Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Α.Σ. Καρδίτσας: Επιστροφή στη δράση με αποστολή στο ΟΑΚΑ!

ask pao

Α.Σ. Καρδίτσας: Επιστροφή στη δράση με αποστολή στο ΟΑΚΑ!

Μετά από τρεις εβδομάδες, ο Α.Σ. Καρδίτσας ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΧΩΡΙΟ επιστρέφει στις επίσημες αγωνιστικές του υποχρεώσεις, αντιμετωπίζοντας εκτός έδρας τον Παναθηναϊκό το Σάββατο στις 8:30 μ.μ.

Έπειτα από τη διακοπή για τη διεξαγωγή του Final-8 του κυπέλλου Ελλάδος αλλά και για το τελευταίο παράθυρο των Εθνικών ομάδων στο πλαίσιο των προκριματικών του παγκοσμίου Κυπέλλου, η ομάδα της πόλης μας στρέφει την προσοχή της σε μία ιστορική και άκρως απαιτητική έξοδο, όπου θα βρει απέναντί της το «Τριφύλλι», στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής της Basket League.

Οι «κυανόλευκοι» στο διάστημα της διακοπής προσπάθησαν έμπρακτα να κρατηθούν σε εγρήγορση με προπονήσεις γεμάτες ένταση αλλά και ένα φιλικό απέναντι στον Προμηθέα Πάτρας, στο ουδέτερο Epirus Arena, στα Ιωάννινα. Το μομέντουμ για την ομάδα της Καρδίτσας πριν την επιβεβλημένη διακοπή ήταν ανοδικό και ο Α.Σ.Κ., μετά και την υπερπολύτιμη νίκη επί του Περιστερίου, πιστοποίησε την αγωνιστική του ανάκαμψη στο πιο κρίσιμο σημείο της σεζόν.

Το μέλημα, πλέον είναι η ομάδα να παραμείνει ανεπηρέαστη, καθώς άπαντες αναγνωρίζουν ότι η προσπάθεια για παραμονή στην κατηγορία βρίσκεται στην κορύφωσή της. Ο μεγάλος στόχος είναι σε εξέλιξη και έξι «στροφές» πριν το φινάλε της κανονικής διάρκειας της σεζόν, αυτό που χρειάζεται είναι η ίδια προσήλωση και αγωνιστική ετοιμότητα.

Ο Α.Σ.Κ. εξακολουθεί να έχει μπροστά του αγώνες με χαρακτήρα τελικού και το πρόγραμμα περιλαμβάνει ματς με αντιπάλους που έχουν φέτος τον ίδιο στόχο, δηλαδή την ανανέωση της συμμετοχής τους στη μεγάλη κατηγορία.

Ο προσεχής αγώνας με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ σηματοδοτεί την πρώτη παρουσία ομάδα τους νομού σε ένα ιστορικό γήπεδο, αντιμετωπίζοντας τον 6 φορές πρωταθλητή Ευρώπης, 39 φορές πρωταθλητή & 20 φορές κυπελλούχο Ελλάδος που ταυτόχρονα έχει στην κατοχή του ένα Σούπερ Καπ κι ένα Διηπειρωτικό κύπελλο. Όλα τα παραπάνω αποτελούν από μόνα τους μία μεγάλη πρόκληση, μία μεγάλη στιγμή για τον αθλητισμό της Καρδίτσας και ο Α.Σ.Κ. αντιμετωπίζει το ματς ως μια ευκαιρία για να τεστάρει τις αντοχές του και να διατηρήσει σε υψηλό επίπεδο την αγωνιστική του κατάσταση. Η τελική ευθεία του πρωταθλήματος δεν αφήνει περιθώρια να ξεγραφτεί κάποιο ματς και με σεβασμό στον αντίπαλο, οι «κυανόλευκοι» προετοιμάζονται για να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων. Εξάλλου, η αλλαγή σκυτάλης στον πάγκο των «πράσινων» με την έλευση του Χρήστου Σερέλη στη θέση του Ντέγιαν Ράντονιτς έχει ασφαλώς τονώσει τον τομέα της ψυχολογίας στον Παναθηναϊκό και οι αλλαγές στο αγωνιστικό κομμάτι ανεβάζουν τον ήδη αυξημένο βαθμό δυσκολίας του αγώνα για τον Α.Σ.Κ.

Σε ό,τι αφορά στα αγωνιστικά νέα, το προπονητικό επιτελείο των «κυανόλευκων» δουλεύει πυρετωδώς μαζί με τους αθλητές ώστε η διακοπή που προηγήθηκε να λειτουργήσει ευεργετικά και όχι επιβλαβικά για την ομάδα. Η πλήρης επιστροφή του Άλεξ Χάντερ στη δράση, ο οποίος ξεπέρασε τον τραυματισμό του στον αγκώνα, δίνει άλλη μία λύση στον Νίκο Παπανικολόπουλο και τους συνεργάτες του, οι οποίοι όμως δεν μπορούν να υπολογίζουν για το υπόλοιπο της χρονιάς στον τραυματία Λαμάρ Πίτερς. Ταυτόχρονα, την αποθεραπεία του για τις ενοχλήσεις στους κοιλιακούς προσαγωγούς ολοκληρώνει ο Θανάσης Τσούκας.

Πετυχημένη επέμβαση στον Λαμάρ Πίτερς – Ευχές για περαστικά

peters epemvasi

Σε απόλυτα επιτυχημένη χειρουργική επέμβαση συνδεσμοπλαστικής πρόσθιου χιαστού και συρραφής έξω μηνίσκου υποβλήθηκε την Πέμπτη (23/2) ο Λαμάρ Πίτερς. Ο 24χρονος Αμερικανός αθλητής που τραυματίστηκε στο αριστερό του γόνατο, στον αγώνα με το Περιστέρι, χειρουργήθηκε από τον ιατρό του Α.Σ. Καρδίτσας ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΧΩΡΙΟ, ορθοπεδικό κ. Κωνσταντίνο Μπανιό και τους ορθοπεδικούς κ.κ. Νικόλαο Δοξαριώτη, Βασίλη Ραούλη.

Ο Α.Σ. Καρδίτσας ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΧΩΡΙΟ εύχεται στο Λαμάρ Πίτερς ομαλή και γρήγορη ανάρρωση.




Total
0
Shares
Previous Article
neoi agrotes 2023

Η Περιφέρεια Θεσσαλίας ξεκινά τις διαδικασίες πληρωμών σε 35 νέους δικαιούχους του προγράμματος Νέοι Αγρότες 

Next Article
Apokries dimos Mouzakiou 2023

Εντυπωσιακές οι αποκριάτικες εκδηλώσεις του Δήμου Μουζακίου

Related Posts

Περιφέρεια Θεσσαλίας: Ξεκινούν οι διαδικασίες διαβούλευσης για την ΟΧΕ Πολιτιστικών - Τουριστικών Διαδρομών - Ανοικτή Πρόσκληση για τις Ημερίδες Διαβούλευσης των Δράσεων Στήριξης Επιχειρηματικότητας και Καινοτομίας του Προγράμματος Θεσσαλία 2021-2027
Διαβάστε περισσότερα

Ανοιχτή Διαβούλευση για την εξειδίκευση της Στρατηγικής και του Σχεδίου Δράσης  της επικαιροποιημένης ΟΧΕ Νήσων Β. Σποράδων για την Π.Π. 2021-2027

Ανοιχτή Διαβούλευση για την εξειδίκευση της Στρατηγικής και του Σχεδίου Δράσης  της επικαιροποιημένης ΟΧΕ Νήσων Β. Σποράδων για…