Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

4 Συλλήψεις για ναρκωτικά σε Καρδίτσα και Λάρισα

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΛΑΡΙΣΑΣ

Σύλληψη αλλοδαπού για παραβάσεις των νόμων περί Τελωνειακού Κώδικα και περί αλλοδαπών
Συνελήφθη, τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα (26-10-2015) στη Λάρισα, από αστυνομικούς ένας Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Λάρισας, ένας 43χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Αλβανίας, διότι κατά τον έλεγχο βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε ποσότητα αφορολόγητου καπνού, βάρους (325) γραμμαρίων. Η κατασχεθείσα ποσότητα καπνού θα αποσταλεί στο Τελωνείο Λάρισας για τον προσδιορισμό των διαφυγόντων δασμών.

Σύλληψη ημεδαπού για κατοχή μικροποσότητας ναρκωτικών δισκίων και παράνομη οπλοκατοχή
Συνελήφθη, χθες (25-10-2015) το βράδυ στη Λάρισα, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Λάρισας, ένας 27χρονος ημεδαπός, διότι βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν μία μεταλλική λεπίδα και μικροποσότητα ναρκωτικών δισκίων, τα οποία κατείχε χωρίς ιατρική συνταγή.

Σύλληψη δύο ημεδαπών για κατοχή κοκαΐνης
Συνελήφθησαν, χθες (25-10-2015) το βράδυ στη Λάρισα, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Λάρισας, δύο ημεδαποί, ηλικίας 28 και 27 ετών, διότι βρέθηκε στην κατοχή τους και κατασχέθηκε μία νάιλον συσκευασία με κοκαΐνη, βάρους (0,7) γραμμαρίων.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ

Σύλληψη ημεδαπού για κατοχή μικροποσοτήτων ναρκωτικών ουσιών
Συνελήφθη, χθες (25-10-2015) το απόγευμα στην Καρδίτσα, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Καρδίτσας, ένας 32χρονος ημεδαπός, διότι βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν δύο συσκευασίες με μικροποσότητες ηρωίνης και κάνναβης αντίστοιχα.




Total
0
Shares
Previous Article

Μεγάλη νίκη έκτος έδρας για τους νέους του ΣΠΑΚ

Next Article

Εγκαινιάστηκε στη Ρεντίνα ο Πολιτιστικός Σύλλογος Γυναικών Ρεντίνας

Related Posts