Α.Σ.Καρδίτσας: Ήττα στην παράταση από τον Ηρακλή


Η ήττα από τον Ηρακλή, πεισμώνει την ομάδα που έχει μπροστά της νέες προκλήσεις

Μια μεγάλη χαμένη ευκαιρία

Την «άγρια ομορφιά» του μπάσκετ βίωσε με τον πιο εμφατικό τρόπο, ο Α.Σ.Καρδίτσας Μέλι ΑΤΤΙΚΗ, αφού γνώρισε την ήττα στην παράταση από τον Ηρακλή Θεσσαλονίκης με 96-100. Ένα αποτέλεσμα που σίγουρα δυσαρεστεί την ομάδα, η οποία είχε στη μεγαλύτερη διάρκεια τον έλεγχο του αγώνα και βρέθηκε πολύ κοντά σε μια τεράστια νίκη απέναντι σε έναν πανίσχυρο αντίπαλο.

Στο τέλος, η έλλειψη καθαρού μυαλού, τα αυστηρότατα σφυρίγματα σε βάρος της ομάδας της πόλης μας, αλλά και η ικανότητα των παικτών του Ηρακλή, έστειλαν καταρχήν τον αγώνα στην παράταση και στη συνέχεια, έδωσαν στο «Γηραιό» της Θεσσαλονίκης, τη δυνατότητα να φύγει από την Καρδίτσα με το ροζ φύλλο αγώνα.

Ο Α.Σ.Καρδίτσας Μέλι ΑΤΤΙΚΗ, έχασε το Σάββατο μοναδική ευκαιρία να πετύχει μια πολύ μεγάλη νίκη, κυρίως από δικά του λάθη. Έβγαλε πολλή ενέργεια και δύναμη στον αγωνιστικό χώρο, κοίταξε στα μάτια μια ομάδα που είναι φτιαγμένη για τον τίτλο του πρωταθλητή, όμως προδόθηκε από τις μικρές λεπτομέρειες και έδωσε στον Ηρακλή τη δυνατότητα να αποδράσει με μια ανέλπιστη νίκη. Όπως συμβαίνει συχνά στο μπάσκετ, κανείς αγώνας δεν τελειώνει πριν το τελευταίο σφύριγμα.

Η ήττα και κυρίως ο τρόπος που αυτή ήρθε, αφήνει πικρή γεύση στους ανθρώπους της ομάδας, όμως αυτή είναι η πραγματικότητα της Α2 Εθνικής. Ένα πολύ δύσκολο και απαιτητικό πρωτάθλημα, όπου κανένα λάθος δε συγχωρείται. Βέβαια, από την άλλη μεριά, κανείς δε μπορεί να παραγνωρίσει την εξαιρετική εμφάνιση της ομάδας στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα, όπου είχε το πάθος, το ταλέντο, την τακτική, να αναγκάσει τον Ηρακλή να ακολουθεί σε όλο το ματς. Η εικόνα του Σαββάτου, έδειξε πως ο Α.Σ.Καρδίτσας Μέλι ΑΤΤΙΚΗ ανήκει στην κατηγορία και έχει όλες τις δυνατότητες να καθιερωθεί, ειδικά από τη στιγμή που θα αγωνιστεί πλήρης και θα έχει τον «αέρα» της κατηγορίας.

Το κυριότερο όμως, είναι πως σε ένα τόσο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα, δεν υπάρχει το παραμικρό περιθώριο για να μείνει κανείς στα προηγούμενα. Κάθε Σάββατο, υπάρχει και μια νέα μάχη, μια καινούρια πρόκληση και οι «κυανόλευκοι» της Καρδίτσας, βλέπουν πλέον μπροστά, το Σάββατο στο εκτός έδρας παιχνίδι που ακολουθεί με αντίπαλο το Μαρούσι.

Επίσκεψη στην Εμποροβιοτεχνική Έκθεση

Στην Εμποροβιοτεχνική Έκθεση, που γίνεται αυτές τις ημέρες στην πόλη μας, βρέθηκε την Κυριακή η ανδρική ομάδα του Α.Σ.Καρδίτσας Μέλι ΑΤΤΙΚΗ. Οι αθλητές αλλά και τα μέλη της διοίκησης του Α.Σ.Κ., εντυπωσιάστηκαν από την οργάνωση αλλά και την πληρότητα της έκθεσης, η οποία αναδεικνύει τις τοπικές επιχειρήσεις, ενισχύοντας την εξωστρέφειά τους. Παράλληλα, οι άνθρωποι της ομάδας, επισκέφθηκαν τα περίπτερα των επιχειρήσεων που στηρίζουν το σύλλογο και τους ευχαρίστησαν για τη συμπαράσταση.

Στην Καλαμπάκα για φιλικούς αγώνες οι “μικροί” του Α.Σ.Καρδίτσας Μέλι ΑΤΤΙΚΗ

Πολύ ενδιαφέροντα φιλικά παιχνίδια, έδωσαν την Κυριακή οι νεαροί αθλητές του Α.Σ.Καρδίτσας Μέλι ΑΤΤΙΚΗ απέναντι στον Α.Ο. Καλαμπάκας. Οι νεαροί αθλητές του Α.Σ.Καρδίτσας Μέλι ΑΤΤΙΚΗ, με τα τμήματα μίνι, παμπαίδων και παίδων, έδωσαν φιλικά ματς με τις αντίστοιχες ομάδες του Α.Ο. Καλαμπάκας κάτω από τις οδηγίες των προπονητών τους Γιάννη Χασιώτη και Κώστα Κομποδιέτα. Πολύτιμες εμπειρίες και ευκαιρία για να δείξουν την αγωνιστική τους πρόοδο, είχαν όλοι οι αθλητές του συλλόγου μας, σε ένα πρωινό Κυριακής γεμάτο μπάσκετ.
Ευχαριστούμε τη διοίκηση, τους προπονητές και αθλητές του Α.Ο.Καλαμπάκας για τη φιλοξενία.


Total
0
Shares
Previous Article

Συνέντευξη τύπου Τρίκαλα BC Aries - Λαύριο Megabolt

Next Article

Σε Ακρόπολη και Βουλή τα Σχολεία Πηγής, Λυγαριάς και Γόμφων

Total
0
Share