Α. Σκόνδρα: «Είμαι εδώ για όλους»

Share

Α. Σκόνδρα: «Είμαι εδώ για όλους»

Σε Πύργο Κιερίου, Ερμήτσι, Πασχαλίτσα, Κυψέλη, Ματαράγκα, Ριζοβούνι, Παλαιοχώρι, Καλογριαννάσυνεχίζει τις προεκλογικές της περιοδείες η Ασημίνα Σκόνδρα. Η μέχρι πρότινος Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, καθημερινά επισκέπτεται τοπικές ενότητες του Νομού μας, όπου συναντά συμπολίτες μας.

Η κ. Σκόνδρα, μετά από μια πολύ ενεργητική βουλευτική θητεία, με απτά αποτελέσματα και πολύ θετικά σχόλια, είναι εκ νέου υποψήφια Βουλευτής στο Νομό μας και μάλιστα, η υποψηφιότητά της θεωρείται από τις πολύ δυνατές. Ως η μόνη γυναίκα Βουλευτής της Ν.Δ. που έχει εκπροσωπήσει το Νομό Καρδίτσας στο ελληνικό κοινοβούλιο, η Ασημίνα Σκόνδρα έχει ήδη αφήσει το δικό της στίγμα στην πολιτική σκηνή του τόπου μας.

Μόνο για την περίοδο 2019  – 2023, η κ. Σκόνδρα συμμετείχε στην συζήτηση και την ψήφιση 442 Νόμων στο ελληνικό κοινοβούλιο, με 106 ομιλίες επί Νομοσχεδίων και 12 εισηγήσεις, Συμμετείχε σε 462 συνεδριάσεις κοινοβουλευτικών επιτροπών και σε 4 διακρατικές ομάδες φιλίας. Επιπλέον έχει προβεί σε πλέον από 224 παρεμβάσεις για θέματα που απασχολούν την ευρύτερη περιοχή της Καρδίτσας, αλλά και όλη τη χώρα.

Χαρακτηριστικά, οι παρεμβάσεις της στην Επιτροπή Κοινωνικών Υποθέσεων της Βουλής, για θέματα ενδοοικογενειακής βίας και κακοποίησης γυναικών και παιδιών, συνέβαλαν στην κατάρτιση του Νομοσχεδίου του Υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, «Πρόληψη και αντιμετώπιση περιστατικών κακοποίησης και παραμέλησης ανηλίκων, Πρόγραμμα «Κυψέλη» για την αναβάθμιση της ποιότητας των παρεχόμενων υπηρεσιών σε βρεφικούς, βρεφονηπιακούς και παιδικούς σταθμούς, διατάξεις για την προώθηση της αναδοχής και της υιοθεσίας, «Προσωπικός Βοηθός για τα Άτομα με Αναπηρία», τον Οκτώβριο του 2021.

Την ίδια περίοδο, η ίδια οργάνωσε και ξεκίνησε στην περιοχή της Καρδίτσας, μια ενημερωτική εκστρατεία ευαισθητοποίησης όλων των συμπολιτών μας σχετικά με τα θέματα αυτά.

Η κ. Σκόνδρα, ασχολείται πολύ ενεργά με τα θέματα που αφορούν την κοινωνία, την οικογένεια, την υγεία και τον άνθρωπο. Αν και γνωρίζει και ασχολείται ευρέως με τα αγροτικά θέματα, οι δράσεις της είναι εξίσου πολλές για όλους τους τομείς της κοινωνίας μας.

Στην τελευταία της περιοδεία ανέφερε χαρακτηριστικά: «Είμαι πολύ χαρούμενη και συγκινημένη, μπορώ να πω, που οι συμπολίτες μου ανταποκρίνονται και επιβραβεύουν με την παρουσία τους την προσπάθειά που έχω καταβάλει όλα αυτά τα χρόνια για το καλό του τόπου μας. Είμαι εδώ για εσάς, είμαι πάντα δίπλα σας.

Η στήριξή σας θα μου επιτρέψει να συνεχίσω αυτή την προσπάθεια που ξεκινήσαμε μαζί. Πάντα με σταθερότητα, συνέπεια και εντιμότητα.»

Α. Σκόνδρα: «Είμαι εδώ για όλους»

Α. Σκόνδρα: «Είμαι εδώ για όλους»

Α. Σκόνδρα: «Είμαι εδώ για όλους»

Α. Σκόνδρα: «Είμαι εδώ για όλους»

Α. Σκόνδρα: «Είμαι εδώ για όλους»

Δείτε επίσης