Συγχαρητήρια από την Βουλευτή Καρδίτσας, Ασημίνα Σκόνδρα, στους επιτυχόντες των πανελλαδικών εξετάσεων

Share

Συγχαρητήρια από την Βουλευτή Καρδίτσας, Ασημίνα Σκόνδρα, στους επιτυχόντες των πανελλαδικών εξετάσεων

Θερμά συγχαρητήρια στους επιτυχόντες των πανελλαδικών εξετάσεων! Η προσπάθεια που καταβάλλατε, είχε ως αποτέλεσμα την επιτυχία, που είναι η ηθική επιβράβευση στον αγώνα σας.

Εύχομαι σε όσους πέτυχαν στους στόχους τους, καλές σπουδές και η επιτυχία αυτή να σας συνοδεύει στο νέο κύκλο της ζωής σας. Η μετάβασή σας από τη μαθητική στη φοιτητική ζωή αποτελεί ένα μεγάλο βήμα για την εκπαιδευτική σας πορεία, εφοδιάζοντάς σας με τις απαραίτητες γνώσεις, για να κτίσετε το δικό σας μέλλον και της χώρας μας.

Να συνεχίσετε με την ίδια  εργατικότητα, σύνεση και  ευθύνη, ώστε  οι επιτυχίες να διαδέχονται η μία την άλλη, γιατί οι εξετάσεις στη ζωή είναι συνεχείς και επαναλαμβανόμενες.

Σε όσους δεν καρποφόρησε η προσπάθεια αυτή, να θυμάστε πάντα ότι η ζωή είναι γεμάτη ευκαιρίες. Οι πανελλαδικές δεν είναι μονόδρομος για την προσωπική πρόοδο σας και κοινωνική καταξίωση. Οι προοπτικές δεν τελειώνουν ποτέ. Ανασυντάξτε τις δυνάμεις σας, μην εγκαταλείπετε τα όνειρά σας, και απαντήστε στις προκλήσεις με θάρρος και ελπίδα.

Συγχαίρω επίσης τους γονείς και τους εκπαιδευτικούς σας, που στάθηκαν αρωγοί στις προσπάθειες σας, στηρίζοντας με θυσίες τους στόχους και τα όνειρά σας, κατά την μακροχρόνια μαθητική πορεία σας .

Οι νέοι μας, είστε η ελπίδα μας. Το μέλλον ανήκει σ’ εσάς. Κατακτήστε το και δημιουργείστε ένα καλύτερο κόσμο.

Κάθε καλό στη φοιτητική σας πορεία!

Ασημίνα Σκόνδρα,

Βουλευτής Καρδίτσας

Δείτε επίσης