Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Α.Σ.Καρδίτσας: Εμπιστοσύνη στο Γιώργο Μόσορα – Ο Στέλιος Τσανάκας υπεύθυνος επικοινωνίας του ΑΣΚ

tsanakas mososras

Εμπιστοσύνη στο Γιώργο Μόσορα

Ο Α.Σ.Καρδίτσας ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον Γιώργο Μόσορα.

Ο 21χρονος αθλητής εντάχθηκε πέρυσι στο δυναμικό της ομάδας προερχόμενος από τον Μίλωνα και δοκίμασε τις δυνάμεις του στο υψηλό επίπεδο της Α2 Εθνικής. Ο ύψους 1,92 μ. γκαρντ, αγωνίστηκε σε 12 ματς στο περυσινό πρωτάθλημα, δίνοντας λύσεις ειδικά στο τελευταίο μισό του πρωταθλήματος.

Φέτος, με περισσότερες εμπειρίες και πίστη στις δυνάμεις του, έχει την ευκαιρία μέσα και από την ατομική του βελτίωση, να συμβάλλει στην αγωνιστική πορεία της ομάδας.

Με την ανανέωση του Γιώργου Μόσορα, ολοκληρώνονται οι ανανεώσεις του ρόστερ της ομάδας. Ήδη έχουν ανανεώσει ο αρχηγός Νίκος Κακλαμάνος, ο Θοδωρής Καρράς και ο Θανάσης Τσούκας, οι οποίοι μαζί με το Μόσορα είναι οι τέσσερις που συνεχίζουν από πέρυσι.

Ευχόμαστε στο Γιώργο υγεία, δύναμη και νέες επιτυχίες με την ομάδα μας.

Ο Στέλιος Τσανάκας υπεύθυνος επικοινωνίας του ΑΣΚ

Ο Α.Σ.Καρδίτσας ανακοινώνει τη συνεργασία με το δημοσιογράφο Στέλιο Τσανάκα, ο οποίος αναλαμβάνει δράση στους τομείς της προβολής και της επικοινωνίας του συλλόγου.

Ο Στέλιος σπούδασε Δημοσιογραφία στο Kingston University του Λονδίνου, ενώ έχει κάνει μεταπτυχιακές σπουδές τόσο στις Διεθνείς Σχέσεις και Πολιτικές Επιστήμες, όσο και στο Digital Marketing.

Από το 2011, εργάζεται στον έντυπο και ηλεκτρονικό Τύπο και έχει διατελέσει ραδιοφωνικός παραγωγός.

Η προώθηση των δράσεων του Α.Σ.Καρδίτσας, η προβολή των συνεργασιών και η ανάδειξη του αθλητικού και κοινωνικού προφίλ του συλλόγου μας, θα είναι μέσα στις άμεσες αρμοδιότητες του Στέλιου Τσανάκα, τον οποίο καλωσορίζουμε και επίσημα στην οικογένεια του ΑΣΚ, ευχόμενοι υγεία και καλή δύναμη στο πολύ σημαντικό έργο που αναλαμβάνει.




Total
0
Shares
Previous Article
sistima anixnefsis fotias

Ευφυές σύστημα έγκαιρης πυρανίχνευσης στους Δήμους Νοτίου Πηλίου και Ζαγοράς-Μουρεσίου

Next Article
ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία Καρδίτσας

Συγχαρητήριο μήνυμα Ν.Ε.ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. Καρδίτσας προς τον Καρδιτσιώτη αθλητή Στέφανο Διαμαντή

Related Posts

dimarxeio Mouzakiou new new
Διαβάστε περισσότερα

Δήμος Μουζακίου: Ανακοίνωση προς δημότες για απαγόρευση καύσης λόγω αυξημένης επικινδυνότητας

Δήμος Μουζακίου: Ανακοίνωση προς δημότες για απαγόρευση καύσης λόγω αυξημένης επικινδυνότητας Ενημερώνονται οι αγρότες και οι κτηνοτρόφοι του…
paidiki xara pirosvestikis
Διαβάστε περισσότερα

Ευχαριστήριο μήνυμα του Προέδρου Μουζακίου κ.Αχιλλέα Καταραχιά για τις εθελοντικές εργασίες συντήρησης της παιδικής χαράς Μουζακίου

Ευχαριστήριο μήνυμα του Προέδρου Μουζακίου κ.Αχιλλέα Καταραχιά για τις εθελοντικές εργασίες συντήρησης της παιδικής χαράς Μουζακίου Εθελοντικές εργασίες…
gimnasio mouzakiou pagosmia imera vivliou 2024
Διαβάστε περισσότερα

Την Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου και Πνευματικών Δικαιωμάτων γιόρτασαν στο 1ο Γυμνάσιο Μουζακίου

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου και Πνευματικών Δικαιωμάτων (όπως είναι ο πλήρης ορισμός της ημέρας) που γιορτάζεται κάθε χρόνο στις 23 Απριλίου, το 1ο Γυμνάσιο Μουζακίου είχε τη χαρά και την τιμή να φιλοξενήσει την Κοινωνιολόγο - Συγγραφέα Κατερίνα Ευαγγέλου- Κίσσα.