Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

31χρονος προσποιούμενος τον υπάλληλο της ΔΕΗ “άδειαζε” σπίτια

Εξιχνιάστηκαν έξι περιπτώσεις κλοπών σε βάρος ηλικιωμένων που διεπράχθησαν στην πόλη της Λάρισας

Σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος ενός 31χρονου ημεδαπού, για το αδίκημα των διακεκριμένων περιπτώσεων κλοπών

Ο δράστης προσποιούμενος τον υπάλληλο της Δ.Ε.Η. και με το πρόσχημα βλάβης εισερχόταν στις οικίες των ηλικιωμένων, από τις οποίες αφαιρούσε διάφορα χρηματικά ποσά και διάφορα άλλα αντικείμενα

Εξιχνιάστηκαν, ύστερα από μεθοδική και εμπεριστατωμένη έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας, έξι συνολικά περιπτώσεις κλοπών σε βάρος ηλικιωμένων, οι οποίες έλαβαν χώρα στην πόλη της Λάρισας.

Δράστης των αξιόποινων πράξεων είναι ένας 31χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών.

Ειδικότερα, ο 31χρονος, μετέβαινε σε οικίες ηλικιωμένων, όπου προσποιούμενος τον υπάλληλο της Δ.Ε.Η. και με το πρόσχημα βλάβης, είτε στις ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις είτε στον μετρητή κατανάλωσης ρεύματος των οικιών, αφαιρούσε χωρίς να γίνεται αντιληπτός χρηματικά ποσά και διάφορα άλλα αντικείμενα.

Πιο συγκεκριμένα, από την πρόοδο της αστυνομικής έρευνας εξακριβώθηκε ότι το χρονικό διάστημα από (08-06-2015) έως (30-12-2015) ο δράστης εισήλθε με την προαναφερόμενη μέθοδο σε έξι οικίες ηλικιωμένων, από τις οποίες αφαίρεσε συνολικά το χρηματικό ποσό των (4.970) ευρώ και διάφορα μικροαντικείμενα.

Η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας.




Total
0
Shares
Previous Article

Συγχαρητήριο μήνυμα του Γ. Αναγνωστόπουλου για την εκλογή Μητσοτάκη

Next Article

Σημαντική στήριξη του Κοινωνικού Παντοπωλείου από φορείς και πολίτες στην εορταστική περίοδο

Related Posts

Police astynomia 23
Διαβάστε περισσότερα

Πραγματοποιήθηκε αστυνομική επιχείρηση στον Τύρναβο για την πρόληψη και καταστολή της εγκληματικότητας

Πραγματοποιήθηκε αστυνομική επιχείρηση στον Τύρναβο για την πρόληψη και καταστολή της εγκληματικότητας Ελέγχθηκαν -60- άτομα και -54- οχήματα…