Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

70.000 ευρώ κάναν “φτερά” από δοχείο τυριού σε αποθήκη στη Φαρκαδόνα

Εξαφανίστηκαν 70.000 ευρώ που ήταν κρυμμένα σε δοχείο τυριού σε αποθήκη στη Φαρκαδόνα Τρικάλων

Είναι από τις απίστευτες ιστορίες που ίσως δεν θα μπορούσε να φανταστεί ο ανθρώπινος νους. Εντούτοις σε καιρούς κρίσης συμβαίνουν κι αυτές, καθώς ο καθένας μας προχωρά σε ενέργειες που θα αποτελούσαν σενάριο μιας ταινίας.

Δυστυχώς όμως ακόμη και στα καλύτερα σενάρια του κινηματογράφου το τέλος δεν είναι πάντα ευχάριστο, κρύβονται και δυσάρεστες εκπλήξεις.

Μια ασυνήθιστη για τα τοπικά δεδομένα υπόθεση, διερευνά, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του KriniTrikalon.gr, το Αστυνομικό Τμήμα Φαρκαδόνας Τρικάλων μετά από μήνυση που υπέβαλε κατά αγνώστων μια 60χρονη.

Ειδικότερα, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες που παρουσιάζει η ιστοσελίδα KriniTrikalon.gr, η 60χρονη κατήγγειλε στο Α.Τ. Φαρκαδόνας ότι έπεσε θύμα κλοπής ενός σημαντικού ποσού που αγγίζει τις 70.000 ευρώ.

Σύμφωνα με τα όσα κατήγγειλε η 60χρονη, εδώ και καιρό είχε κρύψει τις οικονομίες χρόνων, σε δοχείο τυριού, τοποθετώντας αυτό σε αποθηκευτικό χώρο δίπλα από το σπίτι της.

Η 60χρονη φέρεται να υποστήριξε ότι έβλεπε το δοχείο στην αποθήκη, αλλά δεν το είχε ανοίξει από τα μέσα του περασμένου Σεπτέμβρη έως και πρόσφατα για να δει αν υπάρχουν τα χρήματα μέσα.

Τις προηγούμενες ημέρες άνοιξε το δοχείο, αλλά αντί για τα χαρτονομίσματα του ευρώ, είδε εντός αυτού εφημερίδες.

Οι αστυνομικές Αρχές διερευνούν την καταγγελία, εξετάζοντας την υπόθεση καθώς υπεβλήθη μήνυση από την παθούσα.




Total
0
Shares
Previous Article

Οι Ευχούληδες (Trolls) και Snowden στο Δημοτικό Κινηματοθέατρο Καρδίτσας

Next Article

Για τον ανεμολογικό ιστό στην Οξυά και πάλι...