Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

A’ΕΠΣΚ 5η αγωνιστική…Στο κυνήγι των βαθμών!

podosfairo mpala epsk 860

ΑΟ Κρανέας – Αστέρας Δασοχωρίου

Οι ερυθρόλευκοι ανεβάζουν ταχύτητα. Έχουν πολλή καλή ψυχολογία, αντιμετωπίζουν τον κάθε αγώνα με τη δέουσα προσοχή και λειτουργώντας «επιθετικά» πέτυχαν νίκες με εξαίρεση μόνο το ματς με την Αναγέννηση για ευνόητους λόγους. Η μεταγραφική περίοδος τελειώνει με την εκπνοή  του Οκτωβρίου και αν δεν αλλάξει κάτι στα ρόστερ της κατηγορίας με νέες προσθήκες, ο ΑΟ Κρανέας ( όπως και όλα τα σύνολα της Α ΕΠΣΚ) ξέρει λίγο πολύ ποιόν έχει απέναντί του και παίζοντας στην έδρα του θα επιτεθεί κατά μέτωπο.

Ο Αστέρας Δασοχωρίου το παλεύει με όποιο τρόπο μπορεί.Θέλει τη νίκη και τους πολυπόθητους τρεις βαθμούς και θα δώσει κανονική μάχη να ξεκολλήσει από το …μηδέν.

Θεσσαλικός Ματαράγκας – ΑΟ Αγναντερού

Ο Θεσσαλικός γενικά παρουσιάζει καλή εικόνα εντός γηπέδου αλλά άγνωστο γιατί δεν του έκατσε η μπίλια για να «προχωρήσει»βαθμολογικά .Όμως είναι σίγουρο πως θα προσπαθήσει να αντεπιτεθεί στην ομάδα του Χρήστου Μπαντζιά με όπλο την έδρα του σπάζοντας τη γκίνια…

Ο ΑΟ Αγναντερού έχει μέχρι στιγμής «το δέκα το καλό» μαζί με τον Απόλλων Μακρυχωρίου.

Στόχος του φυσικά, να ανοίξει κι άλλο την  βαθμολογική ψαλίδα από τον Θεσσαλικό αλλά και από τις άλλες ομάδες της Α’ΕΠΣΚ κερδίζοντας και αυτό το παιχνίδι….άλλωστε κανένας δεν μπαίνει στον αγωνιστικό χώρο με την πρόθεση να ….χάσει!

Ιωάννα Κρίκου




Total
0
Shares
Previous Article

Α1'ΕΠΣΚ 5η αγωνιστική....Έχουμε και λέμε...

Next Article
tsiaras stergiou

Συνάντηση Δημάρχου Αργιθέας με τον Υπουργό Κώστα Τσιάρα