Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

4ο Θουκυδίδειο Τουρνουά Ακαδημιών Ποδοσφαίρου Mouzaki Football Cup 2018

.

 Μετά από τις τρεις προηγούμενες απόλυτα πετυχημένες διοργανώσεις το MOUZAKI FOOTBALL CUP, έχει γίνει πλέον θεσμός σε επίπεδο ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ.

Έτσι για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά η Α.Ε. ΜΟΥΖΑΚΙΟΥ, σε συνεργασία με την SPORTteam, συνδιοργανώνει το 4Ο ΘΟΥΚΥΔΙΔΕΙΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΜΟUZAKI FOOTBALL CUP 2108.

  Η καταπληκτική τοποθεσία της περιοχής μας, που είναι ο απόλυτος τουριστικός προορισμός, οι φιλόξενες και υψηλού επιπέδου τουριστικές υποδομές και τα γήπεδα με φυσικό χόρτο που βρίσκονται σε κοντινή απόσταση μεταξύ τους συμβάλλουν καθοριστικά στην οργάνωση του τουρνουά και μας κάνουν και φέτος να είμαστε σίγουροι ότι θα έχουμε μια απόλυτα πετυχημένη διοργάνωση.

Όλα τα παραπάνω έχουν συμβάλλει ώστε φέτος να έχουμε την μεγαλύτερη εκδήλωση ενδιαφέροντος από ομάδες εκτός του νομού που συμμετέχουν στη διοργάνωση.

Το τουρνουά θα διεξαχθεί σε τρεις αγωνιστικές περιόδους

Α’ περίοδος : 15/6/2018- 18/6/2018

Β’ περίοδος : 21/6/2018-24/6/2018

Γ’ περίοδος : 25/6/2018-28/6/2018

 Θα συμμετέχουν περίπου 75 ηλικιακά τμήματα σε σύνολο περίπου 1.100 αθλητών πολλών ομάδων (ΚΥΠΡΟΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ, ΜΟΥΖΑΚΙ, ΛΥΚΟΒΡΥΣΗ, ΔΗΜΗΤΡΑ ΤΡΙΚΑΛΩΝ, ΕΛΠΙΔΑ  ΑΓ.ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ, Γ.Σ ΠΑΤΗΣΙΩΝ, ΕΛΠΙΔΕΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ, AJAX TRIKALA, ΠΑΕ ΤΡΙΚΑΛΩΝ, ΠΥΛΗ, ΑΣΤΕΡΑΣ ΖΩΓΡΑΦΟΥ, ΚΑΛΛΙΔΕΝΔΡΙ, CHAMPIONS ΠΑΙΑΝΙΑΣ, ΣΚΟΡΠΙΟΣ, ΑΓΙΟΣ ΙΕΡΟΘΕΟΣ, ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ, Γ.Σ.Η.,  ΔΙΑΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ, ΣΑΝΤΟΣ ΠΑΝΟΡΑΜΑΤΟΣ, ΘΗΣΕΑΣ Ν.ΜΑΚΡΗΣ, ΣΧ.ΟΣΦΠ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ, ΟΜΑΔΑ1).

Σ’ αυτή την προσπάθεια μας, που με αφορμή την αγωνιστική δράση των αθλητών προσελκύουμε και πολλούς επισκέπτες που τονώνουν την τοπική κοινωνία και κατ επέκταση την τοπική αγορά, ευελπιστούμε ολόκληρη η πόλη και όλοι όσοι αγαπούν τον αθλητισμό, θα είναι συμπαραστάτες μας.

afisa Tournoua thokudideio

 




Total
0
Shares
Previous Article

Χαλάζι σε μέγεθος καρυδιού κατέστρεψε καλλιέργειες στον Δήμο Μουζακίου

Next Article

Η κοιλάδα του Αχελώου συμμετέχει στην Ευρωπαϊκή Γιορτή Μουσικής 2018