6 σπουδαστές για μαθητεία θα δεχθεί ο Δήμος Μουζακίου

Για το σχολικό έτος 2020-2021

 Με Κοινή Υπουργική Απόφαση των κ.κ. Θ.Σκυλακάκη, Ν.Κεραμέως και Ι.Βρούτση, που δημοσιεύθηκε στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως (Φ.Ε.Κ. Β’ 5139) καθορίστηκαν 209 Φορείς του Δημόσιου Τομέα ως Φορείς υποδοχής κατά το σχολικό έτος 2020-2021, στους οποίους θα πραγματοποιήσει μαθητεία συγκεκριμένος αριθμός μαθητευομένων και σπουδαστών των δομών Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης (ΕΠΑ.Σ., ΕΠΑ.Λ. – Μεταλυκειακό Έτος – Τάξη Μαθητείας και ΙΕΚ).

 Μεταξύ των 209 Φορέων, περιλαμβάνεται πλήθος Δήμων και Δημοτικών Νομικών Προσώπων. Στους φορείς αυτούς συμπεριλαμβάνεται ο Δήμος Μουζακίου με έξι μαθητές. Επίσης στον Δήμο Καρδίτσας 17 μαθητές, στην 5η Υγειονομική Περιφέρεια Θεσσαλίας – Στ. Ελλάδας 19 μαθητές και στο Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Θεσσαλίας 20 μαθητές. Να σημειωθεί ότι της έκδοσης της ΚΥΑ είχαν προηγηθεί οι  προτάσεις των Φορέων, οι οποίες είχαν κατατεθεί στην αρμόδια Υπηρεσία του ΟΑΕΔ.

 Όλοι οι Φορείς, πριν την αντιστοίχιση των μαθητευομένων σε θέσεις μαθητείας, οφείλουν να έχουν εκδώσει τις σχετικές αποφάσεις δέσμευσης πίστωσης για τα έτη 2020-2021, ειδάλλως δεν είναι δυνατή η σύναψη σύμβασης μαθητείας από τις εκπαιδευτικές δομές.


ΠΗΓΗ
Total
28
Shares
Previous Article

Ενωτικός και εύστοχος ο Α. Ακρίβος για το έργο έργο ζωής της Θεσσαλίας

Next Article
Σύσκεψη Συντονιστικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας ΠΕ Καρδίτσας για τους σεισμούς

Σύσκεψη Συντονιστικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας ΠΕ Καρδίτσας για τους σεισμούς


Total
28
Share