Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

38ο Διεθνές Φεστιβάλ Καρδίτσας: Τραγούδι σε πλατείες και σε συνοικίες της πληγείσας Καρδίτσας

kostalas festival Efthymiadis

 ΟΙ ΧΟΡΩΔΙΕΣ ΤΗΣ 12ης ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΧΟΡΩΔΙΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ 38ου ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΧΟΡΩΔΙΑΚΟΥ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ ΤΡΑΓΟΥΔΟΥΝ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΙΕΣ, ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΣΥΝΟΙΚΙΕΣ ΤΗΣ ΠΛΗΓΕΙΣΑΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ 

Μία πολύ σημαντική πρωτοβουλία παίρνει το Διεθνές Φεστιβάλ Καρδίτσας και ο Νίκος Ευθυμιάδης, θέλοντας να συμβάλουν σε μια πιο χαρούμενη διάθεση, με περισσότερο τραγούδι, χαμόγελο και αισιοδοξία για τους συμπολίτες που επλήγησαν από τον «Ιανό».

Συγκεκριμένα, οι χορωδίες που θα λάβουν μέρος στο 38ο Διεθνές Φεστιβάλ Καρδίτσας, θα τραγουδήσουν και στις πλατείες, στους δρόμους και στις συνοικίες της πόλης, δίνοντας έναν διαφορετικό  χαρούμενο τόνο στην καθημερινότητα της Καρδίτσας.

Η κορυφαία αυτή Πολιτιστική, Καλλιτεχνική και Εκπαιδευτική εκδήλωση που διοργανώνεται στα πλαίσια του 38ου  Διεθνούς Φεστιβάλ Καρδίτσας από 12 έως 29 Νοεμβρίου 2020 στην Καρδίτσα και στο Μουζάκι θα φιλοξενήσει εξαιρετικές χορωδίες, που θα εμφανιστούν σύμφωνα με τα πρωτόκολλα και τους κανόνες υγείας που επιβάλουν οι κανόνες και οι νόμοι του κράτους και του Υπουργείου Υγείας για την περιοχή της Καρδίτσας.

Το 38ο Διεθνές Φεστιβάλ Καρδίτσας, λαμβάνοντας υπόψη τις ειδικές συνθήκες που υπάρχουν στην περιοχή μας λόγω των πλημμυρών και του COVID-19, θα πραγματοποιήσει ένα άνοιγμα και σε ευρύτερα στρώματα πληττόμενων συμπολιτών δημιουργώντας μία χαρούμενη εικόνα στην πόλη της Καρδίτσας.

Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων, τόσο στους εξωτερικούς όσο και στις αίθουσες του 38ου Διεθνούς Φεστιβάλ Καρδίτσας, θα παρουσιάσει ο κορυφαίος ΑΛΕΞΗΣ ΚΩΣΤΑΛΑΣ.

 Για πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής οι Χορωδίες μπορούν να απευθύνονται στη Γραμματεία του Διεθνούς Φεστιβάλ Καρδίτσας, Κολοκοτρώνη 38 & Ύδρας,

τηλ: 24410-75440,42896 και fax: 24410-21970, e-mail :nke@otenet.gr

diethnes festival efthymiadis mouzakinews

diethnes festival efthymiadis mouzakinews 2

diethnes festival efthymiadis mouzakinews 3

diethnes festival efthymiadis mouzakinews 4

diethnes festival efthymiadis mouzakinews 5




Total
0
Shares
Previous Article
omilos Karagouna dorea trofimon pligentes

Στήθηκε "Χορός Ελπίδας και Αγάπης" από τους Πολιτιστικούς Συλλόγους στους πληγέντες της πόλης μας...

Next Article
3o festival xorou anapirias

3ο Διεθνές Φεστιβάλ Χορού Αναπηρίας και Μη IDFD (3d International Dance Festival Disability)