Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

50 χρόνια από την ίδρυση του ελληνικού εθνικού τμήματος της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών (Ι.Ρ.Α.), γιόρτασε η τοπική διοίκηση Καρδίτσας.

Με τρεις εκδηλώσεις γιόρτασε την επέτειο των 50 ετών από την ίδρυση του ελληνικού εθνικού τμήματος της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών (Ι.Ρ.Α.), η τοπική διοίκηση Καρδίτσας.ipa-50-eti-mouzakinewsΣυγκεκριμένα, αρχικά στα μέσα Ιουνίου τα μέλη και οι φίλοι της ΙΡΑ Καρδίτσας με τις οικογένειες τους είχαν μια πολύ όμορφη καλοκαιρινή βραδιά στο «Κτήμα Χαλίλη», όπου είχαν την ευκαιρία μακριά από το διαρκώς επιβαρυμένο υπηρεσιακό καθήκον να χαλαρώσουν στο εξαιρετικό περιβάλλον και να απολαύσουν τα πλούσια εδέσματα.

ipa-50-eti-1Στη συνέχεια στις 29 Ιουνίου, ημέρα κορύφωσης των εορτασμών σε όλη την χώρα, το πρωί πραγματοποιήθηκε η 2η τακτική εθελοντική αιμοδοσία για το 2015 στο Τμήμα Αιμοδοσίας του Νοσοκομείου. Με τρεις αιμοδοσίες κάθε χρόνο και με σταθερά αυξανόμενο αριθμό εθελοντών αιμοδοτών, η ΙΡΑ Καρδίτσας συμβάλλει στις μεγάλες ανάγκες που υπάρχουν στη χώρα μας, ειδικά κατά τους καλοκαιρινούς μήνες.

Αργότερα, το απόγευμα της ίδιας μέρας, για δεύτερη συνεχή χρονιά μαζί με την ΙΡΑ Τρικάλων, συγκεντρωθήκαμε στον Ιερό Ναό Αγ. Αναργύρων Κρανιάς, όπου τελέστηκε αρτοκλασία προς τιμή του Απ. Παύλου, προστάτη του ελληνικού τμήματος ΙΡΑ. Μετά το πέρας της τελετής παρατέθηκε στο πανέμορφο προαύλιο του ιερού ναού μικρή δεξίωση σε όλους τους παρευρισκόμενους, με τη συνεργασία και προσφορά του εκκλησιαστικού συμβουλίου του Ναού. Ο εφημέριος π. Νικόλαος Δαλαγιώργος, που είναι συνάδελφος και μέλος μας, μαζί με τους κατοίκους του μικρού χωριού μας καλοδέχτηκαν για άλλη μια χρονιά και τους ευχαριστούμε θερμά γι’ αυτό. Ευχαριστούμε επίσης την Αντιδήμαρχο Καρδίτσας κ. Ελένη Αντωνίου, που μας τίμησε με την παρουσία της.

ipa-50-eti-2Η Διεθνής Ένωση Αστυνομικών (ΙΡΑ), ο μεγαλύτερος εθελοντικός οργανισμός αστυνομικών στον κόσμο, έκλεισε 50 χρόνια παρουσίας στην Ελλάδα με το ελληνικό τμήμα να ξεχωρίζει ως ένα από τα καλύτερα, πολυπληθέστερα και πιο δραστήρια παγκοσμίως. Με συνεχείς εθελοντικές, κοινωνικές, πολιτιστικές, αθλητικές και περιβαλλοντικές δράσεις οι αστυνομικοί – μέλη της ΙΡΑ, πάντα εθελοντικά και πέρα από το χρόνο υπηρεσίας τους, προσπαθούν πάντα να προσφέρουν στον συνάδελφο και στο κοινωνικό σύνολο γενικότερα, ανιδιοτελώς.

Servo per amikeco’ – ‘Υπηρετώ δια της Φιλίας’

Για το Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος: Γεώργιος Ζαρχανής

Ο Γεν. Γραμματέας: Νικόλαος Γούσιας





Total
0
Shares
Previous Article

Μετάθεση συναυλιών του 33ου Διεθνούς Φεστιβάλ Καρδίτσας

Next Article

Δήλωση του Κώστα Τσιάρα για το Δημοψήφισμα

Related Posts