Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Α.Σ. Καρδίτσας: Ξεκίνησε η προπώληση των εισιτηρίων για το σπουδαίο εντός έδρας ματς με τον Ολυμπιακό

Α.Σ. Καρδίτσας: Ξεκίνησε η προπώληση των εισιτηρίων για το σπουδαίο εντός έδρας ματς με τον Ολυμπιακό

Α.Σ. Καρδίτσας: Ξεκίνησε η προπώληση των εισιτηρίων για το σπουδαίο εντός έδρας ματς με τον Ολυμπιακό

Ένα μεγάλο όνομα του Ευρωπαϊκού μπάσκετ, τον φιναλίστ της περυσινής Ευρωλίγκα, τρεμπλούχο Ελλάδος και φετινό κάτοχο του Σούπερ Καπ, Ολυμπιακό υποδέχεται τη Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου στις 8.15 μ.μ. ο Α.Σ. Καρδίτσας ΙΑΠΩΝΙΚΗ.

Ο αγώνας εντάσσεται στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής της Stoiximan Basket League και θα διεξαχθεί στο Κλειστό Γυμναστήριο «Γιάννης Μπουρούσης», παρουσιάζοντας δικαιολογημένα εξαιρετικό ενδιαφέρον.

Ο Α.Σ. Καρδίτσας ΙΑΠΩΝΙΚΗ ανακοινώνει πως, για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό, ξεκινά τη διαδικασία προπώλησης των εισιτηρίων.

Από την Τετάρτη 29 Νοεμβρίου, τα εισιτήρια για τον αγώνα είναι διαθέσιμα για προπώληση, τόσο από την ηλεκτρονική πλατφόρμα www.ticketmaster.gr, όσο και από τα γραφεία του Α.Σ.Κ. (στο ισόγειο στην οδό Σταμούλη 3) καθημερινά 9-1 το πρωί και 6-8 το απόγευμα. Η προπώληση των εισιτηρίων θα διαρκέσει μέχρι το Σάββατο 9 Δεκεμβρίου στη 1 μ.μ. και όλες οι κατηγορίες εισιτηρίων, θα είναι διαθέσιμες τόσο από τα γραφεία του ΑΣΚ, όσο και ηλεκτρονικά.

Για όσους δεν προμηθευτούν εισιτήρια μέσω προπώλησης, μπορούν να πάρουν το εισιτήριο τους στο εκδοτήριο του γηπέδου από τις 5.00 μ.μ. την ημέρα του αγώνα. Θυμίζουμε πως το εισιτήριο είναι ονομαστικό και αριθμημένο, επομένως παροτρύνουμε τους φιλάθλους να τα προμηθευτούν με τη διαδικασία της προπώλησης, ώστε να αποφευχθεί ο συνωστισμός και η ταλαιπωρία.

Α.Σ. Καρδίτσας: Ξεκίνησε η προπώληση των εισιτηρίων για το σπουδαίο εντός έδρας ματς με τον Ολυμπιακό

Σε ό,τι αφορά στις διαθέσιμες θέσεις αλλά και τις τιμές των εισιτηρίων, αυτές έχουν ως εξής:

Στις θύρες BD, DD, ED (κάτω διάζωμα), η τιμή του κανονικού εισιτηρίου είναι 25 ευρώ, ενώ θα υπάρχει παιδικό εισιτήριο (για τους 16 ετών και κάτω) στην τιμή των 12 ευρώ.

Στις θύρες BU, CU, DU και EU (πάνω διάζωμα), η τιμή του κανονικού εισιτηρίου είναι 15 ευρώ, η τιμή του παιδικού 7 ευρώ, ενώ ισχύει ειδική τιμή στις συγκεκριμένες θύρες στα 10 ευρώ για πολύτεκνους, ΑΜΕΑ, φοιτητές και άνεργους.

Τέλος, στις θύρες FA, FB, η τιμή του κανονικού εισιτηρίου είναι 30 ευρώ και του παιδικού 15 ευρώ.

Κάθε φίλαθλος είτε με φυσική παρουσία είτε με ηλεκτρονική αγορά, θα πρέπει βάσει νομοθεσίας, να καταχωρήσει το πλήρες ονοματεπώνυμο και το ΑΜΚΑ του, ενώ για τις ειδικές κατηγορίες (νέοι και παιδιά έως και 16 ετών, ΑΜΕΑ, Πολύτεκνοι, Τρίτεκνοι, Φοιτητές και Άνεργοι) θα πρέπει να προσκομίζονται και τα σχετικά αποδεικτικά έγγραφα.

Συνεχίζεται η διάθεση των καρτών διαρκείας

Ταυτόχρονα, ο Α.Σ. Καρδίτσας ΙΑΠΩΝΙΚΗ ενημερώνει πως συνεχίζεται η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας για την αγωνιστική περίοδο 2023-24. Η εκπνοή του 1ου γύρου του πρωταθλήματος αλλά και η έναρξη του 2ου επιφυλάσσουν συνεχόμενες εντός έδρας αναμετρήσεις για τους «κυανόλευκους» που επέστρεψαν στο Κ.Γ. «Γιάννης Μπουρούσης» μόλις την περασμένη Κυριακή (26/11).

Για πληροφορίες αλλά και για την προμήθεια των εισιτηρίων διαρκείας μπορείτε να απευθυνθείτε στα γραφεία του Α.Σ.Κ. (οδός Σταμούλη 3), είτε να επισκεφτείτε ηλεκτρονικά την πλατφόρμα www.ticketmaster.gr.
Total
0
Shares
Προηγούμενο άρθρο
Διακοπή ηλεκτροδότησης στην τοπική κοινότητα Κρανιάς την Δευτέρα 04/03/2024 και την Τρίτη 05/03/2024- Διακοπές ηλεκτροδότησης τις επόμενες ημέρες σε περιοχές του ν. Καρδίτσας - Διακοπή ρεύματος σε περιοχές του Μουζακίου την Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου 2023 - Διακοπή ηλεκτροδότησης στην Λαζαρίνα την Πέμπτη 30/11/2023 - Διακοπή ηλεκτροδότησης την Κυριακή 19/11 σε Μουζάκι, Γελάνθη και Δυτική Αργιθέα - Ολιγόλεπτες διακοπές ηλεκτρικού ρεύματος την Παρασκευή 10 Νοεμβρίου 2023 - Προγραμματισμένη διακοπή ρεύματος σήμερα 3/11 στο Μαυρομμάτι - Προγραμματισμένη διακοπή ρεύματος το Σάββατο 23/9 στη Δρακότρυπα - Διακοπή ηλεκτροδότησης στις τοπικές κοινότητες Πύργου Ιθώμης και Αγίου Ακακίου την Πέμπτη 06/07/2023 Διακοπή ηλεκτροδότησης σε περιοχές του Μουζακίου αύριο Πέμπτη 8 Ιουνίου 2023 - Διακοπή ηλεκτροδότησης σε οδούς της πόλεως του Μουζακίου αύριο Πέμπτη 12 Ιανουαρίου - Διακοπή ρεύματος στο Μουζάκι την Κυριακή 28 Αυγούστου

Διακοπή ηλεκτροδότησης στην Λαζαρίνα την Πέμπτη 30/11/2023

Επόμενο άρθρο
Συνάντηση του Βουλευτή Ν. Καρδίτσας κ.Σπάνια με την Υπουργό Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας κ.Ζαχαράκη

Συνάντηση του Βουλευτή Ν. Καρδίτσας κ.Σπάνια με την Υπουργό Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας κ.Ζαχαράκη