Την είδα απόψε λαϊκά…… Ο Μπάμπης Τσέρτος στα  «Μουζάκια 2019»

Share

 Κυριακή 18/8, στις 21:30

«Μουζάκια 2019»

Επόμενος σταθμός στο ταξίδι… Ο Μπάμπης Τσέρτος και η τσίφτικη παρέα του. Μια γνήσια λαϊκορεμπέτικη φωνή με χροιά και ύφος …Σμύρνης.

Έζησε την «αναβίωση» του ρεμπέτικου, έμαθε μπουζούκι και το 1982 , όταν άρχισαν να δημιουργούνται τα πρώτα ρεμπετάδικα άρχισε να ασχολείται επαγγελματικά με το είδος. Το 19841985 δούλεψε με τον Μπάμπη Γκολέ. Από τότε έχει συνεργαστεί με μεγάλους ρεμπέτες όπως η Σωτηρία Μπέλλου, ο Τάκης Μπίνης, η Άννα Χρυσάφη, η Καίτη Γκρέυ, ο Κώστας Καπλάνης, ο Θόδωρος Πολυκανδριώτης, ο Κούλης Σκαρπέλης, ο Χοντρονάκος, αλλά και με νεότερους όπως ο Γιώργος Ξηντάρης, ο Στέλιος Βαμβακάρης, η Μαριώ, ο Αγάθωνας Ιακωβίδης κ.ά.

Τα τελευταία χρόνια έχει συνεργαστεί με ερμηνευτές του λαϊκού τραγουδιού, όπως ο Γιώργος Νταλάρας, η Γλυκερία, ο Μανώλης Μητσιάς, η Βίκυ Μοσχολιού, ο Λάκης Χαλκιάς, η Ελένη Βιτάλη, ο Παντελής Θαλασσινός, η Νάντια Καραγιάννη, ο Χρόνης Αηδονίδης, η Σωτηρία Λεονάρδου κ.α.καθώς και με την ορχήστρα Εστουδιαντίνα Νέας Ιωνίας παρουσιάζοντας τον μεγάλο μουσικό πλούτο της Σμυρνέικης παράδοσης.

Αυτός λοιπόν ο σύγχρονος μύθος του ρεμπέτικου έρχεται στις 18/8 2019 στις 9.30 το βράδυ στην κεντρική πλατεία του Μουζακίου, για να μας διασκεδάσει και να μας ταξιδέψει με αρώματα ανατολής σε μουσικές θάλασσες!

Ιωάννα Κρίκου

 

Δείτε επίσης