Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

4η Πανθεσσαλική Πορεία Ορειβατών

Στην εκπνοή του έτους και ο κλήρος έπεσε στους Τρικαλινούς Ορειβατικούς Συλλόγους να φέρουν εις πέρας την τελευταία συνάντηση των Θεσσαλών Ορειβατών, μέσα στην χρονιά του 2015 που άρχισε από τον περασμένο Μάρτη στον «Τίταρο» της Ελασσόνας με ευθύνη των Λαρισαίων , συνέχισε τον Ιούνιο στην Όθρυ με ευθύνη των Βολιωτών , πέρασε τον Σεπτέμβρη στα Άγραφα με ευθύνη των Καρδιτσιωτών .

Τα δάση των Αντιχασίων πάνω από την τεχνητή λίμνη του Λογγά , διαλέξαμε σαν τόπο της ορειβατικής δραστηριότητας όπου ξεναγήσαμε τους υπερδιακοσίους επισκέπτες των γειτονικών νομών οι οποίοι ανταποκρίθηκαν στο χειμωνιάτικο κάλεσμά μας .

Το όμορφο δασοσκεπές περιβάλλον που είναι «έγχρωμο» ακόμα και στο καταχείμωνο και το πάπλωμα των φύλλων που βρίσκονται αυτόν τον καιρό στο έδαφος έκαναν ενδιαφέρουσα μια πεντάωρη πορεία δέκα χιλιομέτρων όπου είχαμε την ευκαιρία , από την κορυφογραμμή του «Τύμπανου» , να αντικρύσουμε τον Όλυμπο τον «αντίπαλό» του Κίσαβο , τα χωριά της κοιλάδας του Πηνειού μέχρι και το μακρινό Πήλιο .

Ανανεώσαμε το ραντεβού για την Άνοιξη  (Μάρτης του 2016) όπου θα τους υποδεχτούμε σε μια άλλη όμορφη πλευρά της ορεινής πατρίδας μας , στην «Μπουντούρα» του Κερκέτειου όρους .

Loggas-01

Η Συντονιστική Επιτροπή των Τρικαλινών  Ορειβατικών Συλλόγων

Logo-Oreivatikon




Total
0
Shares
Previous Article

Κοινή προσπάθεια και στήριξη για το μείζον θέμα του τέως Θεραπευτηρίου Χρονίων Παθήσεων στα Τρίκαλα

Next Article

Συνεχίζονται οι εργασίες στο εσωτερικό του Πνευματικού Κέντρου Καναλίων