Α.Σ.Καρδίτσας Μέλι ΑΤΤΙΚΗ: «Παρών» και ο Κώστας Παππάς

 

Ο Καρδιτσιώτης γκαρντ θα είναι και φέτος στην ομάδα

Ο Α.Σ.Καρδίτσας Μέλι ΑΤΤΙΚΗ, ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον Κώστα Παππά. Ένα από τα σημαντικότερα κέρδη της παρθενικής σεζόν του Α.Σ.Κ. στην Α2 Εθνική, ήταν χωρίς αμφιβολία η παρουσία και ο ρόλος του στο ρόστερ της ομάδας. Ο Καρδιτσιώτης γκαρντ στα 20 του χρόνια αγωνίσθηκε για πρώτη φορά σε τόσο υψηλό επίπεδο και έδειξε τις δυνατότητες, τη θέληση και το ταλέντο του. Στην τελική ευθεία του πρωταθλήματος, ο Α.Σ.Κ. έκανε τη μεγάλη ανατροπή κάτω από τις οδηγίες του Γιάννη Τζήμα, ο ύψους 1,89 γκαρντ ανέβασε το χρόνο συμμετοχής του στα 15 λεπτά μ.ο., αναλαμβάνοντας τις πιο δύσκολες αμυντικές αποστολές, δίνοντας παράλληλα ενέργεια και λύσεις και στις δυο πλευρές του παρκέ.

Ο Κώστας Παππάς θα είναι και την επόμενη σεζόν στο ρόστερ της ανδρικής ομάδας, έχοντας την εμπειρία της προηγούμενης σεζόν, αλλά και την εμπιστοσύνη του κόουτς Γιάννη Τζήμα, ο οποίος περιμένει από το νεαρό αθλητή ακόμη περισσότερα τη νέα χρονιά. Ο Καρδιτσιώτης αθλητής, που βρίσκεται τα τελευταία έξι χρόνια στην ομάδα με διάλειμμα μόνο μιας σεζόν, μαζί με τις διαδοχικές ανόδους του Α.Σ.Κ. βιώνει και τη δική του διαρκή εξέλιξη στην προσπάθεια καθιέρωσης στο υψηλό επίπεδο του ελληνικού μπάσκετ. Είναι ιδιαίτερα σημαντικό το γεγονός, ένας νέος Καρδιτσιώτης αθλητής να προσπαθεί καθημερινά, να ωριμάζει μέσα από την ομαδική πρόοδο και να εκμεταλλεύεται τις ευκαιρίες που του δίνονται για να βελτιώνει καθημερινά το αγωνιστικό του επίπεδο.

Ευχόμαστε στον Κώστα υγεία, δύναμη και νέες επιτυχίες με την ομάδα μας.

Κώστας Παππάς: «Ευτυχής που αγωνίζομαι για την ομάδα της πόλης μου»

Ο Κώστας Παππάς δήλωσε για την ανανέωση της συνεργασίας αλλά και τη νέα χρονιά: «Είμαι πολύ χαρούμενος που και τη νέα σεζόν θα είμαι στην ομάδα, με την οποία έχω ζήσει μεγάλες στιγμές μπροστά στους φίλους μου και τους δικούς μου ανθρώπους. Είμαι ευτυχής που αγωνίζομαι για την ομάδα της πόλης μου και είναι κάτι που μου δίνει επιπλέον κίνητρο. Με τους συμπαίκτες μου, παλιούς και νέους, και με την καθοδήγηση του προπονητή μας και των συνεργατών του, έχουμε μπροστά μας μια δύσκολη και απαιτητική σεζόν. Εγώ από την πλευρά μου θα κάνω ότι μπορώ, για να πετύχει ο Α.Σ.Καρδίτσας Μέλι ΑΤΤΙΚΗ τους στόχους του και ταυτόχρονα, να έχω την ευκαιρία να καθιερωθώ σε μια τόσο ανταγωνιστική κατηγορία όπως η Α2 Εθνική».

 

ASK Pappas
Total
0
Shares