Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Α.Σ.Καρδίτσας: Εμπιστοσύνη στο Γιώργο Μόσορα – Ο Στέλιος Τσανάκας υπεύθυνος επικοινωνίας του ΑΣΚ

tsanakas mososras

Εμπιστοσύνη στο Γιώργο Μόσορα

Ο Α.Σ.Καρδίτσας ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον Γιώργο Μόσορα.

Ο 21χρονος αθλητής εντάχθηκε πέρυσι στο δυναμικό της ομάδας προερχόμενος από τον Μίλωνα και δοκίμασε τις δυνάμεις του στο υψηλό επίπεδο της Α2 Εθνικής. Ο ύψους 1,92 μ. γκαρντ, αγωνίστηκε σε 12 ματς στο περυσινό πρωτάθλημα, δίνοντας λύσεις ειδικά στο τελευταίο μισό του πρωταθλήματος.

Φέτος, με περισσότερες εμπειρίες και πίστη στις δυνάμεις του, έχει την ευκαιρία μέσα και από την ατομική του βελτίωση, να συμβάλλει στην αγωνιστική πορεία της ομάδας.

Με την ανανέωση του Γιώργου Μόσορα, ολοκληρώνονται οι ανανεώσεις του ρόστερ της ομάδας. Ήδη έχουν ανανεώσει ο αρχηγός Νίκος Κακλαμάνος, ο Θοδωρής Καρράς και ο Θανάσης Τσούκας, οι οποίοι μαζί με το Μόσορα είναι οι τέσσερις που συνεχίζουν από πέρυσι.

Ευχόμαστε στο Γιώργο υγεία, δύναμη και νέες επιτυχίες με την ομάδα μας.

Ο Στέλιος Τσανάκας υπεύθυνος επικοινωνίας του ΑΣΚ

Ο Α.Σ.Καρδίτσας ανακοινώνει τη συνεργασία με το δημοσιογράφο Στέλιο Τσανάκα, ο οποίος αναλαμβάνει δράση στους τομείς της προβολής και της επικοινωνίας του συλλόγου.

Ο Στέλιος σπούδασε Δημοσιογραφία στο Kingston University του Λονδίνου, ενώ έχει κάνει μεταπτυχιακές σπουδές τόσο στις Διεθνείς Σχέσεις και Πολιτικές Επιστήμες, όσο και στο Digital Marketing.

Από το 2011, εργάζεται στον έντυπο και ηλεκτρονικό Τύπο και έχει διατελέσει ραδιοφωνικός παραγωγός.

Η προώθηση των δράσεων του Α.Σ.Καρδίτσας, η προβολή των συνεργασιών και η ανάδειξη του αθλητικού και κοινωνικού προφίλ του συλλόγου μας, θα είναι μέσα στις άμεσες αρμοδιότητες του Στέλιου Τσανάκα, τον οποίο καλωσορίζουμε και επίσημα στην οικογένεια του ΑΣΚ, ευχόμενοι υγεία και καλή δύναμη στο πολύ σημαντικό έργο που αναλαμβάνει.
Total
0
Shares