Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Α.Σ.Καρδίτσας: Και τώρα ο Ολυμπιακός

ΑΣ Καρδίτσας

 

Το Σάββατο ο Α.Σ.Κ. φιλοξενεί τους «ερυθρόλευκους» για την 11η αγωνιστική

Και τώρα ο Ολυμπιακός

Μακριά από τον καλό του εαυτό βρέθηκε το Σάββατο ο Α.Σ.Καρδίτσας KSD που υποχρεώθηκε σε ήττα από την Γ.Ε. Ελευθερούπολης με το καθαρό για τους γηπεδούχους 87-63. Οι «κυανόλευκοι» δε μπόρεσαν να ακολουθήσουν το ρυθμό των γηπεδούχων και την ευστοχία τους έξω από τα 6.75 μ. (17/41 τρίποντα !!!) με αποτέλεσμα η ήττα να έρθει φυσιολογικά.

Η εμφάνιση αλλά και η απώλεια της νίκης στοιχίζουν στον Α.Σ.Κ. που παραμένει πάντως στην πρώτη πεντάδα της βαθμολογίας. Η μεγάλη πρόκληση για την ομάδα της πόλης μας, δεν είναι άλλη από το ματς του Σαββάτου στο νέο κλειστό της πόλης απέναντι στον Ολυμπιακό. Ένα τεράστιο αθλητικό μέγεθος όπως ο Ολυμπιακός, αλλά και η πιο φορμαρισμένη ομάδα του πρωταθλήματος θα φιλοξενηθούν το Σάββατο στην πόλη μας, σε μια αναμέτρηση που συγκεντρώνει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον. Η ομάδα του Ολυμπιακού που συμμετέχει στην Α2, απαρτίζεται από πολύ έμπειρους αλλά και πολύ ταλαντούχους νεαρούς διεθνείς αθλητές, μετρά επτά συνεχόμενες νίκες στο πρωτάθλημα, διαθέτει την καλύτερη άμυνα του πρωταθλήματος, ενώ βρίσκεται χαμηλά στη βαθμολογία αντί για την πρώτη δυάδα, μόνο λόγω του -6 με το οποίο ξεκίνησε το πρωτάθλημα.

Για τον Α.Σ.Κ. το ματς αυτό έχει ιδιαίτερη σημασία, όχι μόνο λόγω του ονόματος του αντιπάλου, αλλά και λόγω της βαθμολογικής του σημασίας, αφού οι «κυανόλευκοι» θέλουν τη νίκη για να επιστρέψουν στις επιτυχίες και ταυτόχρονα, να καθιερωθούν στις υψηλές θέσεις της βαθμολογίας.

Προπώληση εισιτηρίων για το ματς με Ολυμπιακό

Το παιχνίδι απέναντι στον Ολυμπιακό, που θα ξεκινήσει στις 5 μ.μ. στο νέο κλειστό γυμναστήριο της πόλης μας, συγκεντρώνει το ενδιαφέρον των φιλάθλων. Για το λόγο αυτό, θα γίνεται προπώληση εισιτηρίων με γενική είσοδο 10 ευρώ, από τα μέλη της διοίκησης και στα γραφεία του συλλόγου (Σμύρνης 2 στον κεντρικό πεζόδρομο) καθημερινά 7-9 το απόγευμα. Για τον αγώνα του Σαββάτου ισχύουν βέβαια κανονικά, όλες οι κάρτες διαρκείας.

Ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου

Με την ευκαιρία του αγώνα απέναντι στον Ολυμπιακό, αλλά και με τις γιορτινές ημέρες να πλησιάζουν, στο νέο κλειστό γυμναστήριο θα γίνει συγκέντρωση τροφίμων και εφοδίων πρώτης ανάγκης, σε συνεργασία με το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Καρδίτσας. Η συμμετοχή όλων σε αυτή την πρωτοβουλία του Δήμου Καρδίτσας και του Α.Σ.Καρδίτσας KSD είναι απαραίτητη, προκειμένου να συγκεντρωθούν προμήθειες για τους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη.




Total
0
Shares
Previous Article
ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ

ΑΝΚΑ: Προμήθεια ηλεκτρονικού εξοπλισμού

Next Article
filathlitikos mouzakivolley 3

Βόλεϊ Γυναικών: Νίκη για το ΓΣ Μουζακίου στα Τρίκαλα