44ο Φεστιβάλ ΚΝΕ Καρδίτσας 

Στην συνέντευξη τύπου που δόθηκε από τον γραμματέα του ΤΣ Καρδίτσας της ΚΝΕ, Κων/νο Καραμαγκιόλα, τον γραμματέα της ΤΕ καρδίτσας του ΚΚΕ Νίκο Τέγο και το μέλος της ΚΝΕ Δανάη Χαντζιάρα, παρουσιάστηκε το πρόγραμμα του φεστιβάλ που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 8 Σεπτέμβρη στο χώρο του 1ου Λυκείου Καρδίτσας.

Ο γραμματέας της ΚΝΕ καλώντας τους νέους και τις νέες της Καρδίτσας να συμμετέχουν στην μεγάλη αυτή γιορτή της νεολαίας τόνισε μεταξύ των άλλων:
«Έλα κι εσύ στη μεγάλη συνάντηση αγώνα της νεολαίας, στο Φεστιβάλ μας που φέτος είναι αφιερωμένο στα 100 χρόνια ζωής και δράσης του ηρωικού ΚΚΕ και στα 50 χρόνια από την ίδρυση της ΚΝΕ!!

Έλα κι εσύ στις εκδηλώσεις του φεστιβάλ μας!!!

Απευθύνουμε κάλεσμα διεκδίκησης και αγώνα σε κάθε νέο και νέα που σήμερα προβληματίζεται με όσα αντιμετωπίζει στις σπουδές, στη δουλειά, στη ζωή του.

«Μπορεί να αλλάξει κάτι;», «μπορεί ο λαός να καθορίσει τις εξελίξεις προς όφελός του;» Το ΚΚΕ και η ΚΝΕ απαντάμε κατηγορηματικά:

Ναι! Μαζί μπορούμε να κατακτήσουμε ένα δίκαιο, όμορφο μέλλον.

Στο Φεστιβάλ μας έχει θέση κάθε νέος και νέα που δεν βολεύεται με τη ζωή που του ετοιμάζουν το σύστημα, η ΕΕ, οι κυβερνήσεις και τα κόμματα που τους υπηρετούν.

Δεν τους χαρίζουμε τη ζωή και το μέλλον μας!!! Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ- ΑΝΕΛ έχει βάλει υποθήκη τη ζωή της σημερινής νεολαίας, συμφωνώντας για αντιλαϊκά μέτρα μέχρι το 2060! Σε αυτό το δρόμο συναντιέται με τη ΝΔ. Και οι δύο δουλεύουν για τους ίδιους, για τους λίγους που ζουν μέσα στα πλούτη που βγαίνουν από την εκμετάλλευση των πολλών!!! Διεκδικούμε όλα όσα έχουμε ανάγκη, παλεύοντας για μία ζωή με σύγχρονα δικαιώματα στη μόρφωση, στη δουλειά, στην αναψυχή, στον Πολιτισμό, στον Αθλητισμό.

Στο Φεστιβάλ μας έχει θέση κάθε νέος και νέα που δεν ανέχεται το έγκλημα των ιμπεριαλιστικών πολέμων, που δεν ανέχεται το Αιγαίο να γίνεται υγρό νεκροταφείο και η Ελλάδα αποθήκη ψυχών. Δε δεχόμαστε η χώρα μας να γίνεται ορμητήριο για τους πολέμους των ΝΑΤΟ-ΗΠΑ-ΕΕ.

Το Φεστιβάλ στήνεται με το μεράκι, την εθελοντική σχεδιασμένη δουλειά χιλιάδων νέων, στηρίζεται στην ενίσχυση χιλιάδων ανθρώπων! Έχει γίνει θεσμός γιατί αγκαλιάζεται από δεκάδες χιλιάδες, αλλά και γιατί το μήνυμα που φέρνει είναι ανατρεπτικό, ξεχωριστό, ελπιδοφόρο. Γιατί είμαστε σίγουροι: Ότι σήμερα φαντάζει ακίνητο, θα κινηθεί. Ο καπιταλισμός είναι το χθές. Ο σοσιαλισμός είναι το μέλλον!

Έλα μαζί μας!

Τιμάμε τα 100 χρόνια του ΚΚΕ και τα 50 χρόνια της ΚΝΕ!

Στο δρόμο της ανατροπής με δυνατό ΚΚΕ γράφουμε τη σύγχρονη Ιστορία»

festival kne karditsa 2

festival kne karditsa 1

Total
0
Shares
Previous Article

Γεμάτη Μουσική και Χορό η 4η Γιορτή Μανιταριού στην Καλαμπάκα

Next Article

Κώστας Τσιάρας: Αποτυχημένος ο νόμος Κατρούγκαλου


Total
0
Share