Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Α’ ΕΠΣΚ: Πρεμιέρα με σούπερ ντέρμπι για ΑΟ Αγναντερό και ΑΟ Κρανέας

.

Πρεμιέρα το Σάββατο (22/9) για το πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣΚ, που αναμένεται και φέτος με τεράστιο ενδιαφέρον. Πολλά τα αμφίρροπα παιχνίδι στην 1η αγωνιστική, με το ενδιαφέρον να επικεντρώνεται κυρίως σε Αγναντερό, Φαναρίου και Βιολογικό.

ΑΟ Αγναντερού – Δόξα Μητρόπολης

Όπως στο Κύπελλο πέρσι έτσι και φέτος πρεμιέρα με μεταξύ τους ντέρμπι για ΑΟΑ και Δόξα, αυτή τη φορά όμως για το πρωτάθλημα. Οι γηπεδούχοι έχουν ενισχυθεί σημαντικά και δείχνουν ικανοί να παλέψουν για ένα εισιτήρια στην 4άδα. Το συγκρότημα του Φώτη Στάμου στηρίζει πολλά στη δύναμη της έδρας. Είναι και ο παράγοντας που θέλει να εκμεταλλευτεί από νωρίς. Από την άλλη οι φιλοξενούμενοι θα παρουσιαστούν εντελώς διαφορετικοί σε σχέση με την τελευταία 3ετία. Οι “κιτρινόμαυροι” με τον Μάκη Ριζογιάννη στο τιμόνι χρειάζονται πίστωση χρόνου για να δέσουν σαν σύνολο και να αποδώσουν το 100%. Πάντως έχουν πρωταγωνιστικές βλέψεις, ωστόσο ξεκινούν σε μια παραδοσιακά δύσκολη έδρα.

Νέα Νίκη Καμινάδων – ΑΟ Κρανέας

Ντέρμπι νεοφώτιστων με το καλημέρα στο γήπεδο Καμινάδων. Η αλλαγμένη από κάθε άποψη Νίκη του έμπειρου προπονητή Κώστα Σιακάρα θα επιδιώξει να εκμεταλλευτεί την έδρα και να μπει με το δεξί στο νέο πρωτάθλημα. Οι “βυσσινί” χρειάζονται χρόνο για να αποκτήσουν χημεία, όντας καινούργια ομάδα. Στην απέναντι πλευρά, ο ΑΟ Κρανέας με τον Κώστα Γιαννέλο στο τιμόνι, διατήρησε κατά το πλείστον το περσινό του ρόστερ, το οποίο πλαισίωσαν 3-4 ποιοτικοί ποδοσφαιριστές. Μετά από χρόνια οι “ερυθρόλευκοι” θα αγωνιστούν στην Α’ ΕΠΣΚ και βασικό τους στόχος αποτελεί η παραμονή. Θέλουν ένα δυνατό ξεκίνημα θα τους τονώσει και την ψυχολογία ενόψει δύσκολης συνέχειας.

karditsasport

 




Total
0
Shares
Previous Article

Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Λίμνης Πλαστήρα

Next Article

Την Αργεντινή Καρδίτσας υποδέχεται η ΑΕ Μουζακίου

Related Posts

Δ. Τρικκαίων - Gilead Sciences Ελλάς: Συνάντηση και ευχαριστίες για τη μεγάλη προσφορά της εταιρείας σε πλημμυροπαθείς
Διαβάστε περισσότερα

Δ. Τρικκαίων – Gilead Sciences Ελλάς: Συνάντηση και ευχαριστίες για τη μεγάλη προσφορά της εταιρείας σε πλημμυροπαθείς

Ο κ. Σακκάς αναφέρθηκε και περιέγραψε αναλυτικά, ολόκληρο το φάσμα των ενεργειών, δράσεων, πρωτοβουλιών, συνεργασιών και έργων