Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

3 ταινίες αυτήν την Πέμπτη στο Δημοτικό Κινηματοθέατρο Καρδίτσας

Από Πέμπτη 1/10/2015 έως Τετάρτη 7/10/2015

ΕΒΕΡΕΣΤ 3D προβολή

everestΣκηνοθεσία: ΜΠΑΛΤΑΖΑΡ ΚΟΡΜΑΚΟΥΡ
Σενάριο: ΓΟΥΙΛΙΑΜ ΝΙΚΟΛΣΟΝ & ΣΑΪΜΟΝ ΜΠΟΥΦΟΙ
Ηθοποιοί: ΚΙΡΑ ΝΑΙΤΛΙ, ΕΜΙΛΙ ΓΟΥΑΤΣΟΝ, ΤΖΟΣ ΜΠΡΟΛΙΝ, ΣΑΜ ΓΟΥΟΡΘΙΝΓΚΤΟΝ, ΤΖΕΙΣΟΝ ΚΛΑΡΚ, ΡΟΜΠΙΝ ΡΑΪΤ, ΤΖΕΪΚ ΤΖΙΛΕΝΧΑΛ, ΜΑΙΚΛ ΚΕΛΙ, ΤΖΟΝ ΧΟΟΥΚΣ
Διάρκεια: 121 λεπτά
Πρεμιέρα: Πέμπτη, 1 Οκτωβρίου 2015
Χρονολογία παραγωγής: 2015
Είδος ταινίας: ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ
Χώρα παραγωγής: ΗΠΑ
Καταλληλότητα ταινίας: ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ

ΠΕΡΙΛΗΨΗ
Ένας από τους πιο αναγνωρισμένους νέους Ευρωπαίους σκηνοθέτες, ο Μπαλτάζαρ Κορμάκουρ που, με τις ταινίες του έχει κατακτήσει και το εμπορικό Χόλιγουντ, έρχεται να μας αφηγηθεί κινηματογραφικά ακόμα έναν αγώνα επιβίωσης του ανθρώπου στην αφιλόξενη Φύση. Στην επικά δραματική, αληθινή ιστορία που κινηματογραφείται σε εκπληκτικό 3D δύο ορειβατικές ομάδες, προσπαθώντας να κατακτήσουν την πιο ψηλή βουνοκορφή, το Έβερεστ, παγιδεύονται στα χιόνια.

TRIVIA
Αμέτρητα ρίσκα. Τεράστιες δυσκολίες. Χρόνια εκπαίδευσης για προκλήσεις που δεν είναι εύκολο να προβλεφθούν. Αφιλόξενες συνθήκες. Κι όμως, εδώ κι έναν αιώνα, άνθρωποι ανά τον κόσμο, αναζητώντας κάποιο βαθύτερο νόημα στη ζωή τους, προσπαθούν να φτάσουν στην ψηλότερη κορυφή του πιο επικίνδυνου σημείου της Γης, του Έβερεστ. Ό,τι κι αν είναι αυτό, όμως, που τους πυροδοτεί, αυτό που είναι αδιαμφισβήτητο είναι πως στην κορυφή, οι φιλοδοξίες, πολύ συχνά, συναντούν την ανθρώπινη λιποψυχία και τη θηριώδη καταιγίδα.

Η ταινία βασίζεται στα απίστευτα γεγονότα που έλαβαν χώρα το 1996, όταν δύο διαφορετικές αποστολές επιχείρησαν να ανέβουν στην κορυφή του Έβερεστ, ξεπερνώντας κατά πολύ τα ανθρώπινα όρια. Ένας αγώνας επιβίωσης που αποτυπώνεται κινηματογραφικά σε μια επικών διαστάσεων περιπέτεια με πλάνα που κόβουν την ανάσα.

ΩΡΕΣ ΠΡΟΒΟΛΗΣ : στις 22:30


Παράλογος Άνθρωπος – Irrational Man

Irrational-Man-onesheetΔραματική κομεντί 2015 | Έγχρ. | Διάρκεια: 96′

Αμερικανική ταινία, σκηνοθεσία Γούντι Αλέν με τους: Γιόακιν Φίνιξ, Έμα Στόουν, Πάρκερ Πόουζι

Ένας αλκοολικός και κυνικός καθηγητής φιλοσοφίας τα φτιάχνει με μια επιμελή και έξυπνη φοιτήτριά του, χρειάζεται όμως κάτι υπαρξιακά πολύ πιο βαθύ για να ξαναβρεί την πίστη του στη ζωή. Ώσπου αποφασίζει να κάνει μια σοκαριστική επιλογή.

ΩΡΕΣ ΠΡΟΒΟΛΗΣ : στις 20:45

 


MINIONS 3D (ΜΕΤΑΓΛ.)

minions 1Σκηνοθεσία: ΠΙΕΡ ΚΟΦΕΝ
Σενάριο: ΜΠΡΑΪΑΝ ΛΙΝΤΣ
Ηθοποιοί: ΜΕ ΤΙΣ ΦΩΝΕΣ ΤΩΝ:, ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΕΤΡΟΧΕΙΛΟΣ, ΚΩΣΤΑΣ ΤΣΑΚΩΝΑΣ, ΧΡΗΣΤΟΣ ΘΑΝΟΣ, ΔΑΝΑΗ ΚΑΛΑΧΩΡΑ, ΜΑΡΙΑ ΠΛΑΚΙΔΗ, ΣΠΥΡΟΣ ΤΣΕΚΟΥΡΑΣ
Διάρκεια: 91 λεπτά
Πρεμιέρα: Πέμπτη, 24 Σεπτεμβρίου 2015
Χρονολογία παραγωγής: 2015
Είδος ταινίας: ΚΙΝΟΥΜΕΝΑ ΣΧΕΔΙΑ
Χώρα παραγωγής: ΑΜΕΡΙΚΗ
Καταλληλότητα ταινίας: ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ

ΠΕΡΙΛΗΨΗ
Ας απολαύσουμε την ξεκαρδιστική διαδρομή των σκανταλιάρικων, μικροσκοπικών ζιζανίων από την εποχή της δημιουργίας της Γης προς τη Νέα Υόρκη της δεκαετίας του ’60 σε αναζήτηση νέου, δόλιου αφεντικού, μετά από, μεταξύ άλλων, τον Ναπολέοντα, το Δράκουλα, έναν Αιγύπτιο Φαραώ και τον φονικό δεινόσαυρο T-Rex. Ένα μοναδικό ταξίδι στην Ιστορία, με τα MINIONS να υπηρετούν διάσημους «κακούς», κάνοντας κλασικά, αλλεπάλληλες γκάφες, ώσπου θα βρουν το μάστορά τους στο πρόσωπο της σατανικής Σκάρλετ. Όλα αυτά, βέβαια, μέχρι να βρεθεί ο Γκρου στο δρόμο τους.

ΩΡΕΣ ΠΡΟΒΟΛΗΣ : στις 19:00

Γενική είσοδος (3D προβολή) 8.5 €
Παιδιά έως 12ετών – Φοιτητές – Α.Μ.Ε.Α. – Άνεργοι-Πολύτεκνοι- Τρίτεκνοι – 6.5 €


MINIONS (ΜΕΤΑΓΛ.) κανονική προβολή

ΩΡΕΣ ΠΡΟΒΟΛΗΣ : στις 17:15

Μόνο από Πέμπτη 1/10 έως την Κυριακή 4/10

Γενική είσοδος (κανονική προβολή) 7.5 €
Παιδιά έως 12ετών – Φοιτητές – Α.Μ.Ε.Α. – Άνεργοι-Πολύτεκνοι- Τρίτεκνοι – 6 €

 




Total
0
Shares
Previous Article

Υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Θεσσαλίας το 4ο Φεστιβάλ Θεάτρου Δρόμου Λάρισας

Next Article

Στον «αέρα» εκατομμύρια ευρώ του ΕΣΠΑ Θεσσαλίας

Related Posts