Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

56 πολιτιστικές εκδηλώσεις στην Π.Ε. Μαγνησίας το 2023 με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας

56 πολιτιστικές εκδηλώσεις στην Π.Ε. Μαγνησίας το 2023 με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας

56 πολιτιστικές εκδηλώσεις στην Π.Ε. Μαγνησίας το 2023 με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας  

Πενήντα έξι πολιτιστικές εκδηλώσεις διοργανώνονται το 2023 στην Μαγνησία και τις Σποράδες, από Πολιτιστικούς Συλλόγους και φορείς, με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας. Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων που εγκρίθηκε στη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Θεσσαλίας έχει ως εξής:

  1. «6η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΩΝ ΧΟΡΩΔΙΩΝ» (Βόλος, 11 Φεβρουαρίου 2023). Συνδιοργανωτές είναι η Περιφέρεια Θεσσαλίας – Π.Ε. Μαγνησίας και Σποράδων και ο Όμιλος Ερευνών Πηλίου.
  2. «ΠΡΟΒΟΛΕΣ ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ» (Βόλος: 4 Φεβρουαρίου, 11 Μαρτίου, 8 Απριλίου, Μακρινίτσα: 2 Ιουλίου 2023). Συνδιοργανωτές είναι η Περιφέρεια Θεσσαλίας – Π.Ε. Μαγνησίας και Σποράδων και η Αστική μη κερδοσκοπική εταιρεία ΚΟΣΜΟΠΟΛΙΤΙΚ σε συνεργασία με την ΑΝΕΜΟΝ (Φεστιβάλ CineDoc) και το Pelion Summer Lab for Cultural Theory and Experimental Humanities.
  3. «ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΡΩΜΥΛΙΩΤΙΚΟ ΑΝΤΑΜΩΜΑ-ΣΥΣΦΙΞΗ ΣΧΕΣΕΩΝ ΜΕΛΩΝ ΚΑΙ ΦΙΛΩΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΡΩΜΥΛΙΑΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ» (Βόλος, 18 Φεβρουαρίου 2023). Συνδιοργανωτές είναι η Περιφέρεια Θεσσαλίας – Π.Ε. Μαγνησίας και Σποράδων και ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ανατολικής Ρωμυλίας Ευξεινούπολης, σε συνεργασία με τον Πολιτιστικό – Αθλητικό Σύλλογο Ριζομύλου «Η Διάπλαση», τον Σύλλογο διατήρησης και προβολής Ανατολικής Ρωμυλίας Βόλου, το Σύλλογο Ανατολικής Ρωμυλίας Νέας Αγχιάλου, το Φιλοπρόοδο Σύλλογο Νέας Αγχιάλου και τη στήριξη του Δήμου Βόλου.
  4. «ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΚΙΑΘΟΣ ΚΑΘΑΡΗ» (Σκιάθος, Mάρτιος-Απρίλιος 2023). Συνδιοργανωτές είναι η Περιφέρεια Θεσσαλίας – Π.Ε. Μαγνησίας και Σποράδων και ο Πολιτιστικός Σύλλογος «Η Σκιάθος», με την υποστήριξη του Δήμου Σκιάθου.
  5. «ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΩΝ ΧΟΡΩΝ: ΕΝΑ ΧΟΡΟ ΧΟΡΕΥΟΥΜΕ, ΕΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΛΕΜΕ» (Βόλος, 17-18 Μαρτίου 2023). Συνδιοργανωτές είναι η Περιφέρεια Θεσσαλίας – Π.Ε. Μαγνησίας και  Σποράδων και ο Χορευτικός Σύλλογος Νέας Ιωνίας Βόλου.
  6. «ΤΟ ΜΟΥΣΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ 25Η ΜΑΡΤΙΟΥ» (Αγριά, 24 Μαρτίου 2023). Συνδιοργανωτές είναι η Περιφέρεια Θεσσαλίας – Π.Ε. Μαγνησίας και Σποράδων και ο Αναπτυξιακός Σύλλογος περιοχής Ψυγείων Αγριάς
  7. «1ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΩΝ ΣΚΙΑΘΟΥ» (Σκιάθος, 21-23 Απριλίου 2023). Συνδιοργανωτές είναι η Περιφέρεια Θεσσαλίας – Π.Ε. Μαγνησίας και Σποράδων και ο Δημοτικός Οργανισμός Αθλητισμού, Πολιτισμού και Νεολαίας Δήμου Σκιάθου

8.ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΕΠΙΤΕΛΕΣΤΙΚΩΝ ΔΡΩΜΕΝΩΝ-ΕΠΙΤΕΛΕΣΤΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ ΚΑΙ ΑΫΛΗ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ: Η ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΩΝ ΜΑΗΔΩΝ ΤΗΣ ΜΑΚΡΙΝΙΤΣΑΣ ΠΗΛΙΟΥ» (Μακρινίτσα, 4-7 Μαΐου 2023).  Συνδιοργανωτές είναι η Περιφέρεια Θεσσαλίας – Π.Ε. Μαγνησίας και Σποράδων και η αστική μη κερδοσκοπική εταιρεία  Ινστιτούτο Προστασίας και Μελέτης αρχιτεκτονικής και πολιτιστικής κληρονομιάς Μακρινίτσας Πηλίου- Οι Μάηδες,  σε συνεργασία με τη Μαγνήτων Κιβωτό και το Σύλλογο καταστηματαρχών Μακρινίτσας.

  1. «Ο ΧΟΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΖΩΗ»(Βόλος, 6 Μαΐου 2023). Συνδιοργανωτές είναι η Περιφέρεια Θεσσαλίας – Π.Ε. Μαγνησίας και Σποράδων και ο Σύλλογος των εν Βόλω Μακεδόνων «Ο Μέγας Αλέξανδρος»
  2. «ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΡΧΑΙΟ ΘΕΑΤΡΟ ΦΘΙΩΤΙΔΩΝ ΘΗΒΩΝ» (Μικροθήβες, 6 Μαΐου 2023). Συνδιοργανωτές είναι η Περιφέρεια Θεσσαλίας – Π.Ε. Μαγνησίας και Σποράδων και ο Πολιτιστικός Σύλλογος Μικροθηβών «ΦΘΙΩΤΙΔΕΣ ΘΗΒΕΣ».
  3. «4Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΩΝ ΧΟΡΩΝ» (Βόλος, 28 Μαΐου 2023). Συνδιοργανωτές είναι η Περιφέρεια Θεσσαλίας – Π.Ε. Μαγνησίας και Σποράδων και ο Πολιτιστικός Σύλλογος Βόλου «ΔΙΑΔΡΟΜΗ» Αγίας Αικατερίνης.
  4. «ΣΚΙΑΘΟΣ. ΜΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΥΛΛΟΓΕΣ ΤΟΥ ΜΟΥΣΕΙΟΥ ΜΠΕΝΑΚΗ» (Σκιάθος, Ιούνιος-Σεπτέμβριος 2023). Συνδιοργανωτές είναι η Περιφέρεια Θεσσαλίας – Π.Ε. Μαγνησίας και Σποράδων και ο Πολιτιστικός Σύλλογος «Η Σκιάθος».
  5. «ΜΟΥΣΙΚΗ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗ ΒΡΑΔΙΑ ΣΤΟ ΠΑΛΙΟΥΡΙ» (Παλιούρι, 3 Ιουνίου 2023). Συνδιοργανωτές είναι η Περιφέρεια Θεσσαλίας – Π.Ε. Μαγνησίας και Σποράδων και ο Πολιτιστικός-Αναπτυξιακός Σύλλογος Παλιουρίου «Ο Άγιος Νικόλαος».
  6. «ΕΚΘΕΣΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΑΠΑΔΙΑΜΑΝΤΗΣ» (Σκιάθος, 4 Ιουνίου – Σεπτέμβριος 2023). Συνδιοργανωτές είναι η Περιφέρεια Θεσσαλίας – Π.Ε. Μαγνησίας και Σποράδων και ο Δημοτικός Οργανισμός Αθλητισμού, Πολιτισμού και Νεολαίας του Δήμου Σκιάθου
  7. «5η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΩΝ ΧΟΡΩΝ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΚΑΙ ΕΦΗΒΙΚΩΝ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΩΝ» (Αγριά, 10 Ιουνίου 2023). Συνδιοργανωτές είναι η Περιφέρεια Θεσσαλίας – Π.Ε. Μαγνησίας και Σποράδων και ο Όμιλος Ερευνών Πηλίου
  8. «Η ΖΩΗ ΜΑΣ ΖΥΜΩΜΕΝΗ ΜΕ ΣΙΤΑΡΙ, ΛΑΔΙ ΚΑΙ ΚΡΑΣΙ» (Αγριά, 14 Ιουνίου 2023). Συνδιοργανωτές είναι η Περιφέρεια Θεσσαλίας – Π.Ε. Μαγνησίας και  Σποράδων και ο Εκπολιτιστικός Σύλλογος Σοφαδιτών ν. Μαγνησίας
  9. «ΔΙΗΜΕΡΟ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΕΘΕΛΟΝΤΗ ΑΙΜΟΔΟΤΗ» (Βόλος, 14-15 Ιουνίου 2023). Συνδιοργανωτές είναι η Περιφέρεια Θεσσαλίας – Π.Ε. Μαγνησίας και Σποράδων με τον Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών ν. Μαγνησίας «Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ»,   σε συνεργασία με το Νοσοκομείο Βόλου-Τμήμα Αιμοδοσίας.
  10. «Η ΛΥΡΙΚΗ ΣΤΗ ΣΚΙΑΘΟ» (Σκιάθος, 15-16 Ιουνίου 2022). Συνδιοργανωτές είναι η Περιφέρεια Θεσσαλίας – Π.Ε. Μαγνησίας και Σποράδων και ο Δημοτικός Οργανισμός Αθλητισμού, Πολιτισμού και Νεολαίας του Δήμου Σκιάθου
  11. «ΜΟΥΣΙΚΟΧΟΡΕΥΤΙΚΟ ΣΕΡΓΙΑΝΙ ΣΤΙΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ» (Βόλος, Ιούνιος 2023). Συνδιοργανωτές είναι η Περιφέρεια Θεσσαλίας – Π.Ε. Μαγνησίας & Σποράδων με την Πολιτιστική Εστία Μικρασιατών Νέας Ιωνίας Μαγνησίας «ΙΩΝΕΣ»
  12. «3η ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΡΕΜΠΕΤΩΝ» (Κρόκιο Αλμυρού, 17-18 Ιουνίου 2023). Συνδιοργανωτές είναι η Περιφέρεια Θεσσαλίας – Π.Ε. Μαγνησίας και  Σποράδων με τον Σύλλογο Φίλων Μουσικής Αλμυρού «Το Ρεμπέτικο» και το Δήμο Αλμυρού.
  13. «22ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟΥ ΧΟΡΟΥ- ΠΑΙΔΙΚΑ ΧΟΡΟΠΑΤΗΜΑΤΑ ΣΤΟ ΜΟΝΟΠΑΤΙ ΤΩΝ ΚΕΝΤΑΥΡΩΝ» (Πορταριά, 18 Ιουνίου 2023). Συνδιοργανωτές είναι η Περιφέρεια Θεσσαλίας – Π.Ε. Μαγνησίας και  Σποράδων και ο Αθλητικός Εκπολιτιστικός Σύλλογος «Ορμίνιο» Πορταριάς.
  14. «ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2023 – ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΟΡΩΔΙΑΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ» (Νέα Αγχίαλος, 21 Ιουνίου 2023). Συνδιοργανωτές είναι η Περιφέρεια Θεσσαλίας – Π.Ε. Μαγνησίας & Σποράδων με τον Φιλοπρόοδο Σύλλογο Νέας Αγχιάλου.
  15. «ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ» (Βόλος, 23 Ιουνίου 2023). Συνδιοργανωτές είναι η Περιφέρεια Θεσσαλίας – Π.Ε. Μαγνησίας και Σποράδων  με τον Πολιτιστικό Σύλλογο Βόλου «ΔΙΑΔΡΟΜΗ» Αγίας Αικατερίνης.
  16. «ΜΕ ΕΝΑ ΤΣΑΜΠΙ ΣΤΑΦΥΛΙ …. ΟΛΟΙ ΦΙΛΟΙ» (Βόλος, 23 Ιουνίου 2023)

Συνδιοργανωτές είναι η Περιφέρεια Θεσσαλίας – Π.Ε. Μαγνησίας  και Σποράδων με τον Πολιτιστικό Σύλλογο Μικρασιατών Ν. Ιωνίας Μαγνησίας «Το Εγγλεζονήσι».

  1. «ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΩΝ ΧΟΡΩΝ ΣΚΙΑΘΟΥ» (Σκιάθος, 23-25 Ιουνίου 2023). Συνδιοργανωτές είναι η Περιφέρεια Θεσσαλίας – Π.Ε. Μαγνησίας και Σποράδων με το Σύλλογο Γυναικών Σκιάθου και το Δήμο Σκιάθου.
  2. «ΝΑΥΤΙΚΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΣΤΟ ΒΟΛΟ 2023» (Βόλος, 23-30 Ιουνίου 2023). Συνδιοργανωτές είναι η Περιφέρεια Θεσσαλίας – Π.Ε. Μαγνησίας και  Σποράδων με τον φορέα Πολιτισμού της Ιεράς Μητροπόλεως Δημητριάδος και Αλμυρού «Μαγνήτων Κιβωτός, για τη διάσωση του πολιτιστικού αποθέματος», την Ι.Μ. Δημητριάδος και Αλμυρού και τον Οργανισμό Λιμένος Βόλου.
  3. «7ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΩΝ ΧΟΡΩΝ ΑΛΟΝΝΗΣΟΥ» (Αλόννησος, 1-3 Ιουλίου 2023). Συνδιοργανωτές είναι η Περιφέρεια Θεσσαλίας – Π.Ε. Μαγνησίας και Σποράδων και ο Πολιτιστικός Σύλλογος Αλοννήσου
  4. «ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΟΝ ΒΑΓΓΕΛΗ ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ-ΣΥΝΘΕΤΗΣ VANGELIS» (Αγριά, 2 Ιουλίου 2023). Συνδιοργανωτές είναι η Περιφέρεια Θεσσαλίας – Π.Ε. Μαγνησίας και Σποράδων και ο Αναπτυξιακός Σύλλογος περιοχής Ψυγείων Αγριάς
  5. «ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗ ΠΑΝΗΓΥΡΗ ΑΓΙΑΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ-ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ ΛΑΪΚΟ ΓΛΕΝΤΙ» (Μικροθήβες, 6 Ιουλίου 2023). Συνδιοργανωτές είναι η Περιφέρεια Θεσσαλίας – Π.Ε. Μαγνησίας και Σποράδων και ο Πολιτιστικός Σύλλογος Μικροθηβών «Φθιώτιδες Θήβες».
  6. «Ο ΠΡΑΜΑΤΕΥΤΗΣ- ΜΟΥΣΙΚΟΘΕΑΤΡΙΚΟ ΧΟΡΕΥΤΙΚΟ ΔΡΩΜΕΝΟ» (Βόλος, 7 Ιουλίου 2023). Συνδιοργανωτές είναι η Περιφέρεια Θεσσαλίας – Π.Ε. Μαγνησίας και Σποράδων με τον Πολιτιστικό Σύλλογο Μικρασιατών Νέας Ιωνίας ν. Μαγνησίας «ΤΟ ΕΓΓΛΕΖΟΝΗΣΙ»

31.«8ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΩΝ ΧΟΡΩΝ, ΔΙΑΜΑΝΤΗΣ ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΣ» (Σκόπελος, 7-9 Ιουλίου 2023). Συνδιοργανωτές είναι η  Περιφέρεια Θεσσαλίας – Π.Ε. Μαγνησίας και  Σποράδων και η Αστική Μη Κερδοσκοπική εταιρία «Πλέγμα».

  1. «4η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΩΝ ΧΟΡΩΝ» (Βόλος, 9 Ιουλίου 2023). Συνδιοργανωτές είναι η Περιφέρεια Θεσσαλίας – Π.Ε. Μαγνησίας και Σποράδων με τον Πολιτιστικό Σύλλογο Βόλου «ΔΙΑΔΡΟΜΗ» Αγίας Αικατερίνης.
  2. «ΜΕΡΕΣ ΡΕΜΠΕΤΙΚΟΥ ΣΤΗ ΣΚΟΠΕΛΟ» (Σκόπελος, 10-14 Ιουλίου 2023).

Συνδιοργανωτές είναι η  Περιφέρεια Θεσσαλίας – Π.Ε.  Μαγνησίας και  Σποράδων με τον Πολιτιστικό και Λαογραφικό Σύλλογο Σκοπέλου

  1. «ΕΚΘΕΣΗ ΜΟΥΣΕΙΟΥ ΜΠΕΝΑΚΗ» (Σκιάθος, 11 Ιουλίου – Σεπτέμβριος 2023). Συνδιοργανωτές είναι η Περιφέρεια Θεσσαλίας – Π.Ε. Μαγνησίας και Σποράδων και ο Δημοτικός Οργανισμός Αθλητισμού, Πολιτισμού και Νεολαίας του Δήμου Σκιάθου.
  2. «ΣΕΡΓΙΑΝΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ» (Ριζόμυλος, 15 Ιουλίου 2023).

Συνδιοργανωτές είναι η  Περιφέρεια Θεσσαλίας – Π.Ε. Μαγνησίας  και  Σποράδων με τον Πολιτιστικό, Αθλητικό Σύλλογο Ριζομύλου «Η Διάπλαση» και το Δήμο Ρήγα Φεραίου.

  1. «23ο ΔΙΕΘΝΕΣ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΠΗΛΙΟΥ» (Ζαγορά, 17-29 Ιουλίου 2023). Συνδιοργανωτές είναι η Περιφέρεια Θεσσαλίας – Π.Ε. Μαγνησίας και Σποράδων και η Αστική μη κερδοσκοπική εταιρεία ΠΟΛΥΡΡΥΘΜΙΑ.
  2. «ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2023» (Κριθαριά, 22 Ιουλίου 2023). Συνδιοργανωτές είναι η Περιφέρεια Θεσσαλίας – Π.Ε. Μαγνησίας και Σποράδων με τον Πολιτιστικό, Εξωραϊστικό, Αθλητικό και Αλιευτικό Σύλλογο Κριθαριάς και  Πλάκες Βόλου ν. Μαγνησίας
  3. «ΧΟΡΕΥΤΙΚΟ ΑΝΤΑΜΩΜΑ-ΦΙΛΟΙ ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ, ΦΙΛΟΙ ΚΙ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΙ, ΑΠΟ ΚΑΙΡΟ ΚΑΛΟΥΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΚΑΛΟΚΑΡΔΙΣΜΕΝΟΙ» (Συκή, 22 Ιουλίου 2023). Συνδιοργανωτές είναι η Περιφέρεια Θεσσαλίας – Π.Ε. Μαγνησίας και Σποράδων με τον Πολιτιστικό Σύλλογο Συκής «Γεώργιος Ρηματισίδης».

39.«ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2023 – ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΜΝΗΜΗΣ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑΤΟΣ ΝΕΑΣ ΑΓΧΙΑΛΟΥ ΤΗΣ 30ΗΣ ΙΟΥΛΙΟΥ» (Νέα Αγχίαλος, 30 Ιουλίου 2023). Συνδιοργανωτές είναι η Περιφέρεια Θεσσαλίας – Π.Ε.  Μαγνησίας και Σποράδων με τον Φιλοπρόοδο Σύλλογο Νέας Αγχιάλου.

  1. «ΜΟΥΣΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ» (Σκιάθος, Αύγουστος 2023). Συνδιοργανωτές είναι η Περιφέρεια Θεσσαλίας – Π.Ε. Μαγνησίας και Σποράδων, ο Πολιτιστικός Σύλλογος «Η Σκιάθος» και η Πρεσβεία της Αυστρίας στην Αθήνα.
  2. ΑΥΓΟΥΣΤΙΑΤΙΚΕΣ ΠΑΡΑΚΛΗΣΕΙΣ 2023» (Μαγνησία, 1-13 Αυγούστου 2023). Συνδιοργανωτές είναι η Περιφέρεια Θεσσαλίας – Π.Ε. Μαγνησίας και  Σποράδων με τον φορέα Πολιτισμού της Ιεράς Μητροπόλεως Δημητριάδος και Αλμυρού «Μαγνήτων Κιβωτός, για τη διάσωση του πολιτιστικού αποθέματος» και την Ι.Μ. Δημητριάδος και Αλμυρού.
  3. «ΕΚΘΕΣΗ ΤΟΠΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ» (Μακρυράχη, 12-15 Αυγούστου 2023).

Συνδιοργανωτές της εκδήλωσης είναι η  Περιφέρεια Θεσσαλίας – Π.Ε.  Μαγνησίας και Σποράδων και ο Πολιτιστικός Σύλλογος Μακρυράχης.

  1. «ΠΑΝΗΓΥΡΙ 15ΗΣ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ-ΑΝΑΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟΥ ΓΑΜΟΥ» (Αλόννησος, 15 Αυγούστου 2023). Συνδιοργανωτές είναι η Περιφέρεια Θεσσαλίας – Π.Ε. Μαγνησίας και Σποράδων και ο Πολιτιστικός, Εξωραϊστικός Σύλλογος Παλαιάς Αλοννήσου, με τη στήριξη του Δήμου Αλοννήσου.
  2. «ΣΚΟΠΕΛΙΤΙΚΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ 2022» (Σκόπελος, 16, 18 και 20 Αυγούστου 2023). Συνδιοργανωτές της εκδήλωσης είναι η Περιφέρεια Θεσσαλίας – Π.Ε. Μαγνησίας και Σποράδων με τον Πολιτιστικό και Λαογραφικό Σύλλογο Σκοπέλου
  3. «ΛΑΪΚΟ ΠΑΝΗΓΥΡΙ ΚΡΙΘΑΡΙΑΣ» (Κριθαριά, 19 Αυγούστου 2023). Συνδιοργανωτές είναι η Περιφέρεια Θεσσαλίας – Π.Ε. Μαγνησίας και Σποράδων με τον Πολιτιστικό, Εξωραϊστικό, Αθλητικό και Αλιευτικό Σύλλογο οικισμών Κριθαριάς και  Πλάκες Βόλου ν. Μαγνησίας.
  4. «ΓΙΟΡΤΗ ΑΧΛΑΔΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟΠΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ» (Βελεστίνο, 24 Αυγούστου 2023). Συνδιοργανωτές είναι η Περιφέρεια Θεσσαλίας – Π.Ε. Μαγνησίας και Σποράδων με την Κοινωνική Συνεταιριστική Επιχείρηση «Ρήγας Φεραίος» και το  Δήμο Ρήγα Φεραίου.
  5. «13ο ΑΝΤΑΜΩΜΑ ΤΩΝ ΦΙΛΩΝ ΤΗΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ» (Ριζόμυλος Μαγνησίας, 25 Αυγούστου 2023). Συνδιοργανωτές είναι η Περιφέρεια Θεσσαλίας – Π.Ε. Μαγνησίας και  Σποράδων με τον Πολιτιστικό – Αθλητικό Σύλλογο Ριζομύλου «Η Διάπλαση» και το Δήμο Ρήγα Φεραίου.
  6. «ΛΑΪΚΟ ΠΑΝΗΓΥΡΙ ΑΙ ΓΙΑΝΝΙΟΥ» (Σουτραλί Αγριάς, 28 Αυγούστου 2022). Συνδιοργανωτές είναι η Περιφέρεια Θεσσαλίας – Π.Ε. Μαγνησίας και Σποράδων και ο Αναπτυξιακός Σύλλογος περιοχής Ψυγείων Αγριάς
  7. «ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2023 – ΓΙΟΡΤΗ ΣΤΑΦΥΛΙΟΥ» (Νέα Αγχίαλος, 2 Σεπτεμβρίου 2023). Συνδιοργανωτές είναι η Περιφέρεια Θεσσαλίας – Π.Ε. Μαγνησίας και  Σποράδων με τον Φιλοπρόοδο Σύλλογο Νέας Αγχιάλου.
  8. «80η ΕΠΕΤΕΙΟΣ ΤΙΜΗΣ ΚΑΙ ΜΝΗΜΗΣ ΑΠΟ ΤΗ ΒΥΘΙΣΗ ΤΟΥ ΥΠΟΒΡΥΧΙΟΥ ΚΑΤΣΩΝΗΣ» (Σκιάθος, 14-15 Σεπτεμβρίου 2023). Συνδιοργανωτές είναι η Περιφέρεια Θεσσαλίας – Π.Ε. Μαγνησίας και Σποράδων και ο Δημοτικός Οργανισμός Αθλητισμού, Πολιτισμού και Νεολαίας Δήμου Σκιάθου με τη συνδρομή του Γενικού Επιτελείου Ναυτικού.
  9. «ΜΙΚΡΟ ΣΙΝΕΜΑ» (Αγριά, 14-17 Σεπτεμβρίου 2023). Συνδιοργανωτές είναι η Περιφέρεια Θεσσαλίας – Π.Ε. Μαγνησίας και Σποράδων και το Πορφυρογένειο Ίδρυμα Αγριάς.
  10. «ΞΑΝΟΙΞΕ ΚΡΗΤΗ ΤΣΙ ΧΟΡΟΥΣ» (Βόλος, 16 Σεπτεμβρίου 2023). Συνδιοργανωτές είναι η Περιφέρεια Θεσσαλίας – Π.Ε. Μαγνησίας και Σποράδων, η  Κρητική Αδελφότητα Βόλου «ΤΟ ΑΡΚΑΔΙ» και ο Δήμος Βόλου.
  11. «5η ΓΙΟΡΤΗ ΜΑΝΙΤΑΡΙΟΥ ΚΑΙ ΒΟΤΑΝΩΝ» (Μακρυράχη, 30 Σεπτεμβρίου -1 Οκτωβρίου 2023). Συνδιοργανωτές είναι η Περιφέρεια Θεσσαλίας – Π.Ε. Μαγνησίας και Σποράδων και ο Σύλλογος Απανταχού Μακρυραχιωτών «Γεώργιος Κανισκέρης»,  σε συνεργασία με το Δήμο Ζαγοράς – Μουρεσίου και τον Πολιτιστικό Σύλλογο Μακρυράχης.
  12. «ΠΡΟΣΚΟΠΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ-ΔΡΑΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟ, ΤΗ ΦΥΣΗ, ΤΟ ΠΑΙΔΙ» (Βόλος, 30 Σεπτεμβρίου – 1 Οκτωβρίου 2023). Συνδιοργανωτές είναι η  Περιφέρεια Θεσσαλίας – Π.Ε. Μαγνησίας και Σποράδων με το Σώμα Ελλήνων Προσκόπων (Περιφερειακή Εφορεία Προσκόπων ν. Μαγνησίας)
  13. «21η ΓΙΟΡΤΗ ΚΑΣΤΑΝΟΥ» (Ξουρίχτι, Οκτώβριος 2023). Συνδιοργανωτές είναι η Περιφέρεια Θεσσαλίας – Π.Ε. Μαγνησίας και Σποράδων με τον  Πολιτιστικό Σύλλογο Ξουριχτίου του Δήμου Ζαγοράς Μουρεσίου Ν. Μαγνησίας και το Δήμο Ζαγοράς – Μουρεσίου.
  14. «ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΣΤΗ ΣΜΥΡΝΗ & ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟΥ 2024» (Βόλος, Δεκέμβριος 2023). Συνδιοργανωτές είναι η Περιφέρεια Θεσσαλίας – Π.Ε. Μαγνησίας & Σποράδων με την Πολιτιστική Εστία Μικρασιατών Νέας Ιωνίας Μαγνησίας «ΙΩΝΕΣ».



Total
0
Shares
Previous Article
Φιλανθρωπική εκδήλωση των Κοινοτήτων του Δήμου Λαρισαίων με θέμα: «Έλα με ένα παιγνίδι και δώσε χαρά»

Φιλανθρωπική εκδήλωση των Κοινοτήτων του Δήμου Λαρισαίων με θέμα: «Έλα με ένα παιγνίδι και δώσε χαρά»

Next Article
Συναυλία με την Τάμτα στο Μύλο των Ξωτικών

Συναυλία με την Τάμτα στο Μύλο των Ξωτικών!

Related Posts

theologis stefanos karditsa
Διαβάστε περισσότερα

Απάντηση του αντιδημάρχου Παιδείας και Πολιτισμού του Δήμου Καρδίτσας κ. Στεφ. Θεολόγη σε ανακοίνωση της Αντιπεριφέρειας Καρδίτσας περί θεματικών πάρκων

Με έκπληξη διαβάσαμε την πρόσφατη απάντηση του γραφείου του αντιπεριφερειάρχη Καρδίτσας