Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Α.Σ.Καρδίτσας ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΧΩΡΙΟ: Πρώτα τεστ στο Καρπενήσι

Α.Σ.Καρδίτσας ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΧΩΡΙΟ: Ολοκληρώνεται η συνεργασία με τους Κωστή Γόντικα και Τζάβιν Ντελόριερ - Ξεκινά την Τρίτη η προπώληση εισιτηρίων για το ματς με τον Παναθηναϊκό - Α.Σ.Καρδίτσας ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΧΩΡΙΟ – Προμηθέας Πάτρας: Ξεκινά το πρωί της Τρίτης η προπώληση των εισιτηρίων - ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΧΩΡΙΟ και Α.Σ.ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ μαζί στη Basket League!!!

Α.Σ.Καρδίτσας ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΧΩΡΙΟ: Πρώτα τεστ στο Καρπενήσι

Φιλικά με Περιστέρι στο Καρπενήσι

Τα δυο πρώτα φιλικά τεστ δίνει το επόμενο τριήμερο ο Α.Σ.Καρδίτσας ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΧΩΡΙΟ που θα βρίσκεται στο Καρπενήσι, για αγώνες προετοιμασίας με το Περιστέρι Bwin.

Η ομάδα της Αθήνας προετοιμάζεται στο Καρπενήσι και οι «κυανόλευκοι» θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους απέναντι σε μια από τις πλέον ενισχυμένες και φιλόδοξες ομάδες του εφετινού πρωταθλήματος, που θα έχει στον πάγκο της τον πρώην μεγάλο θρύλο των παρκέ, Βασίλη Σπανούλη.

Την Πέμπτη και το Σάββατο, οι «κυανόλευκοι» θα αντιμετωπίσουν το Περιστέρι στο Καρπενήσι και ο Βαγγέλης Αγγέλου θα έχει την ευκαιρία να δει το βαθμό ετοιμότητας της ομάδας, μετά από σχεδόν δυο εβδομάδες προπονήσεων. Απόντες από την αποστολή θα είναι ο Κωστής Γόντικας, ο οποίος βρίσκεται σε φάση αποθεραπείας μετά την εγχείρηση στην οποία υπεβλήθη στο χέρι του, ο Ντάβιντ Γκάμπροβσεκ ο οποίος ταλαιπωρείται από ίωση, αλλά και προληπτικά ο Γιάννης Αγραβάνης ο οποίος έχει ένα μικροτραυματισμό και θα προφυλαχθεί.

Οι υπόλοιποι αθλητές είναι διαθέσιμοι και η ομάδα θα ξεκινήσει με δυο δυνατά τεστ, τους φιλικούς αγώνες προετοιμασίας, με στόχο να παρουσιαστεί έτοιμη για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος στις 8 Οκτωβρίου.




Total
0
Shares
Previous Article
perifereiako simvoulio Larisa

Ολοκληρώνονται  από την Περιφέρεια Θεσσαλίας οι εργασίες αποκατάστασης στο νέο δρόμο του κυκλικού κόμβου Διαλεχτού Τρικάλων

Next Article
Rapid tests: Το πρόγραμμα στη Θεσσαλία

Rapid tests: Αποτελέσματα ελέγχων στη Θεσσαλία την Τετάρτη 31 Αυγούστου

Related Posts