Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Α.Σ.Καρδίτσας: Διαθέσιμες οι κάρτες διαρκείας για την ιστορική πρώτη χρονιά στη Basket League

Α.Σ.Καρδίτσας: Διαθέσιμες οι κάρτες διαρκείας για την ιστορική πρώτη χρονιά στη Basket League

Α.Σ.Καρδίτσας: Διαθέσιμες οι κάρτες διαρκείας για την ιστορική πρώτη χρονιά στη Basket League

Οι κάρτες διαρκείας του Α.Σ.Καρδίτσας ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΧΩΡΙΟ, για την ιστορική πρώτη χρονιά στη Basket League είναι πλέον διαθέσιμες !!!

Μετά από την ολοκλήρωση όλων των διαδικασιών, που απαιτεί η νομοθεσία αλλά και το νέο καθεστώς λειτουργίας της ομάδας ως Καλαθοσφαιρικής Ανώνυμης Εταιρείας, η διάθεση των καρτών διαρκείας του Α.Σ.Καρδίτσας ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΧΩΡΙΟ για την αγωνιστική χρονιά 2022-23 ξεκινά με οργανωμένο και καινοτόμο τρόπο, καθώς όλες οι υπηρεσίες πώλησης, θα είναι ταυτόχρονα 100 % ηλεκτρονικές.

Αυτό σημαίνει, πως κάθε φίλαθλος, είτε με φυσική παρουσία στα γραφεία της ομάδας μας, είτε από το κινητό του τηλέφωνο, το tablet ή τον υπολογιστή του μέσω της πλατοφόρμας της ticketmaster.gr, μπορεί να έχει άμεση πρόσβαση στην αγορά καρτών διαρκείας, αλλά και αργότερα, εισιτηρίων για κάθε αγώνα ξεχωριστά. Να σημειώσουμε, πως το εισιτήριο είναι ονομαστικό και ηλεκτρονικό και αυτό σημαίνει ότι ο κάθε φίλαθλος θα πρέπει να δηλώνει το ονοματεπώνυμο και τα προσωπικά του στοιχεία (ΑΜΚΑ) κατά την αγορά είτε της κάρτας διαρκείας είτε ενός μεμονωμένου εισιτηρίου για κάθε αγώνα ξεχωριστά. Η υποχρέωση αυτή δημιουργείται από την κείμενη νομοθεσία, παράλληλα όμως δίνει στο φίλαθλο τη δυνατότητα να έχει πάντα σταθερή θέση και ονομαστική θέση στο Κλειστό Γυμναστήριο «Γιάννης Μπουρούσης».

Συγκεκριμένα, σε συνεργασία με την κορυφαία εταιρεία του κλάδου των ηλεκτρονικών πωλήσεων εισιτηρίων TICKETMASTER, έχει αναπτυχθεί ένα εξειδικευμένο λογισμικό, πιστοποιημένο και απόλυτα ασφαλές, το οποίο επιτρέπει στο φίλαθλο να έχει πλήρη εικόνα για κάθε αθλητικό γεγονός, για κάθε αγώνα ξεχωριστά και να επιλέξει από ποιο σημείο του γηπέδου θέλει να απολαύσει τον αγώνα του Α.Σ.Καρδίτσας ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΧΩΡΙΟ! Οι κάρτες διαρκείας θα ισχύουν για όλους τους εντός έδρας φιλικούς αγώνες, τους αγώνες Κυπέλλου, αλλά και για όλους τους αγώνες της κανονικής περιόδου της Basket League. Η διάθεση των καρτών για όλους τους φιλάθλους θα είναι δυνατή από το Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου, ενώ από την Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου έως την Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου, δικαίωμα αγοράς θα έχουν μόνο οι περυσινοί κάτοχοι διαρκείας.

Α.Σ.Καρδίτσας: Διαθέσιμες οι κάρτες διαρκείας για την ιστορική πρώτη χρονιά στη Basket League

Προτεραιότητα στους παλιούς κατόχους καρτών διαρκείας

Συγκεκριμένα, οι κάτοχοι διαρκείας της περιόδου 2021-22, θα μπορούν από την Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου έως και την Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου, να προσέρχονται στα νέα γραφεία του Α.Σ.Κ. στην οδό Σταμούλη 3 και να αγοράζουν τις κάρτες διαρκείας που επιθυμούν, διατηρώντας αν θέλουν, την ίδια θέση με εκείνη της περυσινής περιόδου. Από το Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου, η διάθεση των καρτών διαρκείας θα είναι ανοικτή για όλους, τόσο μέσω της ticketmaster.gr, όσο και από τα νέα γραφεία του ΑΣΚ και θα απευθύνονται χωρίς δεσμεύσεις, σε όλους τους φιλάθλους.

Τα νέα σύγχρονα γραφεία του ΑΣΚ, βρίσκονται σε ισόγειο κατάστημα επί της οδού Σταμούλη 3 και από εκεί, θα γίνεται με φυσική παρουσία η διάθεση των καρτών. Τα γραφεία θα λειτουργούν καθημερινά 9 π.μ. – 1 μ.μ. το πρωί και 6.00-8.30 μ.μ. το απόγευμα. Για την εξυπηρέτηση των φιλάθλων, το τηλέφωνο είναι 24410 75507, ενώ ηλεκτρονικά μπορούν να επικοινωνούν μέσω του μέιλ: tickets.askarditsas@gmail.com

Πως γίνεται η διάθεση των καρτών διαρκείας

Για την εξυπηρέτηση των φιλάθλων, οι τρόποι διάθεσης των καρτών είναι οι εξής:

  1. Με φυσική παρουσία, στα νέα γραφεία της ομάδας μας στην οδό Σταμούλη 3. Με προσκόμιση των βασικών στοιχείων (ονοματεπώνυμο και ΑΜΚΑ), ο φίλαθλος μπορεί να παραλαμβάνει απευθείας την κάρτα διαρκείας που θα επιλέξει σε φυσική μορφή (κάρτα σε μορφή πιστωτικής). Η πληρωμή σε αυτή την περίπτωση, μπορεί να γίνει είτε με μετρητά είτε με τη χρήση πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας στο διαθέσιμο POS. Με την πλαστική κάρτα διαρκείας που θα παραλάβει, ο φίλαθλος εξασφαλίζει την απευθείας πρόσβαση στο γήπεδο και απολαμβάνει όλα τα προνόμια που τη συνοδεύουν.
  2. Μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας ticketmaster.gr, στην οποία ο φίλαθλος μπορεί αφού κάνει εγγραφή στο σύστημα, να συμπληρώσει τα απαραίτητα στοιχεία, να επιλέξει από το διαδραστικό μενού τη θέση της επιλογής του και να προχωρήσει σε ολοκλήρωση της συναλλαγής με ηλεκτρονική πληρωμή. Σε αυτή την περίπτωση, ο φίλαθλος θα λάβει το αποδεικτικό της συναλλαγής, αλλά και ένα ηλεκτρονικό αρχείο (digital ticket) το οποίο αν επιθυμεί μπορεί να εκτυπώσει και το οποίο λειτουργεί ισοδύναμα με την πλαστική κάρτα διαρκείας. ΠΡΟΣΟΧΗ: H πλατφόρμα της ticketmaster.gr είναι διαθέσιμη μόνο για την αγορά καρτών BLUE, GOLD και VIP χωρίς επιπλέον εκπτώσεις ή πακέτα.

Α.Σ.Καρδίτσας: Διαθέσιμες οι κάρτες διαρκείας για την ιστορική πρώτη χρονιά στη Basket League

Οι κατηγορίες των καρτών διαρκείας

Οι βασικές κατηγορίες των εισιτηρίων είναι τρεις:

Κατηγορία VIP: Περιλαμβάνει δεσμευμένη αριθμημένη θέση στον τομέα VIP του γηπέδου με δωρεάν θέση στάθμευσης στο parking του γηπέδου και φιλοξενία στο VIP lounge του γηπέδου. Η τιμή της VIP κάρτας διαρκείας είναι 500 €. H ίδια τιμή ισχύει ανεξάρτητα από την ηλικία του φιλάθλου.

Κατηγορία GOLD: Περιλαμβάνει δεσμευμένη αριθμημένη θέση στoυς τομείς BD και DD του γηπέδου. Η τιμή της GOLD κάρτας διαρκείας είναι 200 € για τους φιλάθλους άνω των 16 ετών.

Κατηγορία BLUE: Περιλαμβάνει δεσμευμένη αριθμημένη θέση στους τομείς BU, CU και DU του γηπέδου. Η τιμή της BLUE κάρτας διαρκείας είναι 150 € για τους φιλάθλους άνω των 16 ετών.

Ειδικές κατηγορίες – πακέτα:

Στις κάρτες διαρκείας κατηγορίας BLUE και κατηγορίας GOLD θα ισχύσουν ειδικές τιμές και προνόμια. Η αγορά των καρτών με έκπτωση ή σε ειδικό πακέτο θα γίνεται ΜΟΝΟ από τα νέα γραφεία του Α.Σ.Καρδίτσας, επί της οδού Σταμούλη 3.

Στην κατηγορία BLUE ισχύουν τα εξής προνόμια και πακέτα:

  1. Παρέχεται έκπτωση 20 % για τους φιλάθλους που έχουν την ιδιότητα του ανέργου, του πολύτεκνου, του φοιτητή και του ατόμου με ειδικές ανάγκες.
  2. Παρέχεται έκπτωση 10 % για όσους γονείς έχουν τα παιδιά τους στις ακαδημίες μπάσκετ του Α.Σ.Καρδίτσας. H τιμή της κάρτας BLUE διαμορφώνεται σε αυτή την περίπτωση σε 135 €.
  3. Ισχύουν ειδικές εκπτώσεις για οικογενειακά πακέτα στην κατηγορία BLUE και συγκεκριμένα:
  • Για δυο γονείς με ένα παιδί, η συνολική τιμή του πακέτου είναι 300 €.
  • Για δυο γονείς με δυο παιδιά, η συνολική τιμή του πακέτου είναι 350 €.
  • Για δυο γονείς με τρία παιδιά, η συνολική τιμή του πακέτου είναι 380 €.
  • Για ένα γονιό με ένα παιδί, η συνολική τιμή του πακέτου είναι 225 €.
  • Για ένα γονιό με δυο παιδιά, η συνολική τιμή του πακέτου είναι 250 €.
  • Για ένα γονιό με τρία παιδιά, η συνολική τιμή του πακέτου είναι 270 €.
  1. H μεμονωμένη παιδική κάρτα της κατηγορίας BLUE, παρέχεται σε παιδιά 16 ετών και μικρότερα (γεννημένα το 2006 και μετά). Η τιμή της παιδικής κάρτας της κατηγορίας BLUE είναι 75 €.

Κατηγορία GOLD

Περιλαμβάνει δεσμευμένη αριθμημένη θέση στους τομείς BD και DD του γηπέδου. Η τιμή της GOLD κάρτας διαρκείας είναι 200 € για τους φιλάθλους άνω των 16 ετών.

Ειδικές κατηγορίες – πακέτα:

Στην κατηγορία GOLD ισχύουν τα εξής προνόμια και πακέτα:

  1. Παρέχεται έκπτωση 10 % για όσους γονείς έχουν τα παιδιά τους στις ακαδημίες μπάσκετ του Α.Σ.Καρδίτσας. H τιμή της κάρτας GOLD διαμορφώνεται σε αυτή την περίπτωση σε 180 €.
  2. Ισχύουν ειδικές εκπτώσεις για οικογενειακά πακέτα στην κατηγορία GOLD και συγκεκριμένα:
  • Για δυο γονείς με ένα παιδί, η συνολική τιμή του πακέτου είναι 400 €.
  • Για δυο γονείς με δυο παιδιά, η συνολική τιμή του πακέτου είναι 450 €.
  • Για δυο γονείς με τρία παιδιά, η συνολική τιμή του πακέτου είναι 480 €.
  • Για ένα γονιό με ένα παιδί, η συνολική τιμή του πακέτου είναι 300 €.
  • Για ένα γονιό με δυο παιδιά, η συνολική τιμή του πακέτου είναι 330 €.
  • Για ένα γονιό με τρία παιδιά, η συνολική τιμή του πακέτου είναι 350 €.
  1. H μεμονωμένη παιδική κάρτα της κατηγορίας GOLD, παρέχεται σε παιδιά 16 ετών και μικρότερα (γεννημένα το 2006 και μετά). Η τιμή της παιδικής κάρτας της κατηγορίας GOLD είναι 75 €.

Επιπλέον διευκολύνσεις και προνόμια:

  • Εκτός των παραπάνω, για όλους τους κατόχους διαρκείας θα ισχύσουν εκπτώσεις στις αγορές από τη μπουτίκ της ομάδας, οι οποίες θα ανακοινωθούν σύντομα.
  • Επίσης, σημειώνεται πως ΟΛΑ τα παιδιά των ακαδημιών μπάσκετ του Α.Σ.Καρδίτσας θα εισέρχονται δωρεάν στο γήπεδο και θα παρακολουθούν τους αγώνες της ομάδας μας μαζί με τους συναθλητές τους, στο ειδικό τμήμα της κερκίδας που θα δημιουργηθεί.
  • Τέλος, κάθε φίλαθλος που αντιμετωπίζει κινητικά προβλήματα και χρησιμοποιεί αναπηρικό αμαξίδιο ή άλλο βοηθητικό εξοπλισμό, θα μπορεί να εισέρχεται στο γήπεδο ΔΩΡΕΑΝ και αφού χρησιμοποιήσει τους ανελκυστήρες, να απολαύσει τους αγώνες στις ειδικές θέσεις για Άτομα με Αναπηρία που διαθέτει το γήπεδο.



Total
0
Shares
Previous Article
Γράφουν: (Κώστας Γκούμας – Τάσος Μπαρμπούτης)

ΣΥΡΙΖΑ: Από την «εγκατάλειψη» των έργων Αχελώου στην «κατεδάφιση» - Μια ιστορία ανευθυνότητας και αναλγησίας

Next Article
Karagiannis Mouzaki

Στο Μουζάκι ο υφυπουργός Υποδομών Γιώργος Καραγιάννης (VIDEO)