Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

5ο Διεθνές Φεστιβάλ Χορού Αναπηρίας και μη IDFD (5th International Dance Festival Disability) – Πρόσκληση συμμετοχής

Πρόσκληση συμμετοχής στο 5ο Διεθνές Φεστιβάλ Χορού Αναπηρίας και μη IDFD (5th International Dance Festival Disability)

5ο Διεθνές Φεστιβάλ Χορού Αναπηρίας και μη IDFD (5th International Dance Festival Disability) – Πρόσκληση συμμετοχής

Στιγμιότυπα από το 4ο φεστιβάλ

Η Καλλιτεχνική Ομάδα Δρυάδες εν Πλω σας προσκαλεί να συμμετέχετε στο 5ο Διεθνές Φεστιβάλ Χορού Αναπηρίας και Μη IDFD (5th International Dance Festival Disability), που  θα πραγματοποιηθεί στην Καρδίτσα και στη Λίμνη Πλαστήρα στις 3 – 4 – 5 Ιουνίου 2022.

Το Φεστιβάλ – θεσμός της πόλης της Καρδίτσας και της χώρας μας θα υλοποιηθεί φέτος για 9η συνεχή φορά σε πανελλήνιο επίπεδο και για 5η σε διεθνές, με τη συμμετοχή μεικτών ομάδων χορού και καλλιτεχνών από την Ελλάδα και το εξωτερικό. Το Φεστιβάλ θα περιλαμβάνει παρουσίαση χορευτικού έργου και επιπλέον μια ποικιλία δράσεων με την παρουσία σημαντικών προσωπικοτήτων και επιστημόνων. Προετοιμαζόμαστε κανονικά και ελπίζουμε ότι θα καταφέρουμε να είμαστε για μια ακόμα χρονιά μαζί, στην ίδια σκηνή, στην όμορφη περιοχή μας!

Φυσικά, για την προετοιμασία της διοργάνωσης θα ληφθούν υπόψη όλοι οι υγειονομικοί κανόνες και τα μέτρα που θα απαιτούνται για τη διαφύλαξη της υγείας όλων μας. Οι ιδιαίτερες συνθήκες που ισχύουν λόγω COVID-19 τα τελευταία δύο χρόνια δεν επηρεάζουν τη δημιουργικότητα και το στόχο μας! Το Φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί δια ζώσης, ακολουθώντας τα μέτρα που θα ισχύουν τη συγκεκριμένη χρονική περίοδο.

Πρόσκληση για συμμετοχή αποστέλλεται σε φορείς ΑμεΑ που δραστηριοποιούνται μέσω του χορού ή ενδιαφέρονται να ασχοληθούν, καθώς και σε Ομάδες Χορού ΑμεΑ και μεικτές Ομάδες Χορού από τον ελληνικό και το διεθνή χώρο.

Σας καλούμε να δηλώσετε τη συμμετοχή σας στο Φεστιβάλ με τη φόρμα συμμετοχής και να ενημερώνεστε για τη διοργάνωση! Η καταληκτική ημερομηνία αποστολής αίτησης συμμετοχής είναι 25/4. 

Είμαστε στη διάθεσή σας για περισσότερες λεπτομέρειες και διευκρινίσεις. Αναμένουμε με χαρά τις αιτήσεις συμμετοχής σας!

Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας στο email xorosanapiria@gmail.com

Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων και παρακαλούμε για τις ενέργειές σας.

Για την Καλλιτεχνική Εταιρεία

Δρυάδες εν Πλω

Η Πρόεδρος

Μαρία Καραπαναγιώτη

εκπαιδευτικός χορογράφος χοροθεραπεύτρια

Πρόσκληση συμμετοχής στο 5ο Διεθνές Φεστιβάλ Χορού Αναπηρίας και μη IDFD (5th International Dance Festival Disability)




Total
0
Shares
Previous Article
Προσωρινή διακοπή κυκλοφορίας από Καλαμπάκα προς Τρίκαλα (ύψος κόμβου Βασιλικής)

Προσωρινή διακοπή κυκλοφορίας από Καλαμπάκα προς Τρίκαλα (ύψος κόμβου Βασιλικής)

Next Article
Δωρεάν rapid test στο Μουζάκι

Δωρεάν rapid tests στο Μουζάκι αύριο Πέμπτη 17/2 - Αναλυτικά το πρόγραμμα σε όλη τη Θεσσαλία

Related Posts

mitsotakis mouzaki
Διαβάστε περισσότερα

Σημαντική η επίσκεψη του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στο Μουζάκι! Παρουσίασε τα έργα αποκατάστασης από τα ακραία καιρικά φαινόμενα «Daniel» και «Elias»

Σημαντική η επίσκεψη του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στο Μουζάκι! Παρουσίασε τα έργα αποκατάστασης από τα ακραία καιρικά φαινόμενα…
Τοποθέτηση Τάσου Τσιαπλέ στο Π.Σ. Θεσσαλίας για τα προβλήματα των αγροτών - Τάσος Τσιαπλές: Μονιμοποίηση όλων των συμβασιούχων και προσλήψεις μόνιμου προσωπικού
Διαβάστε περισσότερα

Να καλύψει το κράτος όλο το ποσό του ενοικίου, όσων πλημμυροπαθών αναγκάστηκαν να νοικιάσουν, γιατί τα σπίτια τους δεν κατοικούνται

Να καλύψει το κράτος όλο το ποσό του ενοικίου, όσων πλημμυροπαθών αναγκάστηκαν να νοικιάσουν, γιατί τα σπίτια τους…