Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

ΠΑΣ Αργιθέας – ΑΣΤΕΡΑΣ Βλοχού 1-0 Ματς θρίλερ στο Μουζάκι, καρέ καρέ το γκολ

argithea vloxos 13

Σε θρίλερ εξελίχθηκε η Σαββατιάτικη αναμέτρηση του ΠΑΣ Αργιθέας με τον Αστέρα Βλοχού στο Δημοτικό Στάδιο Μουζακίου στα πλαίσια της 6ης αγωνιστική του πρωταθλήματος Α1 ΕΠΣΚ.

Μέτριο γενικά παιχνίδι στο πρώτο ημίχρονο με αποκορύφωμα  το τραυματισμό του τερματοφύλακα του ΠΑΣ Αργιθέας Κώστα Καναβού και ελλείψει  του δεύτερου γκολκίπερ των πράσινων που απουσίαζε για προσωπικούς λόγους …κάτω από τα δοκάρια κάθισε ο  (επιθετικός) Ηλίας Μπρέλλας. Σκορ ημιχρόνου 0-0.

Στη επανάληψη τώρα  η ομάδα του Σάκη Παλάντζα είχε στην περισσότερη διάρκεια του αγώνα την κατοχή της μπάλας, ο Αστέρας μαζικά αμυνόμενος θέλοντας να κρατήσει το μηδέν κρατήθηκε στα μετόπισθεν προσπαθώντας συγχρόνως στην αντεπίθεση να βρει το γκολ.

Ο ΠΑΣ έχασε 2-3 ευκαιρίες να ανοίξει το σκορ και στο 88′ με την αποβολή με δεύτερη κίτρινη του Μάκη Βαϊου τα πράγματα για αυτόν δυσκόλεψαν αρκετά.

Στο 90+6 των καθυστερήσεων ήρθε η λύτρωση για τους «πράσινους». Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης το υπέγραψε ο Παν. Παπαϊωάννου με κεφαλιά ψαράκι. Τελικό σκορ 1-0.

Ιωάννα Κρίκου




Total
0
Shares
Previous Article

Α1 ΕΠΣΚ 6η αγωνιστική (2019/20) Αποτελέσματα!

Next Article
agorastos mixailidou 1

Συνεχίζονται μέχρι το 2023 όλες οι Κοινωνικές Δομές στην Περιφέρεια Θεσσαλίας

Related Posts