Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

31χρονος διέρρηξε Ιερό Ναό στην Καρδίτσα και συνελήφθη

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ

Σύλληψη ημεδαπού για απόπειρα κλοπής από Ιερό Ναό
Συνελήφθη χθες (02-02-2017) το μεσημέρι στην Καρδίτσα, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Καρδίτσας, ένας 31χρονος ημεδαπός, διότι διέρρηξε, με τη χρήση μεταλλικού αντικειμένου, παράθυρο Ιερού Ναού και αποπειράθηκε να εισέλθει στο εσωτερικό του, με σκοπό να αφαιρέσει αντικείμενα. Στην κατοχή του βρέθηκε το προαναφερόμενο αντικείμενο και κατασχέθηκε.

Σύλληψη ημεδαπού φυγόποινου
Συνελήφθη χθες (02-02-2017) το πρωί στην Καρδίτσα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Καρδίτσας, ένας 57χρονος ημεδαπός, διότι εκκρεμεί σε βάρος του απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Καρδίτσας, με ποινή φυλάκισης (10) μηνών για το αδίκημα της κλοπής.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ

Σύλληψη ανηλίκου για κατοχή μικροποσότητα κάνναβης – Σχηματισμός δικογραφία για παραμέληση εποπτεία ανηλίκου
Συνελήφθη τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα (03-02-2017) στα Τρίκαλα, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Τρικάλων, ένας 17χρονος ημεδαπός, διότι κατελήφθη να κατέχει μία νάιλον συσκευασία με μικροποσότητα κάνναβης, η οποία κατασχέθηκε. Επιπλέον, σε βάρος της μητέρας του ανηλίκου σχηματίστηκε δικογραφία για το αδίκημα της παραμέλησης εποπτείας ανηλίκου και αναζητείται.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΛΑΡΙΣΑΣ

Σύλληψη ημεδαπής για κλοπή ηλεκτρικού ρεύματος
Συνελήφθη χθες (02-02-2017) το μεσημέρι στον Τύρναβο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Τυρνάβου, μια 43χρονη ημεδαπή, διότι κατελήφθη να αφαιρεί, από εναέριο δίκτυο παροχής ηλεκτρικής ενέργειας της Δ.Ε.Δ.Δ.Η.Ε., ηλεκτρική ενέργεια, έχοντας προβεί σε αυτοσχέδια σύνδεση καλωδίων.

Σύλληψη δύο ημεδαπών για μικροποσότητες κάνναβης και ναρκωτικών δισκίων
Συνελήφθησαν χθες (02-02-2017) το βράδυ στη Λάρισα, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Λάρισας, δύο ημεδαποί, ηλικίας 31 και 38 ετών, διότι αντιλαμβανόμενοι επικείμενο αστυνομικό έλεγχο απέρριψαν στο έδαφος μία νάιλον συσκευασία με μικροποσότητα κάνναβης και ένα ναρκωτικό δισκίο, τα οποία περισυλλέγησαν και κατασχέθηκαν.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ

Σύλληψη ημεδαπής για κατοχή ναρκωτικών ουσιών
Συνελήφθη χθες (02-02-2017) το μεσημέρι στο Βόλο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου, μια 30χρονη ημεδαπή, διότι βρέθηκαν στην κατοχή της και κατασχέθηκαν μία νάιλον συσκευασία με κάνναβη, βάρους (33,50) γραμμαρίων και (9) ναρκωτικά δισκία, τα οποία κατείχε χωρίς ιατρική συνταγή.

Σύλληψη ημεδαπού για μικροποσότητα κάνναβης
Συνελήφθη τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα (03-02-2017) στο Βόλο, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) Μαγνησίας, ένας 50χρονος ημεδαπός, διότι κατελήφθη να κατέχει μία νάιλον συσκευασία με μικροποσότητα κάνναβης, η οποία κατασχέθηκε.

Σύλληψη ημεδαπού για πλαστογραφία
Συνελήφθη χθες (02-02-2017) το μεσημέρι στον Αλμυρό Μαγνησίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αλμυρού, ένας 56χρονος ημεδαπός, διότι κατελήφθη να έχει αντικαταστήσει τις γνήσιες πινακίδες του Ι.Χ. επιβατικού αυτοκινήτου του με πλαστές πινακίδες, οι οποίες κατασχέθηκαν. Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι ο 56χρονος είχε καταθέσει τις γνήσιες πινακίδες κυκλοφορίας στην εφορία μαζί με έγγραφα του οχήματος.




Total
0
Shares
Previous Article

Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Καρδίτσας

Next Article

Επιστολή Αγοραστού για την επέκταση του Προγράμματος των Νέων Γεωργών

Related Posts