Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Α. Σκόνδρα: Ενέργειες για την αντιμετώπιση της υποστελέχωσης του  Οδοντιατρικού Τμήματος Γ.Ν. Λάρισας 

Παρά τις δυσκολίες, η χώρα μας βαδίζει σταθερά ανοδικά

Α. Σκόνδρα: Ενέργειες για την αντιμετώπιση της υποστελέχωσης του  Οδοντιατρικού Τμήματος Γ.Ν. Λάρισας 

Αναφορά κατέθεσε προς το Υπουργείο Υγείας, η Βουλευτής Καρδίτσας, Ασημίνα Σκόνδρα, υποστηρίζοντας το τεκμηριωμένο αίτημα του Οδοντιατρικού Συλλόγου Καρδίτσας, για περεταίρω στελέχωση του Οδοντιατρικού Τμήματος του Γενικού Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας.

Η Βουλευτής αναφέρει στον Υπουργό τον προβληματισμό και την ανησυχία που επικρατεί, σχετικά με την λειτουργία του Οδοντιατρικού Τμήματος του Γ.Π.Ν. Λάρισας, τόσο για την φροντίδα Α.μ.Ε.Α., όσο και για την εξυπηρέτηση των περιστατικών.

Ανέφερε επίσης ότι, παρόλη την εξειδίκευση και την υψηλή κατάρτιση του προσωπικού του Οδοντιατρικού Τμήματος του Γ.Π.Ν. Λάρισας, υπάρχει περεταίρω ανάγκη σε ανθρώπινο δυναμικό, ώστε το έργο των γιατρών και η περίθαλψη των πολιτών να επιτελείται ακόμα καλύτερα.

Η κ. Σκόνδρα, αναγνωρίζοντας την σημασία της ενίσχυσης των περιφερειακών και κεντρικών δομών υγείας και πρόνοιας, προχώρησε στην αναφορά αυτή προς τον Υπουργό Υγείας, κ. Πλεύρη Αθανάσιο, όπως άλλωστε έχει πράξει και στο παρελθόν για αντίστοιχες ελλείψεις του Γ.Ν. Καρδίτσας.

Η ίδια δήλωσε σχετικά: «Το Οδοντιατρικό Τμήμα του Γ.Π.Ν. Λάρισας εξυπηρετεί πολίτες από τους Νομούς Καρδίτσας, Τρικάλων και Λάρισας, ήτοι ένα μεγάλο αριθμό πληθυσμού και είναι κομβική η λειτουργία του. Είναι η μόνη δημόσια δομή της ευρύτερης περιοχής και είναι απαραίτητη και ουσιαστική η εύρυθμη λειτουργία της. Για το λόγο αυτό και μέσω της κοινοβουλευτικής μου ιδιότητας μετέφερα το ζήτημα στον αρμόδιο Υπουργό.

Η φροντίδα υγείας και η περίθαλψη είναι υπέρτατο κοινωνικό αγαθό και προσπαθούμε με κάθε τρόπο να ενισχύσουμε όλες τις μονάδες υγείας. Ταυτόχρονα δίνεται ήδη βάρος στην εξειδικευμένη περίθαλψη Α.μ.Ε.Α και όπου υπάρχουν κενά θα καλυφθούν με γρήγορες και αποτελεσματικές ενέργειες.»

Η κ. Σκόνδρα βρίσκεται σε συνεχή επικοινωνία με τον Υπουργό Υγείας και το επιτελείο του, τόσο για θέματα του Νομού μας, όσο και ως μέλος της επιτροπής Κοινωνικών Υποθέσεων της Βουλής των Ελλήνων, που ασχολείται με θέματα υγείας και κοινωνικής πρόνοιας της επικράτειας.




Total
0
Shares
Previous Article
Σε εξέλιξη τα έργα κατασκευής υπογείων αγωγών άρδευσης στο βόρειο τμήμα του ΤΟΕΒ Ενιπέα Φαρσάλων

Σε εξέλιξη τα έργα κατασκευής υπογείων αγωγών άρδευσης στο βόρειο τμήμα του ΤΟΕΒ Ενιπέα Φαρσάλων

Next Article
Ν.Ε. ΣΥ.ΡΙΖ.Α. - Π.Σ. ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ: Ενημέρωση ψηφοφόρων για την εκλογή προέδρου στις 24 Σεπτεμβρίου 2023 - ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία Ν.Ε. Καρδίτσας: Περιοδείες κλιμακίων υποψηφίων βουλευτών σήμερα Τρίτη 2 Μαΐου - Απέναντι στις διεκδικήσεις των αγροτών η κυβέρνηση Μητσοτάκη σηκώνει ασπίδα αυταρχικότητας με ματ και χημικά - Αύξηση των ασφαλιστικών εισφορών από την 1η Ιανουαρίου 2023 προβλέπεται από τον ασφαλιστικό «νόμο Βρούτση»

Συλληπητήριο μήνυμα της ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ και της ΟΜ ΣΟΦΑΔΩΝ για το θάνατο του Βασίλη Παπαζάχου

Related Posts

nero 4
Διαβάστε περισσότερα

Εισήγηση Π.Ο.ΓΕ.Δ.Υ. στην κοινοβουλευτική επιτροπή σχετικά με την «Δημιουργία Οργανισμού Διαχείρισης Υδάτων Θεσσαλίας (Ο.Δ.Υ.Θ.)»

Εισήγηση Π.Ο.ΓΕ.Δ.Υ. στην κοινοβουλευτική επιτροπή σχετικά με την «Δημιουργία Οργανισμού Διαχείρισης Υδάτων Θεσσαλίας (Ο.Δ.Υ.Θ.)» Κύριε Πρόεδρε, Κύριοι Υπουργοί,…
new E65
Διαβάστε περισσότερα

Εγκαινιάζεται παρουσία του Πρωθυπουργoύ το τμήμα Λαμία – Καλαμπάκα του Αυτοκινητόδρομου Κεντρικής Ελλάδας Ε65

Εγκαινιάζεται παρουσία του Πρωθυπουργoύ το τμήμα Λαμία – Καλαμπάκα του Αυτοκινητόδρομου Κεντρικής Ελλάδας Ε65 Παρουσία του Πρωθυπουργού, πραγματοποιούνται…