Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

4 συλλήψεις σε Τρίκαλα, Λάρισα, Βόλο

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΛΑΡΙΣΑΣ

Σύλληψη αλλοδαπής φυγόποινης
Συνελήφθη, σήμερα (29-10-2015) το πρωί στη Λάρισα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας, μία 46χρονη αλλοδαπή, υπήκοος Μεξικού, διότι εκκρεμεί σε βάρος της καταδικαστική απόφαση για παράβαση του νόμου περί αλλοδαπών, με ποινή φυλάκισης τριών μηνών.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ

Συνελήφθη ημεδαπός στο Βόλο, δυνάμει εντάλματος σύλληψης για ληστεία
Συνελήφθη, χθες (28-10-2015) το βράδυ στο Βόλο, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Μαγνησίας, ένας 27χρονος ημεδαπός, δυνάμει εντάλματος σύλληψης για ληστεία.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ

Σύλληψη αλλοδαπού γι παραβίαση της νομοθεσίας περί τελωνειακού κώδικα
Συνελήφθη, χθες (28-10-2015) το βράδυ στα Τρίκαλα, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Τρικάλων, ένας 40χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Αλβανίας, διότι κατά τον έλεγχο βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν ποσότητα χύμα αφορολόγητου καπνού, βάρους (504) γραμμαρίων και δέκα πακέτα τσιγάρων, χωρίς την ειδική ένσημη ταινία φόρου κατανάλωσης. Οι κατασχεθείσες ποσότητες καπνού και τσιγάρων θα αποσταλούν στο Τελωνείο Τρικάλων για τον προσδιορισμό των διαφυγόντων φόρων και δασμών.

Σύλληψη ημεδαπού για κατοχή μικροποσότητας κάνναβης
Συνελήφθη, χθες (28-10-2015) το βράδυ στα Τρίκαλα, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Τρικάλων, ένας 54χρονος ημεδαπός, διότι κατά τον έλεγχο βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε μία χάρτινη συσκευασία με μικροποσότητα κάνναβης.




Total
0
Shares
Previous Article

Ίδρυση αστροσχολείου και εγκατάσταση τηλεσκοπίου στην Τ.Κ. Μεσενικόλα

Next Article

Δήμος Πύλης: Εκδήλωση προς τιμήν του πρώτου πεσόντος στον πόλεμο του 1940

Related Posts