Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

7 χρόνια μνημόνια.. τίποτα δεν άλλαξε

Δάνειο 210 εκ. € για να πληρωθούν οι συντάξεις Μαρτίου του ΙΚΑ καθώς μειώθηκαν περαιτέρω κατά 70 εκ. € τα έσοδά του, και πώς να μη μειωθούν άλλωστε, τον Ιανουάριο του 2016.

Σε κανέναν εξορθολογισμό, σε καμμια εξισορρόπηση, σε καμμια παρέμβαση στα μεγάλα προβλήματα που χρεώνουν τις επόμενες γενιές, δεν έχει προβεί ΚΑΜΜΙΑ Κυβέρνηση των τελευταίων 7 ετών, απ όπου και αν προέρχεται, δήθεν. Μας θέλουν στον οικονομικό βούρκο, μας θέλουν οικονομικ…α κατεστραμενους και εξαρτημένους, όσα μνημόνια και μέτρα αν έρχονται, καθώς, ορίζουν, διορίζουν, εκλεγούν και χειραγωγούν-εντέλλουν αυτούς που “καλούνται” δήθεν, από τον λαό να τα εφαρμόσει.

 Οι αγροτες που εξαφανιστηκαν; Βλέπουμε μπροστά μας άραγε, έχουμε κατανοήσει τι μας βρήκε και πολύ περισσότερο τι έρχεται για τα επόμενα 20-25 χρονιά τουλάχιστον.

Όσο δεν υπάρχει ανάπτυξη, νέες επενδύσεις, νέες θέσεις εργασίας, όσο δεν υπάρχει η σταθερότητα στην αγορά στο φορολογικό, στο ασφαλιστικό το κράτος δεν μπορεί να πάει μπροστά.

Η κυβέρνηση ασχολείται μόνο με την σύλληψη νέων ιδεών για ακόμη περισσότερους φόρους ενώ κανένα κίνητρο δεν έχει δοθεί για νέες επενδύσεις, νέες επιχειρήσεις. Αν δεν δουλέψει ο κόσμος πως θα ξοδέψει; πως θα κινηθεί το χρήμα;

Κάθε φορά που 100 ευρώ αλλάζουν χέρια νόμιμα τα 19 πάνε στο κράτος (ΦΠΑ) χωρίς να υπολογίζουμε τους ετήσιους φόρους που θα πρέπει να βρίσκονται σε λογικά επίπεδα ώστε τελικά ο πολίτης να μάθει ότι για το καλό του πρέπει να μάθει να τους πληρώνει.

Ας κινηθεί επιτέλους η αγορά και τότε και η ανεργία θα πέσει, και τα ταμεία θα γεμίσουν και το χαμόγελο θα επιστρέψει στα χείλη των Ελλήνων.

Aπόστολος Κολοκύθας

πολιτευτής στο κόμμα ΤΕΛΕΙΑ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΓΚΛΕΤΣΟΣ

νομού καρδίτσας




Total
0
Shares
Previous Article

Ο Δήμος Τρικκαίων ενημερώνει όλους τους πολίτες και επιχειρηματίες για τις ανάγκες των προσφύγων σε αυτή τη φάση.

Next Article

Οι πικρές αλήθειες δεν είναι για τον Αχελώο κύριοι του ΣΥΡΙΖΑ κοιτάτε σ΄ έναν καθρέπτη.