Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Α. Σκόνδρα: «Η νίκη ανήκει σε όλους μας»

Παρά τις δυσκολίες, η χώρα μας βαδίζει σταθερά ανοδικά - Η ψήφος των αποδήμων φέρνει την Παγκόσμια Ελλάδα στον τόπο της Το Πρόγραμμα Επισκέψεων της Υποψήφιας Βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας του Νομού Καρδίτσας Ασημίνας Σκόνδρα 6 & 7/5

Α. Σκόνδρα: «Η νίκη ανήκει σε όλους μας»

Η ψήφος των συμπολιτών μου στην Καρδίτσα, στις εκλογές της 21ης Μαΐου έδειξε το δρόμο. Σήμερα, που οι κάλπες είναι άδειες, ξεκινάμε από την αρχή για την τελική νίκη.

Για να έχει η Ελλάδα μια Κυβέρνηση αυτοδύναμη, ισχυρή και με αξιώσεις στο πεδίο της διεθνούς πολιτικής. Για να συνεχίσει η Νέα Δημοκρατία και ο Κυριάκος Μητσοτάκης το κυβερνητικό έργο, ώστε να συνεχίσουμε την ανοδική πορεία που κατακτήθηκε την τελευταία τετραετία.

Για να είμαστε όλοι ξανά στις επάλξεις να αγωνιστούμε για τις ανάγκες της Καρδίτσας και της χώρας. Για τον καθέναν από εσάς και για την κοινωνία μας συνολικά, θα διεκδικήσουμε με συνέπεια και σοβαρότητα, την ψήφο των συμπολιτών μας και την ανανέωση της εμπιστοσύνης τους.

Θα συναντηθούμε ξανά σε κάθε χωριό, σε κάθε πλατεία, θα μιλήσουμε και θα σας ακούσω με προσοχή. Με ευγνωμοσύνη για την στήριξή σας ως σήμερα και για την επισφράγιση της σχέσης αυτής στο μέλλον.

Στις 25 Ιουνίου ψηφίζουμε για σταθερότητα, ανάπτυξη και για το μέλλον των παιδιών μας και της χώρας μας. Ένα μέλλον φωτεινό και ελπιδοφόρο. Η νίκη ανήκει σε όλους μας, ανήκει σε όλους τους πολίτες που λαχταρούν να δουν την χώρα να προοδεύει, ενάντια σε κάθε προσπάθεια υπονόμευσης της προόδου αυτής.

Πάμε όλοι μαζί δυνατά, σταθερά, τολμηρά, με την Νέα Δημοκρατία και τον Κυριάκο Μητσοτάκη, για την Καρδίτσα και την Ελλάδα που όλοι ονειρευόμαστε.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 9 ΙΟΥΝΙΟΥ 2023

Την Παρασκευή 9 Ιουνίου 2023 η  υποψήφια Βουλευτής Καρδίτσας της ΝΔ κ. Ασημίνα Σκόνδρα θα επισκεφθεί τις παρακάτω Τοπικές Κοινότητες του Νομού μας:

ΩΡΑ 17.30 ΑΠΙΔΙΑ ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΧΑΡ. ΣΚΡΕΚΟΥ

ΩΡΑ 18.00 ΔΑΦΝΟΣΠΗΛΙΑ ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΔΗΜ. ΤΣΕΤΣΑ

ΩΡΑ 18.30 ΖΑΙΜΙ  ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΠΕΤΣΟΠΟΥΛΟΥ

ΩΡΑ 19.00 ΑΓΙΟΠΗΓΗ ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΣΠΥΡΟΥΛΗ ΕΛΕΝΗ

ΩΡΑ 19.30 ΚΑΛΛΙΘΗΡΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΚΟΛΟΚΥΘΑ

ΩΡΑ 20.00 ΑΜΠΕΛΙΚΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΜΠΑΛΑΦΑ

ΩΡΑ 20.30 ΡΟΥΣΣΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΦΑΡΜΑΚΗ

ΩΡΑ 21.00 ΚΑΛΛΙΦΩΝΙ ΚΑΦΕΝΕΙA ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΠΑΦΛΙΑ




Total
0
Shares
Previous Article
spiti trikalinwn dimiourgwn 1

«Αναγεννάται» το κτήριο που θα φιλοξενήσει το Σπίτι Τρικαλινών Δημιουργών

Next Article
Spanias periodeia second 2

Πρόγραμμα επισκέψεων του Αριστοτέλη Σπάνια την Παρασκευή 9/6 και το Σάββατο 10/6

Related Posts