Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Α.Σ. Καρδίτσας: Ένα μεγάλο «ευχαριστώ» στον κόσμο

Η νίκη απέναντι στον Ερμή Αγιάς δίνει στον Α.Σ.Κ. τη δυνατότητα να κυνηγήσει μέχρι τέλους το μεγάλο όνειρο

Ένα μεγάλο «ευχαριστώ» στον κόσμο

Ακόμη και μερικά 24ωρα μετά, το Κυριακάτικο ντέρμπι ανάμεσα στον Α.Σ.Καρδίτσας και τον Ερμή Αγιάς, βρίσκεται ακόμη χαραγμένο στο μυαλό όσων το παρακολούθησαν. Ένα παιχνίδι με όλα τα χαρακτηριστικά ενός ντέρμπι κι ακόμη περισσότερα. Πάθος, σπασπένς, ανατροπές εκατέρωθεν και βέβαια, ένας απίστευτος κόσμος που απέδειξε για μια ακόμη φορά, πόσο μικρό είναι το παλιό κλειστό της πόλης μας.

Οι 500 θέσεις της μοναδικής κερκίδας γέμισαν πριν την προθέρμανση, το ίδιο και τα πρόσθετα καθίσματα. Πριν την έναρξη του αγώνα, κάθε γωνία, τοίχος , ακόμη και παράθυρο του κλειστού γυμναστηρίου «καταλήφθηκε» από τους φιλάθλους του Α.Σ.Καρδίτσας, που ήθελαν να βρεθούν δίπλα στην ομάδα της πόλης μας. Να τη στηρίξουν σε ένα ακόμη ματς, όπως γίνεται από την αρχή της σεζόν. Οι περισσότεροι από 800 φίλαθλοι που βρέθηκαν στην Κυριακή στο κλειστό ταλαιπωρήθηκαν, παρά τις προσπάθειες που έγιναν για την ομαλότερη διεξαγωγή του αγώνα, αλλά στο τέλος δικαιώθηκαν για τη στήριξη και την αγάπη που δείχνουν προς την ομάδα. Ξεχωριστή, η εικόνα των “Blue Brothers”, του νεοσύστατου συνδέσμου φίλων του Α.Σ.Κ. που έδωσαν παλμό, ορμή και θέληση στην ομάδα μας να παλέψει μέχρι το τέλος.

Σε ένα παιχνίδι με τεράστια βαθμολογική σημασία, ανάμεσα σε δυο ομάδες που δικαίωσαν με το πάθος και την ποιότητά τους τη βαθμολογική τους θέση, ο Α.Σ.Καρδίτσας ήταν δίκαια ο τελικός νικητής. Το 88-83, του δίνει την 21η νίκη στο πρωτάθλημα, τον αφήνει μόνο στη δεύτερη προνομιούχο θέση της βαθμολογίας, τρεις αγωνιστικές πριν το φινάλε μιας «χιτσκοκικής» σεζόν, που αφήνει όλους τους ανοικτούς λογαριασμούς για το τέλος. Ο Α.Σ.Κ. με τη νίκη που πέτυχε, έχει προβάδισμα ενός βαθμού απέναντι στον Ερμή Αγιάς αλλά και το πλεονέκτημα σε περίπτωση ισοβαθμίας, αφού έχει νικήσει την ομάδα του νομού Λάρισας και στα δυο μεταξύ τους παιχνίδια.

Η συνέχεια όμως είναι πολύ δύσκολη, με κρίσιμα και αποφασιστικά παιχνίδια που θα κρίνουν τα πάντα. Το αποτέλεσμα της Κυριακής όμως, δίνει στον Α.Σ.Κ. τη δυνατότητα να κυνηγήσει το… όνειρο μέχρι το τέλος.

Ανακοίνωση του Α.Σ.Καρδίτσας

Αναφορικά με τον αγώνα Α.Σ.Καρδίτσας-Ερμής Αγιάς για την 27η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Β’ Εθνικής, ο Αθλητικός Σύλλογος Καρδίτσας τοποθετείται ως εξής:

  1. Ο Αθλητικός Σύλλογος Καρδίτσας, σέβεται απόλυτα και τιμά το γειτονικό σωματείο Γ.Σ.Ερμής Αγιάς, τη διοίκηση, τους προπονητές και αθλητές του, για την αξιοσημείωτη πορεία που καταγράφουν τα τελευταία χρόνια στο χώρο του μπάσκετ.
  2. Ταυτόχρονα όμως, θεωρούμε αυτονόητη την αναγνώριση της τεράστιας προσπάθειας που γίνεται στον Α.Σ.Καρδίτσας, το μοναδικό εκπρόσωπο της πόλης μας στις εθνικές κατηγορίες. Αν και νεοφώτιστος, αν και ομάδα με έναν από τους χαμηλότερους μέσους όρους ηλικίας στην κατηγορία, ο Α.Σ.Κ. αναδείχθηκε σε ρόλο πρωταγωνιστή στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής με καθημερινή δουλειά στο γήπεδο, με συνεχή αγώνα για οργάνωση και εκσυγχρονισμό της λειτουργίας του και βέβαια, στηριζόμενος στις δικές του δυνάμεις. Κυρίως όμως, έχει έναν υπέροχο φίλαθλο κόσμο που βρίσκεται πάντοτε δίπλα στην ομάδα μας, τη στηρίζει και την ακολουθεί. Οι μοναδικές στιγμές που έζησε την Κυριακή η Καρδίτσα, αποτελούν για το σωματείο μας, τη μεγαλύτερη επιβράβευση μιας προσπάθειας που είναι διαρκής, συλλογική και κυρίως, κρυστάλλινη.
  3. Το σωματείο μας, δεν έχει προβεί ποτέ σε δημόσια κρίση ή τοποθέτηση για τις αποφάσεις διαιτητών, ανεξάρτητα από το τελικό αποτέλεσμα των αγώνων μας και την ίδια στάση θα κρατήσει και τώρα. Το βίντεο ολόκληρου του αγώνα, είναι στη διάθεση κάθε θεσμοθετημένου οργάνου, που είναι αρμόδιο για την ανάλυση και αξιολόγησή του. Οτιδήποτε άλλο, εξυπηρετεί μόνο τη δημιουργία εντυπώσεων.

Το Δ.Σ. του Α.Σ.Καρδίτσας




Total
0
Shares
Previous Article

Ημερίδα για την ελαχιστοποίηση του Φυτοϋγειονομικού Κινδύνου

Next Article

Γενική συνέλευση του Ιππικού συλλόγου Τρικάλων "Βουκεφάλας"

Related Posts

mitsotakis mouzaki
Διαβάστε περισσότερα

Σημαντική η επίσκεψη του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στο Μουζάκι! Παρουσίασε τα έργα αποκατάστασης από τα ακραία καιρικά φαινόμενα «Daniel» και «Elias»

Σημαντική η επίσκεψη του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στο Μουζάκι! Παρουσίασε τα έργα αποκατάστασης από τα ακραία καιρικά φαινόμενα…
Τοποθέτηση Τάσου Τσιαπλέ στο Π.Σ. Θεσσαλίας για τα προβλήματα των αγροτών - Τάσος Τσιαπλές: Μονιμοποίηση όλων των συμβασιούχων και προσλήψεις μόνιμου προσωπικού
Διαβάστε περισσότερα

Να καλύψει το κράτος όλο το ποσό του ενοικίου, όσων πλημμυροπαθών αναγκάστηκαν να νοικιάσουν, γιατί τα σπίτια τους δεν κατοικούνται

Να καλύψει το κράτος όλο το ποσό του ενοικίου, όσων πλημμυροπαθών αναγκάστηκαν να νοικιάσουν, γιατί τα σπίτια τους…