Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Α.Σ.Καρδίτσας: Σε κυκλοφορία οι κάρτες διαρκείας για τη νέα σεζόν

 

Σε κυκλοφορία οι κάρτες διαρκείας του Α.Σ.Καρδίτσας Μέλι ΑΤΤΙΚΗ για τη νέα σεζόν

Στήριξη… διαρκείας

Ένα συναρπαστικό, ανταγωνιστικό και γεμάτο συγκινήσεις πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής κατηγορίας, περιμένει το φίλαθλο κόσμο της Καρδίτσας τη νέα περίοδο. Μετά την πρώτη και επιτυχημένη παρουσία του Α.Σ.Καρδίτσας Μέλι ΑΤΤΙΚΗ στο προσκήνιο του ελληνικού μπάσκετ, η νέα σεζόν αναμένεται με ακόμη μεγαλύτερες συγκινήσεις, φιλοδοξίες και μοναδικές στιγμές.

Σ’ αυτή την πορεία της ομάδας της Καρδίτσας προς την καταξίωση στο ελληνικό μπάσκετ, ο καλύτερος της «συμπαίκτης» είναι χωρίς αμφιβολία, ο φίλαθλος κόσμος της περιοχής μας. Το κλειστό γυμναστήριο της Καρδίτσας έχει ήδη καθιερωθεί ως μια από τις πιο «θερμές» έδρες του πρωταθλήματος, με τη στήριξη, τον παλμό και τη συμπαράσταση των φιλάθλων να αποτελούν τη μεγάλη δύναμη του Α.Σ.Κ.

Από σήμερα, τίθενται σε κυκλοφορία οι κάρτες διαρκείας για την περίοδο 2018-19, που δίνουν τη δυνατότητα στους φιλάθλους να είναι παρόντες στο κορυφαίο αθλητικό γεγονός της περιοχής μας και ταυτόχρονα, να στηρίξουν την προσπάθεια της ομάδας να σταθεί ανταγωνιστικά απέναντι σε ομάδες απ’ όλη την Ελλάδα με τίτλους, ιστορία και παράδοση στο ελληνικό μπάσκετ.

Για κάθε φίλαθλο, μια κάρτα διαρκείας σημαίνει στήριξη προς την ομάδα και παράλληλα, συμμετοχή στη γιορτή του μπάσκετ της Καρδίτσας, τα απογεύματα του Σαββάτου.

Τρεις κατηγορίες διαρκείας

Οι κάρτες διαρκείας, είναι οικονομική ενίσχυση στη μεγάλη προσπάθεια της ομάδας μας και παράλληλα, εξασφαλίζουν προνόμια στους κατόχους. Λόγω της περιορισμένης χωρητικότητας του κλειστού μας γυμναστηρίου, όπως πέρυσι έτσι και φέτος υπάρχουν τρεις κατηγορίες καρτών, ώστε να καλύψουν τις επιθυμίες των φιλάθλων.

  • Κάρτα GOLD

Είσοδος σε όλους τους εντός έδρας αγώνες στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής και σε όλες τις φάσεις του Κυπέλλου Ελλάδας, σε εξασφαλισμένη και αριθμημένη θέση στον κεντρικό τομέα της κερκίδας του κλειστού μας γυμναστηρίου.

  • Κάρτα SILVER

Είσοδος σε όλους τους εντός έδρας αγώνες στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής και σε όλες τις φάσεις του Κυπέλλου Ελλάδας, χωρίς αριθμημένη θέση.

  • Κάρτα JUNIOR

Σε κάθε κάτοχο κάρτας GOLD ή SILVER, δίνεται η δυνατότητα να προμηθευτεί σε προνομιακή τιμή, μια έως τρεις κάρτες JUNIOR για τα παιδιά του ηλικίας έως 17 ετών, τα οποία αποκτούν τα ίδια προνόμια με τον ενήλικο κάτοχο, δηλαδή είτε αριθμημένη και εξασφαλισμένη θέση δίπλα στο γονιό τους (για τις κάρτες GOLD), είτε ελεύθερη είσοδο (για τις κάρτες SILVER).

Ελεύθερη είσοδος για τους αθλητές των ακαδημιών

Σημειώνεται ότι τα παιδιά που συμμετέχουν στις ακαδημίες μπάσκετ του Α.Σ.Καρδίτσας Μέλι ΑΤΤΙΚΗ, εισέρχονται ελεύθερα στο κλειστό γυμναστήριο σε όλους τους αγώνες. Για τις αριθμημένες θέσεις όμως, απαιτείται να έχουν κάρτα JUNIOR.

Προνόμιο ανανέωσης για τους κατόχους κάρτας GOLD

Ειδικά για τις κάρτες GOLD, δίνεται η δυνατότητα στους περυσινούς κατόχους να ανανεώσουν την κράτηση της θέσης τους, ενημερώνοντας σχετικά. Μέχρι την Τρίτη 14 Αυγούστου, όλοι οι κάτοχοι των GOLD της περιόδου 2017-18, έχουν τη δυνατότητα να ενημερώσουν για την πρόθεσή τους να διατηρήσουν τη θέση τους, ή και να προμηθευτούν άμεσα τη νέα κάρτα GOLD. Μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας αυτής, οι μη δεσμευμένες κάρτες GOLD θα είναι σε ελεύθερη διάθεση προς όλους τους φιλάθλους.

Διάθεση των καρτών

Οι κάρτες διαρκείας, διατίθενται αποκλειστικά από τα μέλη της διοίκησης του Α.Σ.Καρδίτσας Μέλι ΑΤΤΙΚΗ, με τα οποία μπορείτε να επικοινωνήσετε. Για όσους επιθυμούν περισσότερες πληροφορίες ή θέλουν να ενημερώσουν για την ανανέωση της GOLD κάρτας τους, μπορούν να στέλνουν μήνυμα στη σελίδα του Α.Σ.Κ. στο facebook (@askarditsasbasket), στην ηλεκτρονική αλληλογραφία (askarditsas@gmail.com) ή να επισκεφθούν τα νέα γραφεία του συλλόγου, στην οδό Σμύρνης 2 στον κεντρικό πεζόδρομο, καθημερινά 7-9 το απόγευμα και 11-1 κάθε Σάββατο πρωί, ή τις παραπάνω ώρες να επικοινωνήσουν τηλεφωνικά στο 24410 75507.

Στα γραφεία του συλλόγου στην οδό Σμύρνης 2, θα γίνεται κανονικά και η διάθεση των καρτών διαρκείας.

kartes diarkeias askarditsas meli attiki




Total
0
Shares
Previous Article

Το έργο του Αριστοφάνη «Αχαρνής» στο Υπαίθριο Θέατρο Τρικάλων

Next Article

Ξεκίνησαν οι εορταστικές εκδηλώσεις για την εορτή της Παναγίας Βασίλισσας