Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Α.Σ. Καρδίτσας: Αγώνας – πρόκληση με ΑΕΚ στην αυλαία του Β’ γύρου

Ask Aek 1

Α.Σ. Καρδίτσας: Αγώνας – πρόκληση με ΑΕΚ στην αυλαία του Β’ γύρου

Στο Κλειστό Γυμναστήριο «Γιάννης Μπουρούσης» ανοίγει η αυλαία του Β’ γύρου στο πρωτάθλημα της Basket League για τον Α.Σ. Καρδίτσας ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΧΩΡΙΟ.

Η ομάδα της Καρδίτσας υποδέχεται το Σάββατο στις 7:15 μ.μ. την ΑΕΚ και θέλει να αντιστρέψει την κατάσταση στο β’ μισό της φετινής αγωνιστικής περιόδου.

Το ματς στη Νίκαια με τον Ιωνικό ανήκει στο παρελθόν και ο Α.Σ.Κ γνώρισε την εκτός έδρας ήττα που τον καθήλωσε στην τελευταία θέση της βαθμολογίας μετά τις πρώτες 11 αγωνιστικές. Η αντίδραση της ομάδας μετά το 1ο δεκάλεπτο και κυρίως οι πραγματικές της δυνατότητες αναφορικά με τη διεκδίκηση της νίκης ως το τέλος, έδειξαν σίγουρα ότι οι «κυανόλευκοι» δικαιούνται να ελπίζουν και να στοχεύουν σε καλύτερα αποτελέσματα. Αρκεί φυσικά, οι εμπειρίες και οι κακοτοπιές του πρώτου μισού της σεζόν να μετουσιωθούν σε γνώση και αποτελεσματικότητα για τη δύσκολη συνέχεια.

Στο παρθενικό ταξίδι της ομάδας στην Basket League, ο Α.Σ.Κ. έχει γνωρίσει τη σκληρή, άγρια αλλά και συναρπαστική τροπή του πρωταθλήματος. Η «μάχη» που γίνεται στη ζώνη των πλέι-οφ, σε εκείνη του υποβιβασμού αλλά και πιο υψηλά διατηρεί ακέραιο το ενδιαφέρον, όλα αυτά μέσα σε ένα διάστημα που το φίλαθλο κοινό της πόλης ζει με τη σειρά του δυνατές συγκινήσεις με αγώνες κι αντιπάλους που έχουν χαράξει τη δική τους πορεία στον Ελληνικό αθλητισμό κι όχι μόνο.

Κάπως έτσι, ο Α.Σ. Καρδίτσας ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΧΩΡΙΟ αναμένει το πολύ σημαντικό ματς το Σάββατο με την ΑΕΚ. Η «βασίλισσα» του Ελληνικού αθλητισμού, με οκτώ πρωταθλήματα, πέντε κύπελλα Ελλάδος, ένα Champions League, ένα Διηπειρωτικό κύπελλο και δύο κύπελλα Σαπόρτα, αποτελεί έναν οργανισμό με ξεχωριστή θέση στο εγχώριο και διεθνές μπασκετικό στερέωμα. Από τις τάξεις της λαοφιλούς ομάδας έχουν αναδειχθεί αθλητές με τεράστια καριέρα και διακρίσεις, μεγαλώνοντας την ιστορία του Συλλόγου. Σε ό,τι αφορά στην τωρινή της κατάσταση, η ΑΕΚ βρίσκεται στην 5η θέση της γενικής κατάταξης με ρεκόρ 6 νίκες – 5 ήττες.

Στον αντίποδα, ο Α.Σ.Κ. γνωρίζει ότι η αναμέτρηση ενέχει πολλές δυσκολίες και πλέον, η προσπάθεια προσέγγισης κάθε αγώνα ξεχωριστά, με σκοπό να αποκομίσει ό,τι περισσότερο μπορεί από κάθε αντίπαλο, αποτελεί μονόδρομο. Όσο η σεζόν εξελίσσεται, τόσο περισσότερο εμφανίζεται και η ανάγκη για αξιοποίηση του παράγοντα έδρα, τόσο με τη συμμετοχή του κόσμου όσο και με την εκδηλωτική του παρουσία. Εξάλλου, ο Β’ γύρος, που είναι προ των πυλών, δημιουργεί προϋποθέσεις αντεπίθεσης στους «κυανόλευκους» οι οποίοι βλέπουν το πρόγραμμά τους να περιλαμβάνει μία σειρά από «τελικούς» εντός έδρας και υπολογίζουν πολλά στην εμπιστοσύνη και τη στήριξη των φιλάθλων τους.

Η προετοιμασία για το παιχνίδι με την ΑΕΚ έχει αρχίσει και ο Νίκος Παπανικολόπουλος με τους συνεργάτες του καταστρώνουν τα πλάνα τους, αξιολογώντας την κατάσταση των αθλητών που έχουν στη διάθεσή τους, με τελευταία την προσθήκη του Αμερικανού γκαρντ Τζάροντ Γουέστ.

Κινητικότητα στα εισιτήρια και μεγάλο ενδιαφέρον για το ματς με την ΑΕΚ

Για τον ιστορικό αγώνα του Σαββάτου με την ΑΕΚ, σε εξέλιξη βρίσκεται η διαδικασία προπώλησης εισιτηρίων που πραγματοποιείται με δύο τρόπους. Τα εισιτήρια για τον αγώνα είναι διαθέσιμα στην ηλεκτρονική πλατφόρμα www.ticketmaster.gr, αλλά και στα γραφεία του Α.Σ.Κ. (στο ισόγειο στην οδό Σταμούλη 3) καθημερινά 9-1 το πρωί και 6-8 το απόγευμα. Η προπώληση των εισιτηρίων θα διαρκέσει μέχρι το Σάββατο 14/1 και όλες οι κατηγορίες εισιτηρίων, είναι διαθέσιμες τόσο από τα γραφεία του ΑΣΚ, όσο και ηλεκτρονικά.

Παροτρύνουμε όλους τους φιλάθλους να προμηθευτούν τα εισιτήριά τους με τη διαδικασία της προπώλησης, καθώς μπορούν να επιλέξουν τη θέση τους και παράλληλα, να αποφευχθεί οποιαδήποτε καθυστέρηση, στα εκδοτήρια του γηπέδου.

Σε ό,τι αφορά τις διαθέσιμες θέσεις αλλά και τις τιμές των εισιτηρίων, αυτές έχουν ως εξής:

  • Στους τομείς BD, DD και ED (κάτω διάζωμα) διατίθενται εισιτήρια με τιμή για το κανονικό εισιτήριο 20 ευρώ και για τα παιδιά (16 ετών και κάτω) με 10 ευρώ.
  • Στους τομείς BU, CU, DU και EU (πάνω διάζωμα), το κανονικό εισιτήριο τιμάται 15 ευρώ, το παιδικό εισιτήριο 7 ευρώ, ενώ διατίθενται εισιτήρια για φοιτητές, ΑΜΕΑ, πολύτεκνους και άνεργους σε τιμή 10 ευρώ, πάντοτε με την επίδειξη των αντίστοιχων δικαιολογητικών εγγράφων.



Total
0
Shares
Previous Article
geniki apopsi fragmatos Sykias

Με αξιοπιστία και υπευθυνότητα είναι δυνατή η υπέρβαση της αδιέξοδης πολιτικής στο υδατικό και  στα έργα Αχελώου

Next Article
Τηλέφωνο επικοινωνίας με το Κέντρο Υγείας Μουζακίου

Ραντεβού με τον «Προσωπικό Ιατρό» στα Περιφερειακά Ιατρεία του Κέντρου Υγείας Μουζακίου