Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Γιορτή του αθλητισμού ο 4ος Πλαστήριος Δρόμος Καρδίτσας

Αποτελέσματα αγώνα
4ος Πλαστήριος Δρόμος

 

Μεγάλη αγωνιστική και οργανωτική επιτυχία σημείωσε η διοργάνωση

Μεγάλη αγωνιστική και οργανωτική επιτυχία σημείωσε ο 4ος Πλαστήριος Δρόμος Καρδίτσας που διοργάνωσε την Κυριακή ο Δήμος Καρδίτσας σε συνεργασία με την Περιφερειακή Ενότητα Καρδίτσας, το Σύλλογο Δρομέων Καρδίτσας και τους αθλητικούς συλλόγους Ωρίων, Περσέα και Φωκιανό και με την υποστήριξη εθελοντικών οργανώσεων της περιοχής.

Εκατοντάδες δρομείς κάθε ηλικίας και από διάφορες περιοχές της Ελλάδας συμμετείχαν στις τρεις διαδρομές 1χλμ (για παιδιά έως 12 ετών) 5χλμ και 10χλμ του Πλαστήριου Δρόμου ενώ πολλοί ήταν οι Καρδιτσιώτες που περίμεναν τους συμμετέχοντες στον τερματισμό για να τους ανταμείψουν με το θερμό τους χειροκρότημα για τη συμμετοχή τους.

Ο Δήμαρχος Καρδίτσας κ. Φωτ. Αλεξάκος – ο οποίος συμμετείχε και ο ίδιος στον δρόμο των 5 χλμ κερδίζοντας μάλιστα και το τρίτο μετάλλιο στην κατηγορία του!-  ευχαρίστησε όλους, όσοι έτρεξαν υπογραμμίζοντας οτι “ο Δήμος Καρδίτσας ξεκίνησε να διοργανώνει τον Πλαστήριο Δρόμο θέλοντας να στείλει το μήνυμα οτι ο Αθλητισμός σε όλες τις ηλικίες είναι Υγεία και να δώσει ένα ερέθισμα στους πολίτες να βάλουν την άσκηση στη ζωή τους. Η μεγάλη συμμετοχή  που κάθε χρόνο ξεπερνάει κάθε προηγούμενο αποδεικνύει οτι ο Πλαστήριος Δρόμος είναι πλέον θεσμός,”

Ακολούθησαν οι απονομές στους νικητές όλων των κατηγοριών που έγιναν από το Δήμαρχο, τον Αντιπεριφερειάρχη κ. Βασ. Τσιάκο, μέλη της Δημοτικής Αρχής, καθώς και διακεκριμένους εν ενεργεία και βετεράνους αθλητές, όπως ο Ολυμπιονίκης της κωπηλασίας Ν. Σκιαθίτης -ο οποίος συμμετείχε και στον αγώνα- οι πρωταθλήτριές μας και αθλήτριες Ολυμπιακών Αγώνων  Αντιγόνη Ντρισμπιώτη και Πένυ Τσινοπούλου, η Παγκόσμια Πρωταθλήτρια Πάλης Βετεράνων Αθηνά Γιαννουσά και ο Βαλκανιονίκης Κώστας Νεοφώτιστος.

Επίσης ο Πρόεδρος του Συλλόγου Δρομέων κ. Βησ. Ζησόπουλος βράβευσε το φροντιστήριο Στρογγύλη για την πολυπληθέστερη ομαδική συμμετοχή στον αγώνα, ενώ βραβεύθηκε και ο γηραιότερος αθλητής των αγώνων, ο 83χρονος Γιώργος Θέμελης, μέλος του Συλλόγου Δρομέων Τρικάλων που πήρε μέρος και τερμάτισε στα 10 χλμ.

Σημειώνεται οτι στο χώρο της κεντρικής πλατείας, υπήρχαν περίπτερα του Συλλόγου “Ελπίδα” για τη συλλογή δειγμάτων σάλιου από άτομα που επιθυμούσαν να γίνουν δότες μυελού των οστών, καθώς και του Παραρτήματος Καρδίτσας της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας.

Ευχαριστίες

Η υπεύθυνη της διοργάνωσης κ. Αλκ Κολοκύθα – η οποία μάλιστα κατέλαβε την πρώτη θέση στην κατηγορία της στα 5000 χλμ!- με δήλωσή της εξέφρασε τις ευχαριστίες της σε όλους όσοι συνέβαλαν στην επιτυχία της διοργάνωσης

“Ως υπεύθυνη της διοργάνωσης θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους όσους συμμετείχαν στον αγώνα, όλες τις υπηρεσίες οργανώσεις και συλλόγους που βοήθησαν στην διοργάνωσή του και ιδιαίτερα τον Πρόεδρο του Συλλόγου Δρομέων κ. Βησσάρη Ζησόπουλο για την πολύτιμη βοήθειά του.

Ειδικότερα ευχαριστούμε: Την Περιφέρεια Θεσσαλίας – Περιφερειακή Ενότητα Καρδίτσας το Σύλλογο δρομέων και τους συλλόγους Ωρίων, Περσέα και Φωκιανό.

Το ΕΚΑΒ, την Αρωγή Θεσσαλίας ΑΕ, τον Ερυθρό Σταυρό Καρδίτσας, το Σύλλογο Αιμοδοτών, τους Προσκόπους, το Σώμα Ελλήνων Οδηγών τη Ραδιολέσχη, τη Λέσχη 4Χ4, το σύλλογο Φυσιοθεραπευτών, τον Ποδηλατικό όμιλο Καρδίτσας, το σύλλογο Μοτοσυκλετιστών, την Ελληνική Ομάδα Διάσωσης Καρδίτσας, τους υπαλλήλους του Δήμου Καρδίτσας και του ΔΟΠΑΚ, τη Δημοτική Αστυνομία και όλους τους εθελοντές. Ιδιαίτερα να ευχαριστήσουμε την Τροχαία Καρδίτσας  για τον συντονισμό της καλύτερης δυνατής ασφάλειας των δρομέων. Ακόμα, όλα τα τοπικά Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης για την προβολή της εκδήλωσης.

Ευχαριστούμε για την πολύτιμη βοήθεια τους χορηγούς της εκδήλωσης που είναι:

ΜΕΓΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ:  ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ.

Τους χορηγούς μας:
ΠΕΔ Θεσσαλίας, Eurobank, Ενεργειακή Κάμπου, ΥΠΕΡΑΣΤΙΚΟ ΚΤΕΛ Καρδίτσας, ΑΣΤΙΚΟ ΚΤΕΛ Καρδίτσας, Κουρκούνας Επαγγελματικός και Οικιακός εξοπλισμός, Εκτυπωτική Καρδίτσας, νερά ΘΕΟΝΗ, Παράρτημα Αντικαρκινικής Καρδίτσας Σύλλογος Όραμα Ελπίδας Τράπεζα Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών, Σχολείο Μαθηματικών Μαρία- Ελευθερία Στρογγύλη, computer center Παπαβασιλείου.

Τους υποστηρικτές μας:
Super market Βασιλόπουλος,
Super Market Σκλαβενίτης, Ι.ΚΤΕΟ Μουχτής, Ραδιοταξί Ζαχαροπλαστείο Χρήστος Αδάμος, Πρατήριο καυσίμων Καντερέ Χαρούλα, Κτήμα Χαλίλη, Αθλητική Πολιτεία, Μάττας sports, Mikel, Μεταφορές Γιαννακός Δημήτρης, φροντιστήριο αγγλικών Αθηνά Στρογγύλη, Γαϊτανίδης, Πρότυπο φροντιστήριο, Γιάνκας Βασίλειος- BONUS EVENT, Taxi Town Karditsa, Αφοί Γ. Παπανικολάου (ΔΕΛΤΑ)  Fitness studio: Follow me, Αν Παλάσκας και Υιοι, Περίπτερο αφων Παλάντζα, Σερραϊκόν, Κέντρο Χορού και Λαογραφίας «Εν Χορώ»


Τα αποτελέσματα

Δρόμος 10.000 μέτρων


Γενική Ανδρών: Πουρνάρας Γεώργιος, Φράγκος Δημήτρης, Σαράντης Μιχάλης

Γενική Γυναικών: Φίλιου Αθανασία, Αντωνάκη Ιωάννα, Ζιλφιγαρίδου Ελένη


Άνδρες έως 19: Ζαφειρόπουλος Παναγιώτης, Καΐσης Κων/νος, Περήφανος Δημήτρης

Άνδρες 20-29: Παππάς Δημήτρης, Μακρής Κων/νος, Κούκος Θωμάς

Άνδρες 30-39: Τότσκας Αργύριος, Σίνος Νικόλαος, Ζαχαράκης Φίλιππος

Άνδρες 40-49: Παπαθανασίου Ελευθέριος, Κατσίκας Φάνης, Σκούρας Απόστολος

Άνδρες 50-59: Αρλέτος Θόδωρος, Τσουρής Παναγιώτης, Αντωνίου Σωτήρης

Άνδρες 60+: Αργύρης Βουρλογιάννης, Φολίδας Ματθαίος, Τσες Μιχαήλ

Γυναίκες κάτω των 19: Ζαρκαδούλα Άρτεμις

Γυναίκες 20-39: Κακαργιά Ελευθερία, Σταμoύλη Ιωάννα, Δάφνη Εύα

Γυναίκες 40+: 1 Διαμαντοπούλου Μαρία, Παπαρoύπα Βασιλική, Μυλωνά Χρύσα


Δρόμος 5.000 μέτρων

Γενική Ανδρών: Φλόκας Χρήστος, Κουτσιμπές Απόστολος, Καλαμάκης Αχιλλλέας

Γενική Γυναικών: Φωτίου Βασιλεία, Κουτσικoύρη Κων/να, Παπαγιάννη Ίριδα


Άνδρες έως 19: Ντερβίσι Χρήστος, Αρσενίδης Νίκος, Γκατζής Σεραφείμ

Άνδρες 20-29: Κωστέλλος Χρήστος, Χαχούδης Γιάννης, Παντουλoύρος Αλκιβιάδης

Άνδρες 30-39: Μουχάκης Δημήτρης, Καραζήσης Χρήστος, Μαλιαχόβας Θωμάς

Άνδρες 40-49: Ντάλας Ευάγγελος, Οικονόμου Παναγιώτης, Κόκκινος Στέφανος

Άνδρες 50-59: Ζιώγας Ιωάννης, Χατζηκωνσταντίνου Κων/νος, Μιχαήλογλου Δαμιανός

Άνδρες 60+: Δανιήλ Δημήτριος, Λάππας Στέργιος, Αλεξάκος Φώτης


Γυναίκες έως 19: Λαμπα Μαρία, Παπαδιά Ηλέκτρα, Δεληγιάννη Εβελίνα

Γυναίκες 20-39: Αγραφιώτη Βάσια, Κρομμύδα Ευγενία, Κανακoπούλου Αθανασία

Γυναίκες 40+: Κολοκύθα Άλκηστη, Σκούλου Ελένη, Παπανικολάου Νικολέτα


Δρόμος 1000 μέτρων

Αγόρια: Βασίλης Μπλέτσας, Γιάννης Νιτάλης και Νίκος Μπαλατσoύκας,

Κορίτσια: Μαρία Κοντoκώστα, Ιωάννα Καραστεργίου και Γεωργία Ανυφαντάτου.


Δήμος Καρδίτσας – Γραφείο Τύπου

285945d2a6bf67b3422b957a629e17b7

6c6b929b5116235e943ed169d7bea789

013be30d288bb5561ae10d61b3d5d237

cb6bb679bf022bf8fd44859c2ffc588d

26b0a8ebd7e1f70a5b389da2317dc0d0

e35bc7265d46c45c845925a1a41323c4

1910b6181f8afcc0b1d7df3d19af12ca

7bdf074de373c9830becf99c45a3440a




Total
0
Shares
Previous Article
Δρομολόγια Κινητών Αστυνομικών Μονάδων Καρδίτσας & Τρικάλων

Δρομολόγια Κινητών Αστυνομικών Μονάδων Καρδίτσας & Τρικάλων

Next Article
Ενημερωτική εκδήλωση για τον καρκίνο του μαστού

Ενημερωτική εκδήλωση για τον καρκίνο του μαστού