Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Α.Σ.Κ………Ματς – πρόκληση με Ολυμπιακό

ask

Την πιο φορμαρισμένη ομάδα του πρωταθλήματος, αλλά και ένα κορυφαίο αθλητικό μέγεθος, καλείται να αντιμετωπίσει ο Α.Σ.Καρδίτσας KSD. Στο νέο κλειστό γυμναστήριο της πόλης μας, το Σάββατο στις 5 μ.μ. θα φιλοξενηθεί ο Ολυμπιακός, σε αγώνα για την 11η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής.

Ο Ολυμπιακός, που φέτος αγωνίζεται στην Α2 συμμετέχοντας με ομάδα που αποτελούν πολύ έμπειροι αθλητές, αλλά και μερικά από τα κορυφαία ταλέντα του ελληνικού μπάσκετ, μετρά ρεκόρ 9-1 στο πρωτάθλημα και ταυτόχρονα, οκτώ συνεχόμενες νίκες. Ο έμπειρος κορμός του Ολυμπιακού αποτελείται από τους μπαρουτοκαπνισμένους στην Α2 Νίκου, Μελισσαράτο, Νοέα, Πετρόπουλο και Τζόλο, ενώ η νέα γενιά με τους Ποκουσέφσκι, Αρσενόπουλο, Χρηστίδη, Νικολαϊδη, Κολοβέρο, Μωραϊτη, όλοι τους διεθνείς με τις μικρές εθνικές, δίνει ταλέντο και ενέργεια σε μια πλήρη και συμπαγή ομάδα. Στη δεύτερη του χρονιά σαν προπονητής, ο άλλοτε διεθνής γκαρντ Δημήτρης Τσαλδάρης είναι ο κόουτς της ομάδας, ενώ χρέη γενικού αρχηγού έχει ο Αργύρης Καμπούρης, ο παλαίμαχος διεθνής σέντερ με την τεράστια πορεία στα ελληνικά και ευρωπαϊκά γήπεδα.

Απέναντι στον Ολυμπιακό, ο Α.Σ.Κ. έχει να αντιπαρατάξει τη θέληση των παικτών για να ξεπεράσουν τα τελευταία άσχημα αποτελέσματα και τη δίψα για μια νίκη που θα δώσει βαθμολογική και ψυχολογική ώθηση στην ομάδα, σε μια πολύ κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος. Η προετοιμασία της ομάδας για τον αγώνα του Σαββάτου έχει ήδη ξεκινήσει, με τους προπονητές να περιμένουν από τους αθλητές, βελτίωση σε όλα τα σημεία του παιχνιδιού. Παράλληλα, οι παίκτες περιμένουν την προσέλευση και τη συμμετοχή του φίλαθλου κόσμου της ομάδας, ώστε να αντλήσουν δύναμη και πάθος και να διεκδικήσουν τη νίκη.

Συνεχίζεται η προπώληση εισιτηρίων

Όσοι φίλαθλοι θέλουν να παρακολουθήσουν το ματς απέναντι στον Ολυμπιακό, μπορούν να προμηθευτούν από τώρα το εισιτήριό τους. Ήδη ξεκίνησε η προπώληση εισιτηρίων από τα μέλη της διοίκησης και στα γραφεία του συλλόγου (Σμύρνης 2 στον κεντρικό πεζόδρομο) καθημερινά 7-9 το απόγευμα. Για τον αγώνα του Σαββάτου ισχύουν βέβαια κανονικά, όλες οι κάρτες διαρκείας.

Προσφέρουμε τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης

Σε συνεργασία με το Δήμο Καρδίτσας και το Κοινωνικό Παντοπωλείο, ο Α.Σ.Καρδίτσας KSD διοργανώνει συλλογή τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης, τα οποία θα διατεθούν από το Κοινωνικό Παντοπωλείο σε συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη. Όσοι φίλαθλοι ενδιαφέρονται να συμμετέχουν σε αυτή την πρωτοβουλία αλληλεγγύης, μπορούν να φέρουν τα προσφερόμενα είδη στο νέο κλειστό γυμναστήριο, πριν και κατά τη διάρκεια του αγώνα απέναντι στον Ολυμπιακό.




Total
0
Shares
Previous Article
nosokomeio tsiakos

Το Δήμαρχο Καρδίτσας επισκέφτηκε ο Σύλλογος Εργαζομένων του Νοσοκομείου

Next Article
kotsos stournaras

Συνάντηση Κωτσού Με το Διοικητή Της Τράπεζας Ελλάδος κ. Γιάννη Στουρνάρα

Related Posts

Ο Αντιπεριφερειάρχης ΠΕ Καρδίτσας Κώστας Τέλιος για το 39ο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου Καρδίτσας - Χαιρετισμός του Αντιπεριφερειάρχη Καρδίτσας Κώστα Τέλιου στο 39ο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου Καρδίτσας
Διαβάστε περισσότερα

Περί θεματικού πάρκου

Του Κώστα Τέλιου, Αντιπεριφερειάρχη Καρδίτσας
Η Καρδίτσα υποδέχεται την Πάτμο
Διαβάστε περισσότερα

Η Καρδίτσα υποδέχεται την Πάτμο

Το 4ο Γυμνάσιο Καρδίτσας υποδέχτηκε με χαρά και φιλόξενη διάθεση το Γυμνάσιο της Πάτμου