Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

9ο Φεστιβάλ Ποντιακών Χορών – Παιδικών Χορευτικών

Ο Σ.Πο.Σ. Κεντρικής Μακεδονίας και Θεσσαλίας, διοργανώνει για ένατη χρονιά το φεστιβάλ ποντιακών χορών παιδικών χορευτικών, το όποιο φέτος διαφοροποιείται στον τρόπο και τη διάρκεια διεξαγωγής του.

Το φεστιβάλ, το οποίο συνδιοργανώνεται από τον Σ.Πο.Σ. και τους συλλόγους του Ν.Ημαθίας, θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 18 Ιουνίου στο Μακροχώρι Ημαθίας. Οι σύλλογοι δεν θα χορέψουν πλέον μεμονωμένα αλλά ανά νομό και ανά περιοχή κατόπιν συνεννόησης.

Για την καλύτερη οργάνωση, παρακαλούνται τα μέλη των σωματείων να ενημερώσουν έγκαιρα τα μέλη της οργανωτικής επιτροπής για την συμμετοχή τους. Ενημερώνουμε ότι σε όλα τα παιδιά που θα πάρουν μέρος στο φεστιβάλ, όπως κάθε φορά, θα προσφερθεί γεύμα.

ΟΜΩΣ η διαφοροποίηση φέτος είναι η εξής: μετά το πέρας της εκδήλωσης θα ακολουθήσει γλέντι σε κέντρο της περιοχής, όπου όλα τα παιδιά θα φιλοξενηθούν δωρεάν και άνευ καμίας επιβάρυνσης, για τους ενήλικες συνοδούς όμως θα υπάρξει είσοδος 10 ευρώ.

Όσα από τα παιδιά δεν θα μπορέσουν να συνεχίσουν στο γλέντι, θα τους προσφερθεί η μερίδα τους σε πακέτο για το λόγο αυτό, καλό θα ήταν η επιτροπή να γνωρίζει από πριν ποιοι σύλλογοι θα παραμείνουν.

Περισσότερες διευκρινήσεις στα παρακάτω τηλέφωνα:

Παυλίδου Σοφία:6982052572

Καγκελίδης Αντώνης :6973330999

Σαρημιχαηλίδης Παύλος: 6973370581

email: info@elverias.gr

kmt@poe.org.gr

ΦΟΡΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ Σ.Πο.Σ.

Ο Πρόεδρος
Λεωνίδας Σαρβανίδης
Η Γ. Γραμματέας
Παπαδοπούλου Νόπη



Total
0
Shares
Previous Article

«Ποια Ελένη;» στο Πολιτιστικό κέντρο Νίκαιας στις 28 και 29 Μαΐου

Next Article

Κίνδυνο περικοπής των αγροτικών συντάξεων