Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

5ο Πανελλήνιο Συνέδριο Αναπτυξιακής Ψυχολογίας

Ο Κλάδος Αναπτυξιακής Ψυχολογίας της Ελληνικής Ψυχολογικής Εταιρείας (ΕΛΨΕ) και τα Παιδαγωγικά Τμήματα του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας διοργανώνουν το 5ο Πανελλήνιο Συνέδριο Αναπτυξιακής Ψυχολογίας με θέμα «Συνθέτοντας το παζλ της ανθρώπινης ανάπτυξης: Γέφυρες με την κοινωνία και την εκπαίδευση». Το συνέδριο θα πραγματοποιηθεί στις 20-23 Οκτωβρίου 2016 στο Βόλο, στις φιλόξενες εγκαταστάσεις του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.

Το Συνέδριο απευθύνεται σε ψυχολόγους, εκπαιδευτικούς, ανθρωπολόγους, κοινωνιολόγους,  παιδιάτρους,  παιδοψυχίατρους,  σε  προπτυχιακούς  και μεταπτυχιακούς φοιτητές συναφών γνωστικών αντικειμένων,   καθώς και σε όσους ενδιαφέρονται για τη φύση, τις διεργασίες, τους μηχανισμούς της ανθρώπινης ανάπτυξης, τις αλληλεπιδράσεις της με παράγοντες του περιβάλλοντος και την αξιοποίηση αυτών των γνώσεων για τη βελτίωση της καθημερινής ζωής και τη μεγιστοποίηση των δυνατοτήτων του ανθρώπου.

Στο επιστημονικό πρόγραμμα του Συνεδρίου περιλαμβάνονται προσκεκλημένες ομιλίες, συμπόσια, προφορικές ανακοινώσεις και αναρτημένες εργασίες. Αναλυτικές πληροφορίες  για  το  πρόγραμμα  και  άλλες  λεπτομέρειες  μπορείτε  να  βρείτε  στην ιστοσελίδα του Συνεδρίου http://developmental2016.uth.gr.

Η Οργανωτική Επιτροπή του Συνεδρίου απευθύνει πρόσκληση για ενεργή συμμετοχή στις  εργασίες του, του οποίου κεντρικοί στόχοι είναι η ανάδειξη της έρευνας που διεξάγει η ελληνική επιστημονική κοινότητα στο πεδίο της ανθρώπινης ανάπτυξης,

η προαγωγή του επιστημονικού διαλόγου αλλά και η ενθάρρυνση νέων συνεργασιών.

5o_synedrio_elpse_afisa_001
Total
0
Shares
Προηγούμενο άρθρο

Πέτρος Γρίβας: Ο επίμονος ερευνητής του καρκίνου

Επόμενο άρθρο

Καθημερινά πνευμονολογικά ζητήματα-από τη σκοπιά του ασθενούς