Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Aυτοκίνητο “έφυγε” εκτός δρόμου και τυλίχτηκε στις φλόγες

.

 Σήμερα Σάββατο μετά τις 2.00 το μεσημέρι ένα αυτοκίνητο μάρκας Mercendes (φωτό) στην περιοχή Καππά και οδηγώντας στην Ε.Ο. Καρδίτσας – Μουζακίου από άγνωστη αιτία, εξετράπη της πορείας του και έπεσε πάνω στο οδόστρωμα και λίγο αργότερα παραδόθηκε στις φλόγες.

Την Πυροσβεστική Υπηρεσία κάλεσαν διερχόμενοι οδηγοί, αναφέροντας ότι το όχημα ήταν μάρκας Mercendes και ότι βρισκόταν στην άκρη του δρόμου στη διασταύρωση προς Πύργο Ιθώμης.

Σύμφωνα με πληροφορίες διερχομένων οδηγών ο οδηγός του οχήματος φαίνεται να έφυγε από το συμβάν αμέσως μετά την έξοδό του από το δρόμο.

Στο σημείο έσπευσε πυροσβεστικό όχημα, με δύο πυροσβέστες από το Μουζάκι, οι οποίοι κατάφεραν να σβήσουν τη φωτιά πριν κάψει ολοσχερώς το όχημα.

Στο σημείο κατέφθασε περιπολικό της αστυνομίας με αστυνομικούς από το Α.Τ. Μουζακίου που διερευνά τα αίτια του ατυχήματος.




Total
0
Shares
Previous Article

Αποτελέσματα Α1 ΕΠΣΚ 3η αγωνιστική

Next Article

Ρεπορτάζ Α' ΕΠΣΚ 3η αγωνιστική

Related Posts

Περιφέρεια Θεσσαλίας: Ξεκινούν οι διαδικασίες διαβούλευσης για την ΟΧΕ Πολιτιστικών - Τουριστικών Διαδρομών - Ανοικτή Πρόσκληση για τις Ημερίδες Διαβούλευσης των Δράσεων Στήριξης Επιχειρηματικότητας και Καινοτομίας του Προγράμματος Θεσσαλία 2021-2027
Διαβάστε περισσότερα

Ανοιχτή Διαβούλευση για την εξειδίκευση της Στρατηγικής και του Σχεδίου Δράσης  της επικαιροποιημένης ΟΧΕ Νήσων Β. Σποράδων για την Π.Π. 2021-2027

Ανοιχτή Διαβούλευση για την εξειδίκευση της Στρατηγικής και του Σχεδίου Δράσης  της επικαιροποιημένης ΟΧΕ Νήσων Β. Σποράδων για…