Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

5 συλλήψεις για ναρκωτικά στη Λάρισα και 3 συλλήψεις φυγόποινων σε Μαγνησία και Τρίκαλα

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΛΑΡΙΣΑΣ
Σύλληψη δύο ημεδαπών για κατοχή μικροποσότητας βουπρενορφίνης
Συνελήφθησαν, χθες (30-11-2015) το πρωί στη Λάρισα, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Λάρισας, δύο ημεδαποί, ηλικίας 30 και 31 ετών, διότι βρέθηκαν στην κατοχή τους και κατασχέθηκαν δύο ασημόχαρτα με μικροποσότητες βουπρενορφίνης.

Σύλληψη τριών ημεδαπών για κατοχή μικροποσότητας κάνναβης
Συνελήφθησαν, χθες (30-11-2015) το απόγευμα στον Τύρναβο, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Λάρισας, τρεις ημεδαποί, ηλικίας 32, 21 και 27 ετών, διότι σε έλεγχο που διενεργήθηκε σε Ι.Χ. Επιβατικό αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν, κατελήφθησαν να κατέχουν από κοινού μικροποσότητα κάνναβης, η οποία κατασχέθηκε.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ
Σύλληψη αλλοδαπού φυγόποινου
Συνελήφθη, χθες (30-11-2015) το μεσημέρι στον Αλμυρό, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αλμυρού, ένας 63χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Περού, διότι εκκρεμούν σε βάρος του δύο καταδικαστικές αποφάσεις για κλοπή, με συνολική ποινή φυλάκισης δέκα μηνών.

Σύλληψη ημεδαπού φυγόποινου
Συνελήφθη, χθες (30-11-2015) το πρωί στο Βόλο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου, ένας 48χρονος ημεδαπός, διότι εκκρεμεί σε βάρος του καταδικαστική απόφαση με ποινή φυλάκισης δεκαπέντε μηνών και χρηματική ποινή (5.000) ευρώ για τα αδικήματα της διευκόλυνσης παράνομης διαμονής στην ημεδαπή υπηκόου τρίτης χώρας και της παράνομης απασχόλησης υπηκόου τρίτης χώρας.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ
Σύλληψη αλλοδαπού φυγόποινου
Συνελήφθη, σήμερα (01-12-2015) τις πρώτες πρωινές ώρες στην ευρύτερη περιοχή των Τρικάλων, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Τρικάλων, ένας 43χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Αλβανίας, διότι εκκρεμεί σε βάρος του καταδικαστική απόφαση για απειλή, εξύβριση και φθορά ξένης ιδιοκτησίας, με ποινή φυλάκισης οκτώ μηνών.




Total
0
Shares
Previous Article

Συνάντηση του Περιφερειάρχη Θεσσαλίας με τον αναπληρωτή Υπουργό Εθνικής Άμυνας

Next Article

Η αβάστακτη ελαφρότητα της πολιτικής του κ. Τσίπρα!

Related Posts

Περιφέρεια Θεσσαλίας: Ξεκινούν οι διαδικασίες διαβούλευσης για την ΟΧΕ Πολιτιστικών - Τουριστικών Διαδρομών - Ανοικτή Πρόσκληση για τις Ημερίδες Διαβούλευσης των Δράσεων Στήριξης Επιχειρηματικότητας και Καινοτομίας του Προγράμματος Θεσσαλία 2021-2027
Διαβάστε περισσότερα

Ανοιχτή Διαβούλευση για την εξειδίκευση της Στρατηγικής και του Σχεδίου Δράσης  της επικαιροποιημένης ΟΧΕ Νήσων Β. Σποράδων για την Π.Π. 2021-2027

Ανοιχτή Διαβούλευση για την εξειδίκευση της Στρατηγικής και του Σχεδίου Δράσης  της επικαιροποιημένης ΟΧΕ Νήσων Β. Σποράδων για…