Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Α.Σ.Καρδίτσας: Αποκλειστικός στόχος η νίκη με Παπάγου

 

Ο Α.Σ.Καρδίτσας Μέλι ΑΤΤΙΚΗ υποδέχεται το Σάββατο (5 μ.μ.) στο κλειστό γυμναστήριο Καρδίτσας τον Παπάγου

Παιχνίδι – κλειδί με Παπάγου

Το πιο σημαντικό –έως τώρα- παιχνίδι στο πρωτάθλημα έχει μπροστά του ο Α.Σ.Καρδίτσας Μέλι ΑΤΤΙΚΗ, που το Σάββατο στις 5 μ.μ. υποδέχεται στο κλειστό της πόλης μας τον Παπάγου. Δεύτερο συνεχόμενο εντός έδρας ματς για τους «κυανόλευκους» που μετά το «κρας τεστ» με το αήττητο Περιστέρι, έχουν μπροστά τους έναν αγώνα στον οποίο αποκλειστικός στόχος είναι η νίκη.

Ο Παπάγου, όπως και ο Α.Σ.Κ. βρίσκονται στη ζώνη των πλέι άουτ και δεν αποκλείεται οι δυο ομάδες να συναντηθούν και πάλι μετά την κανονική περίοδο, στη διαδικασία των αγώνων για την αποφυγή του υποβιβασμού. Εκεί, μετρούν τα αποτελέσματα μεταξύ του κάθε ζευγαριού στην κανονική περίοδο και επομένως, το προσεχές ντέρμπι αποκτά ξεχωριστή σημασία. Ο Α.Σ.Κ. είχε πετύχει την πρώτη του εκτός έδρας νίκη στον πρώτο γύρο μέσα στον Παπάγου, έκανε το 1-0 στα μεταξύ τους ματς και θέλει το Σάββατο να ζευγαρώσει τις νίκες επί των «Στρατηγών», προκειμένου να αποκτήσει πλεονέκτημα σε ενδεχόμενη μονομαχία των δυο ομάδων στα πλέι άουτ.

Γι’ αυτό και η προσοχή όλων στον Α.Σ.Καρδίτσας Μέλι ΑΤΤΙΚΗ, στρέφεται στο ματς του Σαββάτου. Ο Παπάγου βρίσκεται σε καλή αγωνιστική κατάσταση, προέρχεται από πειστικές εμφανίσεις και εξάλλου, πρόκειται για ένα σύλλογο με ξεχωριστή πορεία στο ελληνικό μπάσκετ. Με 52 χρόνια ζωής, ο Παπάγου έκανε τη δεκαετία του ’90 το μεγάλο «μπαμ» φτάνοντας στην Α1, στη συνέχεια επέστρεψε στις παρακάτω κατηγορίες για να επιστρέψει φέτος στην Α2. Πρόκειται για μια ομάδα με ταλέντο και πολλές λύσεις, από την οποία ξεχωρίζει ο σέντερ Πέτρος Μελισσαράτος, ο οποίος διακρίνεται στις περισσότερες στατιστικές κατηγορίες της Α2, όντας 3ος σκόρερ, 1ος ριμπάουντερ, 4ος στα κερδισμένα φάουλ, 1ος μπλοκέρ και 3ος στην αξιολόγηση TENDEX στο πρωτάθλημα. Όμως, Παπάγου δεν είναι μόνο ο 24χρονος σέντερ αλλά και οι πολύ αξιόλογοι φόργουορντ Φιλιππάκος, Σαλέχ και Αποστολίδης αλλά και οι περιφερειακοί Ζώρζος, Δέδες, Παπαπέτρου.

Ο Α.Σ.Κ. προετοιμάζεται από τη Δευτέρα για το ματς με τον Παπάγου με το Γιάννη Τζήμα να έχει συνηθίσει τη… ρουτίνα των αρκετών απουσιών λόγω τραυματισμού από την προπόνηση. Η ομάδα όμως, ξέρει ότι μπαίνει στην τελική ευθεία του πρωταθλήματος, έχει μπροστά της ένα κρισιμότατο ματς και θέλει τη νίκη για να αποκτήσει αβαντάζ νικών αλλά και να διευρύνει τη βαθμολογική της συγκομιδή.

askarditsas papagou 1




Total
0
Shares
Previous Article

Καρδίτσα: Η Δημοτική Αρχή για την ανεξαρτητοποίηση του Σ. Αντωνίου

Next Article

Νέες ταινίες στο Δημοτικό Κινηματοθέατρο Καρδίτσας