Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

3ος αγώνας Scramble Πρωταθλήματος Κεντρικής Ελλάδος στην περιοχή «Νιζηρός» της τοπικής κοινότητας Φαναρίου του Δήμου Μουζακίου

3os agonas scrable dimos mouzakiou

3ος αγώνας Scramble Πρωταθλήματος Κεντρικής Ελλάδος στην περιοχή «Νιζηρός» της τοπικής κοινότητας Φαναρίου του Δήμου Μουζακίου

 Ο Μοτοσυκλετιστικός Σύλλογος Μαυρομματίου ανακοινώνει με ιδιαίτερη χαρά την διοργάνωση του 3ου αγώνα Scramble Πρωταθλήματος Κεντρικής Ελλάδος που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή  03/10/2021 στην περιοχή «Νιζηρός» της τοπικής κοινότητας Φαναρίου του Δήμου Μουζακίου, εξασφαλίζοντας την σχετική αδειοδότηση με την υπ. Αριθ. ΑΔΑ: 6ΔΟΘ7ΛΡ-ΔΑ9  απόφαση της Περιφέρειας  Θεσσαλίας.

 Είναι η 1η επίσημη αθλητική  διοργάνωση του συλλόγου μας, ο οποίος έλαβε νομική και διοικητική υπόσταση το 2016  δηλώνοντας έντονα και ενεργά την παρουσία του στον χώρο του μηχανοκίνητου αθλητισμού.

 Είναι το αποτέλεσμα  επίμονης και  στοχευμένης  προσπάθειας  του Συλλόγου μας που μέσα από την ενασχόληση και την αγάπη μας για τον μηχανοκίνητο αθλητισμό, εκφράζουμε και ταυτόχρονα προάγουμε το  αθλητικό  πνεύμα , πιστοποιώντας  την αγάπη μας  για τον μηχανοκίνητο αθλητισμό αλλά και  για τον τόπο μας, τον Δήμο Μουζακίου.

 Εδώ και αρκετό καιρό είμαστε προσηλωμένοι στον στόχο μας από την ανάληψη του αγώνα , έτσι  ώστε να προσφέρουμε στους αθλητές που θα μας τιμήσουν με την συμμετοχή τους  αλλά και τους  φίλους  με την παρουσία τους ,ένα αποτέλεσμα αντάξιο των προσδοκιών τους.

 Ο 3ος αγώνας Scramble Πρωταθλήματος Κεντρικής Ελλάδας, είναι αφιερωμένος στον Γεώργιο Καραϊσκάκη, το άξιο τέκνο του ιστορικού Δήμου Μουζακίου ,της γενέτειράς του το Μαυρομμάτι και στα 200 χρόνια από την ελληνική επανάσταση.

 Τέτοια αθλητικά γεγονότα  αναδεικνύουν θετικά και πολύπλευρα τον τόπο και την ευρύτερη περιοχή μας ,προάγουν τον αθλητισμό και συνάμα συμβάλλουν στην καλύτερη δυνατή προβολή του Δήμου μας.

Ευχαριστούμε  θερμά τον Δήμο Μουζακίου για την συμβολή του και την έμπρακτη στήριξή του σε αυτό το αθλητικό γεγονός, τους οικονομικούς  χορηγούς  της διοργάνωσης , τους χορηγούς επικοινωνίας  και γενικότερα όλους εσάς που στηρίζετε την προσπάθεια μας  σε αυτή την διοργάνωση.

Για το Δ.Σ

Ο Πρόεδρος του ΜΣΜ

Δουμανάς Νέστορας

3os agonas scrable dimos mouzakiou afisa

ΧΟΡΗΓΟΙ:BANNER 300cmX200cm 1

BANNER 290cmX70cm 1spyridis banner

 




Total
0
Shares
Previous Article
panagia odigitria 1

Ασφαλή πρόσβαση στην Ι.Μ. Παναγίας Οδηγήτριας στην Πορταριά  δίνει η Περιφέρεια Θεσσαλίας

Next Article
agios serafeim Fanari

Λιτάνευση Τιμίας Κάρας του Αγίου Σεραφείμ στο Φανάρι