Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

3η Ενημερωτική συνάντηση στο Αγρόκτημα Βασιλάκου

ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΒΙΟΛΟΓΙΚΗΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑΣ, ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑΣ

   Την Πέμπτη 23-6-2016 και ώρα 8.00 μ.μ. στο Αγρόκτημα Βασιλάκου, στο χώρο των κοινωνικών βιολογικών κήπων (περιοχή συνοικίας Αγ. Παντελεήμονα Καρδίτσας), πραγματοποιείται η 3η φετινή συνάντηση. Στις συναντήσεις αυτές που συνεχίζονται για 5η χρονιά, αναπτύσσονται τεχνικές οδηγίες για τη βιολογική καλλιέργεια κυρίως κηπευτικών και θέματα περιβάλλοντος και υγείας. Πραγματοποιούνται κάθε Πέμπτη, παρέχονται ΔΩΡΕΑΝ από το Αγρόκτημα Βασιλάκου και μπορεί να πάρει μέρος κάθε ενδιαφερόμενος πολίτης της Καρδίτσας.

Στη συνάντηση αυτή θα αναπτυχθούν τα θέματα:

Α΄ ΒΙΟΛΟΓΙΚΗ ΦΥΤΟΠΡΟΣΤΑΣΙΑ με σπιτικά, φυσικά  και παραδοσιακά μέσα και υλικά που εύκολα μπορούμε να βρούμε στη φύση ή στην αγορά. Με το Σωκράτη Βασιλάκο – γεωπόνο βιοκαλλιεργητή.

Β΄ Η ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΤΗΣ ΜΝΗΜΗΣ: Το πρόβλημα της κακής μνήμης μπορεί να γίνει σοβαρό, όταν γίνει η αιτία να λειτουργούμε κάτω από το επίπεδο των δυνατοτήτων μας. Με τη Χρυσάνθη Πετεινάρα – υγιεινήστρια.

Οι συναντήσεις αυτές,  εφόσον ο καιρός το επιτρέπει, γίνονται υπαίθριες, γιαυτό πάρτε επανωφόρι, γιατί μόλις νυχτώνει η θερμοκρασία  πέφτει και το κρύο «τσιμπάει»

Οι συναντήσεις πραγματοποιούνται ανεξαρτήτως καιρικών συνθηκών αφού υπάρχει στεγασμένος χώρος.

Για επικοινωνία: Τηλ. 2441028550 κιν. 6976017907 cosmote, ηλεκτρονική δ/νση: agroktima@sokratisvasilakos.gr ιστοσελίδα:   www.sokratisvasilakos.gr

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ




Total
0
Shares
Previous Article

Νέες δράσεις για ωφελούμενους του Προγράμματος Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής

Next Article

Η Περιφέρεια Θεσσαλίας για τη φωτιά σε εγκαταστάσεις βιομηχανίας ανακύκλωσης ελαστικών στη Λάρισα