Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Α.Σ. Καρδίτσας: Συνέχεια στον ΠΑΟΚ και προσήλωση στο μεγάλο στόχο!

Α.Σ. Καρδίτσας: Δύσκολη αποστολή στη Θεσσαλονίκη αλλά με καλή ψυχολογία - Α.Σ. Καρδίτσας: Συνέχεια στον ΠΑΟΚ και προσήλωση στο μεγάλο στόχο!

Α.Σ. Καρδίτσας: Συνέχεια στον ΠΑΟΚ και προσήλωση στο μεγάλο στόχο!

Μόλις λίγες ώρες κράτησε η χαρά της σπουδαίας νίκης που πέτυχε ο Α.Σ. Καρδίτσας ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΧΩΡΙΟ κόντρα στον Άρη, η οποία τον διατηρεί σε «τροχιά» παραμονής του στην Basket League.

Η ομάδα της Καρδίτσας συνεχίζει απρόσκοπτη την πορεία της στο πρωτάθλημα και γνωρίζει ότι ακόμη ο δρόμος είναι μακρύς και ανηφορικός για να στεφθεί με επιτυχία η φετινή προσπάθεια.

Απέναντι στον Άρη, οι «κυανόλευκοι» σημείωσαν μία ακόμη υπέρβαση που πιστοποίησε με τον πλέον πειστικό τρόπο την εξαιρετική αγωνιστική τους κατάσταση. Η ενέργεια σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, η ψυχραιμία στην παράταση, η συγκλονιστική στήριξη από τους φιλάθλους της Καρδίτσας, η τύχη αλλά κυρίως η ικανότητα ήταν τα συστατικά μιας συνταγής που οδήγησε στην τέταρτη νίκη της σεζόν και την τρίτη διαδοχική στο Κλειστό Γυμναστήριο «Γιάννης Μπουρούσης».

Όλα αυτά όμως ανήκουν στο παρελθόν και ο Α.Σ.Κ. έχει αφοσιωθεί ήδη στο επόμενο ματς, με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη. Η αναμέτρηση εντάσσεται στη 19η αγωνιστική και είναι η προτελευταία εκτός έδρας για την ομάδα του Νίκου Παπανικολόπουλου που γνωρίζει ότι έχει μπροστά της μία πολύ δύσκολη δοκιμασία. Ο «Δικέφαλος του Βορρά» προέρχεται από τη μεγάλη νίκη επί του Παναθηναϊκού και στο δεύτερο συνεχόμενο εντός έδρας ματς επιθυμεί ασφαλώς να διευρύνει το νικηφόρο σερί του.

Από την πλευρά του, ο Α.Σ.Κ. διατηρεί την ίδια διάθεση και δουλεύει ώστε η αγωνιστικότητα των τελευταίων μηνών να διατηρηθεί σε ένα ακόμη απαιτητικό παιχνίδι. Με τέσσερις αγώνες να απομένουν για τη λήξη της κανονικής διάρκειας της σεζόν, η ομάδα της πόλης θέλει να εξαντλήσει κάθε πιθανότητα αποκόμισης θετικού αποτελέσματος, ακόμη και κόντρα σε αντιπάλους με πολύ διαφορετικούς στόχους και αδιαμφισβήτητης ποιότητας. Το αγωνιστικό τμήμα συνεχίζει με απόλυτη συγκέντρωση την προετοιμασία του και άπαντες αντιλαμβάνονται ότι η αποφασιστικότητα και η διάρκεια στην απόδοση της ομάδας είναι καταλυτικοί παράγοντες στο δρόμο για την παραμονή.

Η προσαρμογή στις απαιτήσεις και τις συνθήκες σε ένα τέτοιο ματς και σε μία αρκετά δυνατή έδρα είναι το ζητούμενο για τους «κυανόλευκους» οι οποίοι, μέσα σε άριστο κλίμα καταστρώνουν ανάλογα τα πλάνα τους.
Total
0
Shares
Previous Article
Μαθητικές Συναυλίες στο Μουσικό Σχολείο Καρδίτσας

Μαθητικές Συναυλίες στο Μουσικό Σχολείο Καρδίτσας

Next Article
Ρυθμίσεις κυκλοφορίας σε οδούς της πόλεως του Μουζακίου από 01.04 έως και 05.04.2024 - Ρυθμίσεις κυκλοφορίας σε οδούς της πόλεως του Μουζακίου από 16.10 έως και 20.10.2023 - Ρυθμίσεις κυκλοφορίας σε οδούς της πόλεως του Μουζακίου από 31.07 έως και 04.08 Ρυθμίσεις κυκλοφορίας σε οδούς της πόλεως του Μουζακίου από 10.07 έως και 14.07.202 Ρυθμίσεις κυκλοφορίας σε οδούς της πόλεως του Μουζακίου από 09.01 έως και 13.01.2023 - Ρυθμίσεις κυκλοφορίας σε οδούς της πόλεως του Μουζακίου από 19 έως και 23 Δεκεμβρίου - Ρυθμίσεις κυκλοφορίας σε οδούς της πόλεως του Μουζακίου από 12 έως και 16 Δεκεμβρίου - Ρυθμίσεις κυκλοφορίας σε οδούς της πόλεως του Μουζακίου από 21 έως και 25 Νοεμβρίου - Ρυθμίσεις κυκλοφορίας σε οδούς της πόλεως του Μουζακίου από 14 έως και 18 Νοεμβρίου - Προσωρινή διακοπή κυκλοφορίας των οχημάτων σε οδούς της πόλεως του Μουζακίου

Ρυθμίσεις κυκλοφορίας σε οδούς της πόλεως του Μουζακίου από 20.03 έως και 24.03.2023

Related Posts

Δ. Τρικκαίων - Gilead Sciences Ελλάς: Συνάντηση και ευχαριστίες για τη μεγάλη προσφορά της εταιρείας σε πλημμυροπαθείς
Διαβάστε περισσότερα

Δ. Τρικκαίων – Gilead Sciences Ελλάς: Συνάντηση και ευχαριστίες για τη μεγάλη προσφορά της εταιρείας σε πλημμυροπαθείς

Ο κ. Σακκάς αναφέρθηκε και περιέγραψε αναλυτικά, ολόκληρο το φάσμα των ενεργειών, δράσεων, πρωτοβουλιών, συνεργασιών και έργων