Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

6ο Φιλανθρωπικό Τουρνουά Βόλεϊ στο Μουζάκι 22/12/2019

afisa tournoua 1

 

Το 6ο Φιλανθρωπικό Τουρνουά Βόλεϊ στο Μουζάκι είναι ΓΕΓΟΝΟΣ!

Στο Κλειστό Γυμναστήριο Μουζακίου την Κυριακή 22/12 θα πραγματοποιηθεί το 6ο Φιλανθρωπικό Χριστουγεννιάτικο Τουρνουά Βόλεϊ που συνδιοργανώνεται από το Γυμναστικό Σύλλογο Μουζακίου & Περιχώρων «Γ. ΠΑΣΙΑΛΗΣ», την Ομάδα Φίλων Βόλεϊ Μουζακίου, την Τοπική Διοίκηση Καρδίτσας της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών (IPA Καρδίτσας) και την Πυροσβεστική Υπηρεσία Μουζακίου, με την στήριξη του Νομικού Προσώπου Πολιτισμός – Αθλητισμός – Νεότητα του Δήμου Μουζακίου.

Στο τουρνουά θα συμμετέχουν και οι “ΑΜΑΖΟΝΕΣ” του Γ.Σ. ΜΟΥΖΑΚΙΟΥ αλλά και η ομάδα “BEACH VOLLEY TRIKALA TEAM, η ομάδα ΦΙΛΩΝ ΒΟΛΕΪ ΜΟΥΖΑΚΙΟΥ, η ομάδα της Π.Υ. ΜΟΥΖΑΚΙΟΥ καθώς και η ομάδα της ΤΟΠΙΚΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ της ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΕΝΩΣΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ (IPA ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ).

Αντί εισιτηρίου συγκεντρώνονται τρόφιμα για την ενίσχυση των οικονομικά ασθενέστερων οικογενειών της περιοχής μας. Είναι μια θαυμάσια ευκαιρία να ανοίξουμε την αγκαλιά μας στους συνανθρώπους μας που υποφέρουν τις Άγιες μέρες της Θεαγέννησης όντας ευάλωτοι, μη έχοντας τα απαραίτητα για να βιοποριστούν.

Είναι μια ευκαιρία μιας και ο Χριστός μας είναι αγνή, άδολη, ΑΓΑΠΗ να συνεχίσουμε το έργο του που ξεκίνησε 2019 χρόνια πριν με το να αγαπάμε τους πάντες και τα πάντα…με καθαρή παιδική ψυχή.

Τα Χριστούγεννα είναι η γιορτή ….της Γέννησης ….πολλών πραγμάτων.

Ας κρατήσουμε το σημαντικότερο.

ΑΓΑΠΗ…ΑΓΑΠΗ…ΑΓΑΠΗ…Εις την νιοστή!

Άγιες μέρες έρχονται…Ελάτε να γεμίσουμε τις αγκαλιές με …ανθρώπους και δώρα.

Ελάτε να γεμίσουμε το Κλειστό Γυμναστήριο Μουζακίου.

Ελάτε να χαρούμε το υπέροχο άθλημα της πετοσφαίρισης βοηθώντας παράλληλα και τους ευάλωτους συνανθρώπους μας. Τους το χρωστάμε, το χρωστάμε στον εαυτό μας. Θα νιώσουμε καλύτερα προσφέροντας. Θυμηθείτε Δούναι και Λαβείν…ΠΡΩΤΑ ΤΟ ΔΟΥΝΑΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΛΑΒΕΙΝ …γιατί για να πάρεις πρέπει να δώσεις πρώτος. Οι σοφοί αρχαίοι ημών πρόγονοι Δίδαξαν!
Ας αφήσουμε τη μαγεία των εορτών να μας Αγγίξει!

ΙΩΑΝΝΑ ΚΡΙΚΟΥ

afisa tournoua




Total
0
Shares
Previous Article
GOMFOI XRISTOYGENNA 1

Γλυκίσματα και κρασί προσέφεραν μέλη του ΔΣ του Αρχ. Λαογρ. Πολ. Συλλόγου Μουζακίου "ΟΙ ΓΟΜΦΟΙ"

Next Article
gs gomfoi ampelonas2

Ο Γ. Σ. ΓΟΜΦΩΝ μόνος στην κορυφή να ατενίζει ...τη θέα!