Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

6o Αντιρατσιστικό Φεστιβάλ Τρικάλων

 

Πατρίδα μας όλη η Γη!
«Ο κόσμος μόνο όταν τον μοιράζεσαι υπάρχει»- Τάσος Λειβαδίτης

Στον παιδότοπο του 6ου Αντιρατσιστικού Φεστιβάλ Τρικάλων 6 και 7 Ιουλίου, θα συμβούν πολλά και θαυμαστά! Μαγικά ξόρκια θα ελευθερώσουν την αγάπη μας. Το κέφι θα ρέει άφθονο στο γρασίδι ανάμεσα σε παιχνίδια, και μπαλόνια… δεκάδες μπαλόνια θα μεταμορφωθούν στα χέρια των παιδιών σε ζωάκια, καρδούλες, αστέρια!
Θα ζωηρέψουμε χορεύοντας ενωμένοι, θα ονειρευτούμε τον κόσμο των παιδιών, έναν κόσμο χωρίς διακρίσεις, έναν κόσμο πολύχρωμο, έναν κόσμο χαράς για κάθε παιδί, για όλους!
Και φέτος, δίνουμε το ραντεβού μας, στο πάρκο του Μύλου Ματσόπουλου 6 και 7 Ιουλίου και ετοιμαζόμαστε για εκπλήξεις.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 6 ΙΟΥΛΙΟΥ από τις 6:30 μμ

«Μαγεία είναι να ζούμε μαζί» – “Magic Castle Entertainment”

Ένα μαγικό κάστρο, θα υποδεχτεί τους μικρούς μας φίλους στο 6ο Αντιρατσιστικό Φεστιβάλ Τρικάλων. Το “Magic Castle Entertainment” είναι μία στέγη καλλιτεχνών και στο φετινό φεστιβάλ θα είναι μαζί μας με μυστηριώδη τρικ, μαγικά για παιδιά (και αιωνίως παιδιά), κέφι και διασκέδαση. Ο κόσμος μας θα γεμίσει μαγεία και θα είμαστε όλοι εκεί για να τη ζήσουμε!
Και εν τω μεταξύ… θα κάνουμε ένα διάλειμμα για μπαλονοθεραπεία και άλλες εκπλήξεις!!!
Μυστικές συνταγές παιχνιδιού – Εμψυχώτρια Βάγια Γουλοπούλου
Ανεβάζουμε ένταση, ετοιμαζόμαστε να απογειώσουμε τη θετική μας ενέργεια. Όλα τα παιδιά, θα παίξουν μαζί, θα χορέψουν και θα διασκεδάσουν με όλη τους την ψυχή. Η αγαπημένη μας εμψυχώτρια Βάγια Γουλοπούλου, έχει τη μυστική συνταγή της χαράς…και θα τη μοιραστεί μαζί μας!

ΣΑΒΒΑΤΟ 8 ΙΟΥΛΙΟΥ από τις 6:30 μμ

Παιχνιδοκατάσταση με τη Λίνα Καραμελίνα! – Μουσικοκινητικά παιχνίδια με την εμψυχώτρια και ηθοποιό Λίνα Μαργώνη (6:30μ.μ.)
Πάρτε ανάσα, γελάστε δυνατά (χαχαχα), στριφογυρίστε τρεις φορές αριστερά, χοροπηδήστε πέντε φορές στο ένα σας πόδι. Είστε έτοιμοι για την πιο κεφάτη παιχνιδοκατάσταση. Όλα τα παιδιά, μαζί, θα διασκεδάσουν με μουσικινητικά παιχνίδια, με τη Λίνα Καραμελίνα μας!

“Προσφυγες στην αγκαλια του Καραγκιοζη” -Θέατρο σκιών με τον Κοσμά Παναγιώκα

Ποιός θα προτάξει το στήθος του? Ποιός θα ανοίξει αγκαλιά Ποιός γελάει… με τα πάντα… αλλά κλαίει; Ποιος δεν έχει τίποτα κι όμως μπροστά σ αυτήν την καταστροφή του κόσμου ανοίγει αγκαλιά; Ανοίγει την τρύπια του παράγκα….
Όλοι απέναντί του… να τον τιμωρήσουν, διότι δέχεται αυτά τα παιδιά … Αλλά αυτός εκεί, πεισματάρης, ηθικός, καραγκιόζης …ΆΝΘΡΩΠΟΣ

 

Goulopoulou

Lina

Panagiokas karagkiozis




Total
0
Shares
Previous Article

Βετεράνοι Πρωταθλητές Στίβου από την Καρδίτσα

Next Article

Πρόγραμμα 6ου Αντιρατσιστικού Φεστιβάλ Τρικάλων