Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Α.Σ.Κ.: Καθοριστικό το ματς του Σαββάτου με Αμύντα στην Καρδίτσα

Ο Α.Σ.Κ. ποντάρει πολλά στην παρουσία του φίλαθλου κόσμου

 

Καθοριστικό εντός έδρας ματς το Σάββατο (5 μ.μ.) στο κλειστό για τον Α.Σ.Κ.

Επιστροφή στη δράση με Αμύντα

Η διακοπή του πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής λόγω των προημιτελικών του Κυπέλλου είναι πλέον παρελθόν και από τη Δευτέρα ήδη, ο Α.Σ.Καρδίτσας Μέλι ΑΤΤΙΚΗ έχει μπει στη διαδικασία προετοιμασίας για τον πολύ κρίσιμο αγώνα του Σαββάτου, απέναντι στον Αμύντα.

Στη διάρκεια της διακοπής, η ομάδα είχε την ευκαιρία μιας «μίνι» προετοιμασίας, το προηγούμενο Σάββατο έγινε και φιλικός αγώνας με το Πευκοχώρι, όμως πλέον τα βλέμματα όλων είναι στραμμένα στον επόμενο αγώνα με αντίπαλο τον Αμύντα. Η ομάδα της Αθήνας, είναι από τις «κλασικές» της κατηγορίας και ένας από τους πιο δύσκολους αντιπάλους. Με τον ίδιο προπονητή, τον κ.Ζαβό αλλά και τον ίδιο κορμό παικτών για πάνω από μια πενταετία, ο Αμύντας στηρίζεται στη σκληρή άμυνα, την ομοιογένεια και τους αυτοματισμούς διεκδικώντας σε κάθε αγώνα τη νίκη. Οι γκαρντ Ζούπας, Τοπάλι, Κερασοβίτης, Μπάρμπας, οι φόργουορντ Διαμαντόπουλος, Βαρδιάνος, Γκαβανόπουλος αλλά και οι ψηλοί Κουκουνιάς, Βογιατζής, συγκροτούν τον κορμό μιας σκληροτράχηλης ομάδας με μεγάλη εμπειρία, ξεκάθαρους ρόλους και μαχητικό πνεύμα.

Ο Α.Σ.Καρδίτσας Μέλι ΑΤΤΙΚΗ από την άλλη μεριά, προέρχεται από δυο συνεχόμενες σημαντικές νίκες, εντός με Ιπποκράτη και εκτός με Διαγόρα, βρίσκεται στο γκρουπ της δεύτερης θέσης της κατάταξης και θέλει το Σάββατο τη νίκη, ώστε να διατηρηθεί ψηλά στη βαθμολογία. Ο Γιάννης Τζήμας και οι συνεργάτες του, είδαν τους παίκτες να ανταποκρίνονται στο ρυθμό των προπονήσεων, όμως τα προβλήματα δε λείπουν, με τους Γράβα και Παπαδόπουλο να ακολουθούν ειδικό πρόγραμμα προπονήσεων ώστε να είναι έτοιμοι για το Σάββατο.

Ο Α.Σ.Κ. ποντάρει πολλά στην παρουσία του καλύτερου συμπαίκτη του, του φίλαθλου κόσμου της Καρδίτσας, που έχει μετατρέψει το κλειστό της πόλης μας, σε μια από τις πιο θερμές έδρες της κατηγορίας.




Total
0
Shares
Previous Article

Εκδρομή της IPA Τρικάλων σε Βεργίνα-Βέροια-Παναγία Σουμελά

Next Article

Απεβίωσε ο Λάζαρος Αρσενίου