Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Α’ ΕΠΣΚ:Ρεπορτάζ 29ης αγωνιστικής (2018-19)!

Ο Ατρόμητος Παλαμά καπάρωσε την πρωτιά, η τετράδα των play off “κλείδωσε”, ενώ ο Πάμισσος σώθηκε και μαθηματικά μετά την αυλαία της 29ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Α’ ΕΠΣΚ 2018-19.

ΑΕ Καππαδοκικού – ΑΟ Κρανέας 0-2 (ημ. 0-0)

Αν και αδιάφορος βαθμολογικά ο ΑΟ Κρανέας, πήρε διπλό 0-2 στο Καππαδοκικό, στέλνοντας ουσιαστικά την ΑΕΚ από σήμερα στα play out. Τα γκολ των “ερυθρόλευκων” πέτυχαν οι Κανιούρας Τ. 49′ και Κανιούρας Δ. 69′.

ΑΟ Μυρίνης – Παλαμαϊκή 0-1 (ημ. 0-0)

Μεγάλο διπλό στη Μυρίνη με σκορ 0-1 σημείωσε η Παλαμαϊκή, η οποία “κλείδωσε” την 13η θέση (δίνει 2 πόντους στα play out). Το μοναδικό γκολ που χάρισε το τρίποντο στην ομάδα του Γιώργου Πανταζή πέτυχε ο Πολύζος στο 63′.

Αγναντερό – Ηρακλής Σοφάδων 1-0 (ημ. 0-0)

Ο Ηρακλής είχε το κίνητρο, όμως ο ΑΟΑ ήταν αυτός που πανηγύρισε τη νίκη. Μόλις στο 5′ οι γηπεδούχοι έχασαν μεγάλη ευκαιρία, όταν ο Κουτσόπουλος απέκρουσε πέναλτι του Γκαρνάρα. Ο πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος όμως βρήκε δίχτυα στο 62′, διαμορφώνοντας έτσι το τελικό 1-0.

Αστέρας – ΑΕ Λεονταρίου 6-0 (ημ. 1-0)

Μόνος για ένα ημίχρονο άντεξε στη Φαναρίου η ΑΕΛ, καθώς στο δεύτερο ο Αστέρας πέτυχε πέντε γκολ, φτάνοντας στο τελικό 6-0. Εξαιρετικός ήταν ο Τσιάκος ο οποίος σημείωσε χατ – τρικ (19′, 61′, 63′). Τα άλλα τέρματα έβαλαν οι Οικονόμου πεν. 53′, 81′ και Παπαδημητρόπουλος 66′.

Ατρόμητος Παλαμά – ΑΟΚ 2-1 (ημ. 1-1)

Ο Ατρόμητος χωρίς να ενθουσιάσει με την απόδοσή του πήρε μια αγχωτική νίκη – ανατροπή κόντρα στον ΑΟΚ και “κλείδωσε” την πρωτιά στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος με αποτέλεσμα να ξεκινήσει με 4 βαθμούς αβάντα στα play off. Ο Γόρδιος στο 14′ με απευθείας εκτέλεση κόρνερ έβαλε μπροστά στο σκορ τους φιλοξενούμενους. Οι γηπεδούχοι έφεραν το ματς στα ίσια στο 28′ με κεφαλιά – αυτογκόλ του Παπαμαργαρίτη. Το τελικό 2-1 διαμόρφωσε στο 87′ ο Σαΐνης Χρ.

Δόξα Μητρόπολης – Ταυρωπός 2-0 (ημ. 1-0)

Η Δόξα πετυχαίνοντας ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο με σκόρερ τους Χατζή 19′ και Μπουντούρη 70′ νίκησε τον Ταυρωπό 2-0. Με αυτό το τρίποντο οι “κιτρινόμαυροι” καπάρωσαν την 3η θέση (δίνει 1 πόντο στα μπαράζ ανόδου) ενώ διατηρούν ελπίδες και για τη 2η.

Πάμισσος – Νέα Νίκη Καμινάδων 4-0 (ημ. 1-0)

Ο Πάμισσος δεν άφησε κανένα περιθώριο αμφισβήτησης νικώντας με το επιβλητικό 4-0 τη νεοφώτιστη Νίκη Καμινάδων. Τα γκολ σημείωσαν οι Σέλτι 12′, Οικονόμου 46′, 51′ Όργκεστ και 58′ Παππάς. Με το τρίποντο αυτό οι “ερυθρόλευκοι” παρέμειναν και μαθηματικά στην κατηγορία.

KarditsaSport.gr




Total
0
Shares
Previous Article
drakotrypa slide

Ανεξάρτητη Κίνηση Δρακότρυπας - Σκλάταινα

Next Article
podosfairo epsk

A1' ΕΠΣΚ:Αποτελέσματα 29ης αγωνιστικής (2018-19)!

Related Posts

mitsotakis mouzaki
Διαβάστε περισσότερα

Σημαντική η επίσκεψη του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στο Μουζάκι! Παρουσίασε τα έργα αποκατάστασης από τα ακραία καιρικά φαινόμενα «Daniel» και «Elias»

Σημαντική η επίσκεψη του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στο Μουζάκι! Παρουσίασε τα έργα αποκατάστασης από τα ακραία καιρικά φαινόμενα…
Τοποθέτηση Τάσου Τσιαπλέ στο Π.Σ. Θεσσαλίας για τα προβλήματα των αγροτών - Τάσος Τσιαπλές: Μονιμοποίηση όλων των συμβασιούχων και προσλήψεις μόνιμου προσωπικού
Διαβάστε περισσότερα

Να καλύψει το κράτος όλο το ποσό του ενοικίου, όσων πλημμυροπαθών αναγκάστηκαν να νοικιάσουν, γιατί τα σπίτια τους δεν κατοικούνται

Να καλύψει το κράτος όλο το ποσό του ενοικίου, όσων πλημμυροπαθών αναγκάστηκαν να νοικιάσουν, γιατί τα σπίτια τους…