Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Α.Σ.Κ. – Περιστέρι το Σάββατο (5 μ.μ.) στο κλειστό της Καρδίτσας

 

Αγώνας – σταθμός για το μπάσκετ της Καρδίτσας

Με όπλο τον ενθουσιασμό, το πλεονέκτημα της έδρας και τη διάθεση για καλό μπάσκετ, αντιμετωπίζει ο Α.Σ.Καρδίτσας Μέλι ΑΤΤΙΚΗ το ματς του Σαββάτου, όταν στις 5 μ.μ. στο κλειστό της πόλης μας, υποδέχεται το πρωτοπόρο και αήττητο Περιστέρι.

Ένας αγώνας-γιορτή για το Καρδιτσιώτικο μπάσκετ που κατάφερε μέσα σε λίγα χρόνια να ανέβει επίπεδο μέσω της προσπάθειας του Α.Σ.Κ. και πλέον, υποδέχεται στην πόλη μας μια ομάδα που έχει γράψει τη δική της ιστορία στο μπάσκετ της χώρας μας και είναι σήμερα το ακλόνητο φαβορί για την άνοδο στη Basket League, αλλά ταυτόχρονα κι ένα σωματείο που έχει προσφέρει ξεχωριστές στιγμές στους φιλάθλους και έχει αναδείξει πολύ μεγάλους αθλητές.

Το Περιστέρι μετρά 21-0 στο πρωτάθλημα, έχει την καλύτερη άμυνα, την καλύτερη επίθεση και απόλυτα δίκαια θεωρείται όχι απλά η πρωταθλήτρια, αλλά και μια από τις καλύτερες ομάδες που πέρασαν ποτέ από την κατηγορία. Η ομάδα του κ.Καραγιάννη, παίζει πλέον με αντίπαλο τον εαυτό της, καταρρίπτοντας κάθε αγωνιστική κι από ένα διαφορετικό ρεκόρ.

Όλα αυτά βέβαια, κρίνονται πάντοτε μέσα στο γήπεδο, εκεί όπου ο Α.Σ.Κ. είναι αποφασισμένος να δώσει τη δική του μάχη, να παλέψει για να σταθεί επάξια απέναντι σε έναν πανίσχυρο αντίπαλο με πληρέστατο ρόστερ και παίκτες-πολυτέλεια για τα δεδομένα της κατηγορίας. Οι «κυανόλευκοι» ξέρουν τη δυσκολία της αποστολής τους, γνωρίζουν όμως πως ειδικά στην έδρα της, η ομάδα της πόλης μας έδειξε μπορεί να είναι ανταγωνιστική και φιλόδοξη.

Το παιχνίδι ξεκινά στις 5 μ.μ. το απόγευμα του Σαββάτου στο κλειστό, με διαιτητική τριάδα τους κ.κ. Ξενικάκη, Ευφραιμίδη και Τζιοπάνο.

Γιάννης Τζήμας: «Ξέρουμε ποιο είναι το Περιστέρι, θα παλέψουμε με όλες μας τις δυνάμεις»

Ενόψει το αγώνα του Σαββάτου, ο προπονητής του Α.Σ.Καρδίτσας Μέλι ΑΤΤΙΚΗ Γιάννης Τζήμας δήλωσε: «Γνωρίζουμε πολύ καλά τις δυνατότητες του προσεχούς αντιπάλου μας και σεβόμαστε ιδιαίτερα το Περιστέρι που έχει μια ξεχωριστή ιστορία στο ελληνικό μπάσκετ και φέτος πραγματοποιεί μια καταπληκτική πορεία. Έχει συντρίψει όλα τα ρεκόρ στην Α2 και δίκαια έχει κατακτήσει ουσιαστικά το πρωτάθλημα και την απευθείας άνοδο στη Basket League.

Εμείς θα παλέψουμε με όλες μας τις δυνάμεις στον αγώνα, αναγνωρίζοντας τη δυναμική και την ποιότητα του Περιστερίου, αλλά παράλληλα στόχος μας είναι να δείξουμε ανταγωνιστικοί και να εξαντλήσουμε τις πιθανότητές μας μπροστά στον κόσμο μας, στον οποίο θέλουμε να δώσουμε χαρά με την εμφάνισή μας.

Είναι ένα πολύ δύσκολο ματς απέναντι σε μια εξαιρετική ομάδα, αλλά ταυτόχρονα είναι και μια ευκαιρία για εμάς να παλέψουμε για το καλύτερο, να συλλέξουμε εμπειρίες και να αντλήσουμε δύναμη για το επόμενο ματς, πάλι εντός έδρας με τον Παπάγου, που είναι από τα σημαντικότερα της σεζόν».

Κοπή πίτας για τον Α.Σ.Κ.

Ο Α.Σ.Καρδίτσας Μέλι ΑΤΤΙΚΗ, την Κυριακή 18 Μαρτίου και ώρα 11 π.μ. στο κλειστό γυμναστήριο κόβει την πίτα του για όλα τα τμήματα του σωματείου (ανδρική ομάδα, αγωνιστικές ομάδες, ακαδημίες) σε μια εκδήλωση που θα περιλαμβάνει πολύ μπάσκετ και εκπλήξεις. Καλούνται όλοι αθλητές και αθλήτριες όλων των τμημάτων του Α.Σ.Κ. σε μια εκδήλωση-γιορτή.




Total
0
Shares
Previous Article

Στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα διαχρονικών αθλητών κλειστού στίβου ο Aθανάσιος Καμπίτσας

Next Article

Εσύ γνωρίζεις την αλήθεια για τη Σταύρωση Του Χριστού;

Related Posts

Papakostas Dimitris metalio
Διαβάστε περισσότερα

Στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα U20 στην ελληνορωμαϊκή πάλη συμμετέχει ο συνδημότης μας αθλητής Παπακώστας Δημήτρης

Στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα U20 στην ελληνορωμαϊκή πάλη συμμετέχει ο συνδημότης μας αθλητής Παπακώστας Δημήτρης Ο Δημήτρης Παπακώστας από…