4 Συλλήψεις σε Λάρισα, Βόλο και Τρίκαλα

Share

 

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΑΔΙΚΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΒΑΝΤΩΝ
από 08.00 ώρα της 30.07.2019 έως 08.00 ώρα της 31.07.2019

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΛΑΡΙΣΑΣ
Σύλληψη φυγόποινου:
Συνελήφθη χθες (30-07-2019) το βράδυ στη Λάρισα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας, ένας 37χρονος, διότι σε βάρος του εκκρεμούν μία απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Θεσσαλονίκης και μία απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Καστοριάς, με συνολική ποινή φυλάκισης (2) ετών και (40) ημερών για παράβαση του νόμου περί αλλοδαπών και παραβίαση αναστολής εκτέλεσης της ποινής.

Σύλληψη ατόμου για απόπειρα κλοπής και αντίσταση: Συνελήφθη, χθες (30-07-2019) τις πρώτες πρωινές ώρες στη Λάρισα, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) Λάρισας, ένας 41χρονος, διότι αποπειράθηκε να διαρρήξει οικία, ωστόσο έγινε αντιληπτός, ενώ κατά τη σύλληψή του αντιστάθηκε. Στην κατοχή του 41χρονου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν διαρρηκτικά εργαλεία, ένα κινητό τηλέφωνο και το χρηματικό ποσό των (30) ευρώ, ενώ εξακριβώθηκε ότι σε βάρος του εκκρεμεί ένταλμα σύλληψης του κ. Ανακριτή Αθηνών για τα αδικήματα της ληστείας και της παράβασης του νόμου περί όπλων.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ
Σύλληψη ατόμου για κατοχή ναρκωτικών ουσιών: Συνελήφθη, χθες (30-07-2019) το πρωί στο Βόλο, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Βόλου, ένας 45χρονος, διότι κατά τον έλεγχο βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν μία νάιλον συσκευασία με ποσότητα κάνναβης, βάρους (17,8) γραμμαρίων και μία νάιλον συσκευασία με μικροποσότητα κοκαΐνης. 

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ
Σύλληψη φυγόποινου: Συνελήφθη χθες (30-07-2019) το μεσημέρι στα Τρίκαλα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Τρικάλων, ένας 31χρονος, διότι σε βάρος του εκκρεμεί διάταξη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Βόλου, για παράβαση του νόμου περί ενδοοικογενειακής βίας.

Δείτε επίσης